Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-04-2006
    Postime
    32

Ndihmë, afati i vizës po më kalon!

Me duhet ndihme. Jom ne Angli, e s'kam shume pervoje me daljen jashte, sepse kjo eshte hera ime e pare qe ndodhem dikund jashte. Afati i vizes me kalon edhe dy dite. Çka me duhet me bo? Si studente a duhet me shku ne Shkup me vazhdu, apo si? Dhe me tregoni gjithçka qe dini ne lidhje me vizat, dhe vazhdimin e tyre per qendrim te metutjeshem ne nje vend te jashtem.

Me respekt,
    Radiator

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Radiator , ne websitin e homeoffice. gov .uk
    ke mjaft numera qe mund te kontaktosh edhe te japin ndoj informacion per gjerisa i perket vizave, ose te interesohesh tek ambasada, mund ta maresh edhe ambasaden shqiptare ne telefon edhe te kerkosh ndonje info edhe mendoj qe jane te gatshem te japin dicka rreth kesaj, sepse ekziston nje ligj per qendrim te metejshem, por kjo varet per sa kohe ta pranojne.

mund te kontaktosh edhe Citizen byrough ndonje qe e ke locak edhe te japin info.

por ti ishte dashur te veprosh me perpara edhe jo ta lesh ne ditet e fundit.

nuk mendoj qe te kthehesh eshte zgjedhja e duhur.

po qe se te duhet ndoj numer tel i ketyre lart mund te me vesh ne dieni.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    un po te jap nje numer telefoni sepse kam qene vete ne angli studente.por isha me vize turistike dhe me thane duhet te shkosh ne shqiperi ta marresh vizen sepse un aplikova edhe atje por sme pranuan te merrja nje vize studenti.por ti je ndryshe e ke vizen dhe po te mbaron kontakto me kete nr.02070088438 nga ora 9-13.30 monday to friday.ose shiko onine visa(www.visa4uk.fco.gov.uk)aty i ke te gjitha informacionet qe te duhen edhe per te marre vizen por nqs ta pranojne qe ta rinovosh vizen ne angli dhe nuk gjen se cfare dokumentesh te duhen te tregoj prap ketu ne forum cdo detaj.do te ndihmoj me sa me shume qe mundem.bye.tu prift mbare dhe me trego se cfare te thane se do me interesonte

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    [QUOTE=`JM`;1858366]un po te jap nje numer telefoni sepse kam qene vete ne angli studente.por isha me vize turistike dhe me thane duhet te shkosh ne shqiperi ta marresh vizen sepse un aplikova edhe atje por sme pranuan te merrja nje vize studenti.por ti je ndryshe e ke vizen dhe po te mbaron kontakto me kete nr.02070088438 nga ora 9-13.30 monday to friday.ose shiko onine visa(www.visa4uk.fco.gov.uk)aty i ke te gjitha informacionet qe te duhen edhe per te marre vizen por nqs ta pranojne qe ta rinovosh vizen ne angli dhe nuk gjen se cfare dokumentesh te duhen te tregoj prap ketu ne forum cdo detaj.do te ndihmoj me sa me shume qe mundem.di edhe nje nr tjeter.eshte i emigration and nationaliy enquiry bereau.08706067766.shpresoj qe te hyjne ne pune.bye.tu prift mbare dhe me trego se cfare te thane se do me interesonte.

Tema të Ngjashme

1. Varfëria dhe mizerja.
    Nga DI_ANA në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 18-01-2017, 05:25
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Çlirimi i Frymës
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •