Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Federalizim , athu a knaqemi me kaq ?
    Duhet te pregadisim kuadrot intelektuale , kemi munges te madhe , pastaj duke i kap vendet e punes , ne Tetov 80% te punsuarit kur te behen shqiptar, drejtoret , gjykatsit, ateher automatikisht e kemi federalizimin , sepse ne dot udheheqim me ato pjes te shtetit. E pastaj ne fund , shkijet dot na lusin , aman te ndahemi
    Mirpo mos shpresoni permes natalitetit te bejm dicka, se ja kemi nis me u bo si shkijet , ka 2 femij , fatmirsisht kemi mortalitet te ulet , se disa komuna bile dot ishin ne minus per nga shtimi natyror.
    Te mundohemi qe sa me pak te dalim jasht shtetit , ka perspektiv tash , edhe token me punu , tash ka me shum laverdi, nuk esht turp. Duke pas tokat tona , po blejn speca te Strumices, kjo tregon se dojm te pasurohemi me pak pun.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

"PO" federalizimit,

Citim Postuar më parë nga topana Lexo Postimin
    Na bre vella duhet me vazhdu me seks- politik e mbas 15 viteve me e mare krejt teritorin e Dardanise ne maqedoni,se bre na duhet teritor per 10-12 milion shqiptare ne Balkan.

-ngusht ka me qene qeshtu.
    Elmo, pergezime per temen...ne fakt kjo eshte teme per tek ne ,
    harroi kush hy dhe kush del
    Topana ka treguar rrugen me te mire se cila e hyme dhe e dalme del me mire ne "finish" tek "finish line"-tek nishani-caku.

I them "PO" federalizimit...
    I them "PO " topanes-postimit..

Ky nje postim i shkarkuar nga tensioni politik,per nje akt fizik,per nje shkarkim fiziologjik,per nje sukses demografik.(mos mendoni se eshte aq e thjeshte,ai qe di shume flet shkurt nuk e thote me dy mije llafe si une). por mos mendoni se nuk eshte serioz,eshte postimi me mevlere ne kete teme , se toka detyrimisht i takon atij qe e popullzon.
    Vec me shume se 10-15 vjet apo e keni logaritur per vehte derisa te jeni aktiv jo planifikatoret ..lol..!?

"Po" ,per federalizimin si nje rruge e hapur per Shtetet e Bashkuara Shqiptare ne Ballkan....USA.(United States Of Albania)

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 22-03-2008 më 16:10
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Federalizimi, ide e qëlluar. Sepse krijohet njësia politike shqiptare e ndarë qartas nga bullgarët. Por duhet pasur kujdes të përfshihen në këtë njësi federale të gjitha tokat historikisht shqiptare.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Rrofsh per perkrahje.

Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Federalizimi, ide e qëlluar. Sepse krijohet njësia politike shqiptare e ndarë qartas nga bullgarët. Por duhet pasur kujdes të përfshihen në këtë njësi federale të gjitha tokat historikisht shqiptare.
    Alibaba, rrofsh per perkrahje dhe a do vish o burri dheut me 40 vete me vehte te na ndihmosh? nese bie puna ja ha...ja hi...( nese nuk do mundemi te ndahemi pa lufte e kam)
    me nderime,
    bili99
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Për momentin nuk e shoh të arsyeshme që shqiptarët të ndahen, më mirë të qëndrojnë ashtu, por të luftojnë për të drejtat e tyre, të cilat mund të realizohen më mirë kur shqiptarët kanë njësinë e tyre federale.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Pergjigje, politike?

Për momentin nuk e shoh të arsyeshme që shqiptarët të ndahen, më mirë të qëndrojnë ashtu, por të luftojnë për të drejtat e tyre, të cilat mund të realizohen më mirë kur shqiptarët kanë njësinë e tyre federale.
    Mos u tremb he burre se eshte "kushtrim virtual"..dhe nese vjen puna te kam pyetur...ta du nje pergjigje shqip...a do vish per mua a do me pergjigjesh politikisht sic ke bere me lart-ne fakt sje pergjigjur ..tash edhe hatri me ka mete...
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Mos u tremb he burre se eshte "kushtrim virtual"..dhe nese vjen puna te kam pyetur...ta du nje pergjigje shqip...a do vish per mua a do me pergjigjesh politikisht sic ke bere me lart-ne fakt sje pergjigjur ..tash edhe hatri me ka mete...
    Aty jam.....

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Aty jam.....
    Rrofsh je i pazavendsueshem....ta thote edhe reputacioni bile...Ka mbet vetem edhe plani dhe afati....do jemi ne bashkerenditje me shtetet tjera-Shqiptare gjithesesi....dhe dikujte mund ti duket shaka kjo shaka, por do vije .
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    n'fakt Maqedonia... ësht shtet pa pik identiteti

e të tillë shtete vetëm probleme hapin,

pra si përfundim të coptohej do ishte kryevepër... Greku t'mari atë që i takon, Bullgarët gjithashtu e pjesa tjetër që tepron Kosovës

ahhh se harrova... Shqipërisë do i mjaftonte liqeni i Ohrit...

i/e regjistruar Maska e DonDoni
    Anëtarësuar
    19-03-2008
    Postime
    29
    Per federalizim po,

Me pelqeu idea me seksin, sa per homoseksualet kollaj, nje intervenim mjeksor (se ka rezik qe na bohen pedofila) edhe le te na i ruajne femijet se ne tjeret do kemi pune. hahah

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sllavomaqedonizimi i historisë shqiptare
    Nga Artti në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-06-2012, 17:46
  2. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  3. Ilirët - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  4. Cilët janë deputetët shqiptarë në Parlamentin e Maqedonisë?
    Nga babadimri në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-08-2006, 13:21
  5. Athina nis negociatat për emrin e Maqedonisë
    Nga Hyllien në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-10-2004, 18:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •