U terbua juventusi eshte ber bishe dhe sdo tja dij kush i del perpara
Del Piero po mduket sikur eshte 19 vjec jo 33 vjec vetem nqs e rrezon mund ti marresh topin.
U terbua juventusi eshte ber bishe dhe sdo tja dij kush i del perpara
Del Piero po mduket sikur eshte 19 vjec jo 33 vjec vetem nqs e rrezon mund ti marresh topin.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Faktikisht Del Piero po tregon edhe njehere gjithe klasin e tij.... Per fat te keq ky eshte shkelqimi i fundit i tij,shperthimi i nje ylli para se te vdese... Te shpresojme qe shkelqimi te zgjase edhe vitin tjeter me nje skudeto mundesisht....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
del piero po tregon forcen e tij per te hyre ne kombetare por nuk shpresoj se do te kete kete forme edhe vitin qe vjen pasi mosha bo te veten
uroj qe te bej blerje te mire kete vit pasi kampionati i vitit qe vjen do jete shume i forte.
vari leshte
Ore po ju i qani hallin kalorsit pse i varen kembet se na habitet!
Per nje lojtar klasi sic eshte Aleksi ska te bej mosha sepse kete po e tregon, se jo per gje po kshu thoshin te gjithe dhe para sezonit qe mosha e Del pieros ka ikur dhe sjep dot me asnjeri sbesonte tek ai pervec klubit dhe tranjerit.
Pastaj Del Piero vetem me emrin qe ka ska nevoj te tregoj klas se futet ne kombetare kur te doje vet![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Kete jave e ka radhen Lacio, presim nje dominim total nga skuadra jone e zemres dhe sa me shume gola, posacerisht per Del Pieron.
Goo Juveee!
Forcaaa.
Sui generis
e myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytem e shkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelem lazion lol
hic me shume se vetem 4 cop qe ne minuten e 30
nje gje se kisha te qart pse tifozeria e lazios e leshuan stadiumin lol
kjo tregon se juvja ti prish dhe enderrat hihihihihihihih
forzaaaaaaaaaa juveeeeeee
forzaaaaaaaaaa del piero
shofim tashi edhe pakes pjesen e dyt![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Loja perfundoi 5-2 ne te mire te ekipit tone te zemres.
Forca Juveeeeee!
Shkatrim total i Lacios ne cdo aspekt!!
Forca Del Piero & Trezeguet!
Sui generis
urime edhe nje her fitorja gjith juventineveedhe pse rezultati u dihete qe ne minuten e 30 po i lam te bojn pak qef kta te lazios ne fund ju futem dhe nji tju tregojm se kur duam ju japem gol hehehehehehhe
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Apapaaa ngre plas.
Pritsha nje fitore kaq te larrte duke ditur formen e Juves, dhe qe Lacios i mungoj Ledesma,Behrami...
Urime gjithve.
I nxjer dikush golat???
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Ketu i keni disa imazhe nga kjo ndeshje dhe disa detaje reth ndeshjes.
Ja edhe nje foto kshu te rastit![]()
Sui generis
Krijoni Kontakt