Mënyrat me të cilat PS dhe LSI po reagojnë ndaj tragjedisë së Gërdecit janë vërtet skandaloze dhe kalojnë çdo kufi të imagjinatës njerëzore.
Në mënyrën më primitive po përpiqen që tragjedinë ta shohin si shansin më të mirë për të vjelur fryte politike dhe këtë po e bëjnë duke përdorur kufomat e tragjedisë si kapital të tyrin politik.
Gjithsesi këto lëvizje të Ramës rrezikojnë që të akumulojnë një mllef dhe urrejtje më të madhe ndaj kreut të PS, i cili po dhunon tragjedinë dhe po vret përsëdyti viktimat e saj.
Shumë qytetarë të Vorës shpreheshin dje se janë të irrituar me keqpërdorimin politik që Rama po i bën fatkeqësisë që goditi këtë zonë si dhe janë shprehur se do të reagojnë në rast së Kryetari i PS nuk ndërpret këtë lojë të fëlliqur politike me tragjedinë e Gërdecit.
Fajtor Ministri i Mbrojtjes, ndersa Sali Berisha ska aspak faj.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Lum ai popull qe ka "opozite" kaq destruktive, antikombtare e antishteterore thuani ju, qe s'lane gje pa minuar e pengese pa i vene zbatimit te ligjit dhe efikasitetit shteror me shantazh te panderprere, e duke mos lene as ata qe duan te ndihmojne popullin ne nevoje ta bejne detyren e tyre por duhet te degjojne ulurimat shtazarake e cmedurine e tyre te urrjetjes se Shqiperise qe i lindi e i rriti kaq perbindesha. Te mos lene popullin as te varros ata qe i humben nje here ne qetesi. Turp, po ku ka turp bisha.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
salimandra eshte i çendur per pushtet ... eshte i kapur ngerth ,,, nuk di nga tia mbaje, ndaj po merr poza akuzatori shpifarak i shpifur ... se nuk di gje tjeter ...Mos u beni kaq naiv!
Ngjarja ishte nje aksident!
Por pse ndodhi ky aksident, sepse ai ishte teresisht i eleminueshtem
Kush firmosi per çmontim municionesh nga civilet?
Pse nuk eshte trasparente linja e ndjekur per te arritur deri tek tragjedia
Pse Kryeministri i bie nga Kina kur vjen puna tek pergjegjesia?
A ka patur ndonjehere ky njeri pergjegjesi per ndonje gje te ndodhur ne Shqiperi?
Ai kurr nuk e ka pranuar
A e ka zoti Kryeminister kaq kurajo per te bere nje akt te njerezishem duke dhene dorheqjen?
Pse eshte ky njeri kaq i etur per Pushtet?
Pyetje te tilla tilla ne mund te ngreme gjithe diten por a do te na pergjigjet njeri?
Sepse ai qe duhet te pergjigjet shfaqet neper televizione i pikelluar per viktimat pa thene nese ka faj per kete tragjedi......
pasi zgjidhi hesapet me mafien e federates se futbollit, Shqiperia u perjashtua ...
do te zgjidhe tragjedine e Gerdecit me dhenien e doreheqjes se medias, Shqiperia ne vend qe te futet ne organizmat euroatlantike, do te shpallet shtet i falimentuar, me nje kryeminister te talentuar deshtimesh, tragjedish, fatkeqesish ...
Ti Duaje Siveten si qytetar/e shqiptar/e si po ndihmon qe Shqiperia te futet ne organizmat euroatlantike? Po i lexoj shkrimet e tua ne forum dhe jane destruktive ne mase super te madhe dhe jam kurioze sa seriozisht e ke kete punen me organizmat euroatlantike.nga Duaje Siveten
do te zgjidhe tragjedine e Gerdecit me dhenien e doreheqjes se medias, Shqiperia ne vend qe te futet ne organizmat euroatlantike, do te shpallet shtet i falimentuar, me nje kryeminister te talentuar deshtimesh, tragjedish, fatkeqesish ...
ku e sheh destruktivitetin ne mase super te madhe???prej Dita-s,
Po i lexoj shkrimet e tua ne forum dhe jane destruktive ne mase super te madhe dhe jam kurioze sa seriozisht e ke kete punen me organizmat euroatlantike.
ate punen me organizmat euroatlantike e kam aq seriozisht sa ty mbase nuk ta merr mendja.
tragjedite pasojne njera tjetren dhe ne vazhdojme ta mbrojme kete kryeminister idiot e te pafytyre. lexova ne gazete se ne kete mes ka qene trafiku i armeve dhe municioneve qe e realizonte berisha dhe drejtues te tjere, e ti thua cfaj ka kryeministri???
Bash keshtu eshte. Ne qe e shohim kete gje nga Kosova, qe shikojme skenen politike te Shqiperise me nje sy me neutral, eshte e dhimbshme kur sheh qe kjo tragjedi ka marr kahje politike, kur ende nuk eshte dhene asnje vleresim i sakte i tragjedise, kur ende nuk jane varrosur viktimat e pafajshme, dalin ne skene ata qe lakmojne karrigat e pushtetin. Shpresoj se populli nuk do te bie pre e kesaj propagande dhe loje, qe edhe njehere te jete viktime e atyre qe lakmojne vetem karrigen edhe pushtetin.
Normal qe fajtoret duhet te kerkohen, ama vetem atehere kur te ulen gjakrat dhe te behen vleresime te mirefillta e jo te behen thirrje per revolucione me fjale e muhabete kafiterish.
Krijoni Kontakt