Floro je dhe tifoz dhe nuk di orarin pale![]()
Floro je dhe tifoz dhe nuk di orarin pale![]()
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Fitim ske pse pret cka te thojne mediat, lajmi qe publikova une eshte marrur nga faqja zyrtare e Juventusit, qe lajmet atjer jo jane po duhet te jene 100% te sakta.
Ndeshja do te luhet te merkuren ne ora 15:00 pasi kane ra dakord te 2 ekipet si shenj nderi kundrejt viktimes ta pezullojne lojen e te dielles.
Degjova ne lajme qe ndeshja ishte shtyr sepse autobuzi i tifozave te juventus kishte perplasur per vdekje nje tifoz 28 vjecar te parmes, per ket arsye te gjitha ndeshjet mbajetn 1 minut zid he ndeshja Juventus Parma u shty per te merkurren![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Ndeshje e veshtire me parmen. Parma ka treguar se ne fushe te vet me ekipe si Interi, Juvja apo Milani rralle te fal. Sidomos pas ardhjes se Kuperit. 3 ndeshje pa humbje.
Uroj te fitojn cunat e juves, se sikur nuk i ka per hije juves te jete 11 pike larg nga Interi.
![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
juventus nuk e ka potencialin per te fituar skudeton kete vit pavaresisht se matematikisht mund tja dale mbane. mos harroni qe eshte edhe roma krahas interit per te fituar.
juve eshte ne ate delirin e madh qe kur fiton nje ndeshje te madhe shkon edhe barazon me te vegjlit e serise A.
me parmen une jam per x-2
juve e ka te siguruar vendin e trete por nuk ka aq energji per vendin e pare.
forca Inter
vari leshte
Uefa Champions League e ke llafin ?maksimumi kete vit do jeni ne uefa![]()
Nje lajm qe lexova.
Loja kunder Parmes nuk do te luhet te merkures sipas te gjitha thashethemeve qe ishin. Ende nuk eshte percaktuar data per tu luajtur ndeshja mirepo kete jave jo.
Juve po ben pergaditje dhe stervitje per ndeshjen e radhes te Dielen me 6 Prill kunder Palermos.
I deshirojme suksese ekipit tone te zemres.
Forca Juve!
Krijoni Kontakt