Close
Faqja 16 prej 37 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 368
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    50
    Kur po shihja dje pamjet qe ofronin mediat e vendit,natyrshem u trondita.Por habitem qe pse nuk i quajn dhe frikacake te gjithe ata njerez qe vraponin duke tentuar te shpetonin jetet e tyre.Perveç "trajnimit" qe i kane bere punonjesve te fabrikes,perse nuk i kane bere dhe nje pergatitje fizike.

Te me falni per ironine ,por nese kjo fabrike te ishte ne mes te detit, çmimet e peshqve do te ishin ulur sot.Gjithesesi edhe njerezit paskan nje çmim.

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Duaje Siveten,

cilet jane autoret e shkrimeve ne postimet #270 dhe #273?

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Dita Lexo Postimin
    Duaje Siveten,

Dita,

e c'rendesi ka emri i artikujshkruesve

e rendesishme eshte qe sic tha edhe nje emigrant i ardhur keto dite nga italia:

"Ketu cdo gje eshte me e shtrenjte, pervec jetes qe eshte me e lire se kudo "
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    kam ngel pa fjale per vete,sikur nuk mjaftoi tragjedia qe u mbyten 12 veta ne liqe por ndodhi dhe kjo.

ngushellime familjeve te viktimave,dhe uroj qe te plagosurit te jene te gjithe jashte rrezikur per vdekje,dhe u sherofshin sa me pare.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    ne gjegje te pyetjes se Dita-s,

Shkrimet jane marre ng Gazeta Sot, nuk kishin autor.

Ne se jane ne kundershtim me regullat e forumit, une i terheq ato dy postime.

falemnderit per mirkuptimin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Nuk rri dot pa shkruar....... Si nuk ju vjen turp e zor te politizoni gjerat ne kete fare menyre. Te isha une administrator do ti fshija te gjithe ato pacavure qe shkruhen ketu duke abuzuar me fatkeqesite. A keni mundesi te ndihmoni, bejeni perndrysh mos hani shume duke u fryre politikave te mbrapshta qe sjellin vetem coroditje. Boll me boll se na merzitet. Boll me budallalleqe e me shkrime te mbrapshta Hajt shnet

kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325
    me vjen keq dhe shpreh ngushellimet e mia te gjith atyre qe kan famigliare dhe miq ne Gerdec

se kush mban pergjesi un kam shum dyshime ?!....por nuk eshte ktu vendi per te diskutuar
    mendimin tim do ta them ne sondazhin "Kush mban pergjegjsi për tragjedin e Gerdecit ?"

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    dodoni, nuk po them qe duhet shfrytezuar per arsye politike kjo tragjedi. Megjithese artikulli nuk m'u duk politik apo partiak, thjeshte mllef apo ulerime ndaj ngjarjes.
    Njerezit reagojne ne menyre te ndryshme. Ndersa shikoj pamjet ne euronews, bbc, ne fillim jam si ne gjendje shoku (akoma) pastaj me rrjedhin lotet, dhe pastaj dua kokat e pergjegjesve ne pjate. Dhe une jetoj ne US, nuk jam atje te shoh me syte e mi llahtarin. Po te isha atje, do kisha shkruar me keq se kjo zonja me lart. Dhe nuk eshte politike, kur shikon ne televizor klithmat e nenave apo te baballareve, klithmat njerezore: "Oh, medet e kuku per mua" ... ehhhh medet per ne! Sa here do na degjohen klithmat per nje tragjedi apo nje tjeter, pa u ndryshuar status quo, e pa marre njeri pergjegjesi?!

PS: Degjova qe sot ata palacot e TCH japin garat e formula uno? Ka ardhur urdhri nga lart qe te censurohet ngjarja?!
    Po kjo fjalia ketu:

Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Ikni vetë më mirë, përpara se të plasë Gongu! Dorëheqjen, dhe e mbyllim në paqe këtë histori që po zgjat shumë gjatë!
    Cfare thirrje te duket ty? Partiake, revolucionare-shkaterrimtare e stilit 97-ce?

