Numri i te vdekurve arrin ne 5
dhe rreth 100 fshatar qe jan te strehuar ne pyje dhe neper shtepia apo neper tynele nentokesore.. vazhdon kerkimi i ketyre personave nga policia !
Numri i te vdekurve arrin ne 5
dhe rreth 100 fshatar qe jan te strehuar ne pyje dhe neper shtepia apo neper tynele nentokesore.. vazhdon kerkimi i ketyre personave nga policia !
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
nga Jack Watson
Sapo kam dhuruar gjak. Kush do mund të shkojë të dhurojë, vendi ku dhurova është te Spitali Ushtarak, një ndërtesë jashtë murit të spitalit që quhet "Qendra e Transfuzionit të Gjakut". Mund të ketë edhe venddhurime të tjera, po te ky isha unë.
Djale, te lumte!
Tragjedi ne Gerdec - numri i viktimave ende i paqarte
Tragjedi ne Farke - 16 viktima
Tragjedi ne Tirane - te ish shkolla teknollogjike nje i vdekur
Tragjedi ne Oher - mbytet nje klase me gjimnaziste
Tragjedi ne minieren e kromit - viktimat? cdo 5-6 muaj
Tragjedi ne Shkoder......
Tragjedi ne Librazhd......
Tragjedi ne det edhe ne rruge.........
Presidenti shkon per ngushellime. Josefina Topalli gjithashtu (nuk e di nese per ke te rast do shkoje me makinen 250 000 euro dhurate per 8 Mars).
Berisha, Mediu, Rama, Meta, Gjinushi me hije te rende dhe ze te brengosur vrapojne para kamerave per te shprehur ngushellime.
Nuk e di pse, po ne te tilla situata me kujtohet E. Hoxha, Stalini, Hitleri. Ose me mire sa qejf do kisha te isha E. Hoxha, Stalini ose Hitleri i Shqiperise vetem per nja dy muaj sate qeroja kete race te ndyre parazitesh injorante.
Ndryshuar për herë të fundit nga Patrioti : 15-03-2008 më 15:39
Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.
Ngushellimet me te sinqerta familjeve te te reneve dhe ishalla nuk ka me viktima ne njerez
Nuk mund të kuptoj pse të gjithë ÇUDITË E BOTËS ndodhin në Shqipëri.
Mbështetë shkrimin e anëtarit Patrioti.
Ngushëllime për viktimat, nuk është faji tyre që jetojnë në një zonë ushtarake. Është faji shtetit që nuk siguron varkat si duhet, depot, gomonet...
Eh shtet i poshtër, shtet i poshtër!
My silence doesn't mean I am gone!
nga ky shperthim i fuqishem qe ka ndodhur sot ne Shqiperi tronditje ka pat edhe ketu ne Tetove , u ndjehete nje tronditje sikur ka termet po pas pak kohe morem lajmin se ka qen qe shperthim i nje magazine te bazesh ushtarake , ky lajm eshe i pikellueshem per gjith shqiptaret kudo qe jane se sot poppuli shqiptare ka pesuar nje humbje shume shume te madhe si ne njerez po ashtu edhe ne arsenalin ushtarak , ngushllimet e mia deri tek familjaret e te humburve ne kte tragjedi te madhe
zoti na bekoft
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Medjat greke bejne fjale per dhjetra te vdekur. Stacioni televiziv ALTER fliste per rreth 80 te vdekur.
Tragjedi e madhe. DHURONI GJAK JU TE TIRANES!
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
Patrioti edhe nga nje ane mire e ke.Enveri nuk lejonte te jetonin familje afer nje reparti.Por arriten qe njerezit ta kuptojne qe tragjeti te tilla nga duar njerezore nuk lejohen.Me duket se shteti duhet te veri disa ligje edhe disipline.Por shpresoj qe eshte shume shpejt te flasim per shkaqet e ketyre ngjarjeve.Te pakten shpresojme qe ne kete ngjarje mos te kemi me shume viktima.
deri ne keto momente numri i te plagosurve ka vajtur ne 203 , e numri i te vdekurve eshte 5.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Tragjedi e vertete.
Le te shpresojme qe te mos rritet numri i viktimave.
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Krijoni Kontakt