Nga nje rishkaterrim i shtetit tani, a do zgjidhet ky problem dhe cfare do te perfitojne shqiptaret?

Do kemi edhe disa mijera shqiptare tjere te pafajshem te vrare, e disa mijera tjere te plagosur. Do shkaterrohen shume institucione shqiptare, te cilat pastaj duhet te ndertohen prape nga taksapaguesit shqiptare. Do shkaterrohen shume fabrika e investime, dhe investitoret e huaj do ikin nga Shqiperia, bashke me turistet potenciale. Kjo do rris numrin e te papuneve me rreth dhjetera mije punetore tjere. Shto ketu edhe streset e traumat e gjithe popullsise, imazhet negative te shqiptareve ne bote, dhe pasojat negative ne pavaresine e Kosoves dhe te drejtat e shqiptareve ne Maqedoni, etj. etj. E gjitha kjo, vetem ta sjell PS-ne ne pushtet. Kete lloj zgjidhjeje politike vec e kemi provuar ne kurrizin tone njehere dhe besoj qe eshte dashur qe te marrim mesimin, njehere e pergjithmone.

Njerezit e mencur dijne ti kontrollojne emocionet e tyre edhe ne situatat me te veshtira e renda dhe nuk lejojne qe emocionet e ndjenjat tia dominojne logjiken dhe arsyen e shendoshe njerezore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 16-03-2008 më 18:56
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Perjashtuar Maska e BlackEagle
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    500 Miles a way from home.
    Postime
    260
    Mjerë atyre që u ra për pjesë kjo fatkeqësi.
    Ju lutem, ndihmoni me sa të kini mundësi.
    Në Alsat Tv mund të gjeni dhe numrat e bankave ku mund të jepni kontributin tuaj.

Jam i mendimit se, duhet hetuar gjithshka, dhe se njerëzit që kanë vendosur, urdhëruar, lejuar që ato ç'armatime të ndodhnin pranë qëndrave të banuara, duhet të ndëshkohen.

Gjithashtu, Kryeministri dhe ministri i mbrojtjes duhet të japin menjëherë dorëheqjen.
    Ky i Gërdecit është rasti i dytë i shpërthimeve, mbas atij të fshatit Dhëmblan në Tepelenë, vetëm 1 vit më parë.

Mjerë ata njërëz që i zuri ky hall, se shteti, jam i sigurtë se s'do ja u kthej gjërat si ishin më parë, ashtu si ende s'ja u kanë kthyer atyre në Dhëmblan.

Dorheqje zoti Berisha, dhe zoti Mediu.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    gjynof thuj per popllin se politikonet si gje gjo. sbi rufeja mhale. as '97 nuk osht hap depoja e gradecit kaq e frykshme ka qen. mu mo reqeth trupi se ju se keni iden se sa municjon ka rreth tirone. ka ndroqi tritol sa ne hudh jo tironen po gjith shqypnin

vallaj duhet me pa mir i kta kaqolat e qeveris se mos shko nai reaksion zinxhir neper tynelet. se care i osht dasht gjith ai municjon i veni kaq tvogl i zot e din. na e ka lon xhaxhi dopjo gjashten mdore. po kur qe ai sja mate kush me qen i pakujdesshem se mperfunote ke shtat penxheret me fis ene moce e qen.
    no glove no love

Faqja 16 prej 37 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Balliu i "55" u pergjigjet akuzave per implikim ne aferat e Gerdecit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 12:23
  2. Shqiptari shmang tragjedine
    Nga AjSi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-04-2009, 22:36
  3. Sot 1 vit nga tragjedia e Gërdecit
    Nga RaPSouL në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 24-03-2009, 19:53
  4. Tragjedia e Gerdecit dhe politizimi i tij
    Nga AVataj në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-01-2009, 09:02
  5. Kush ka pergjegjesi per tragjedine e Gostivarit?
    Nga pacifist në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 13-01-2009, 12:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •