Sapo kam dhuruar gjak. Kush do mund të shkojë të dhurojë, vendi ku dhurova është te Spitali Ushtarak, një ndërtesë jashtë murit të spitalit që quhet "Qendra e Transfuzionit të Gjakut". Mund të ketë edhe venddhurime të tjera, po te ky isha unë.
Sapo kam dhuruar gjak. Kush do mund të shkojë të dhurojë, vendi ku dhurova është te Spitali Ushtarak, një ndërtesë jashtë murit të spitalit që quhet "Qendra e Transfuzionit të Gjakut". Mund të ketë edhe venddhurime të tjera, po te ky isha unë.
Life's too short to remove USB safely.
E njoh kete repart ka qene disa reparte me lende per raketat ndaj ai shperthim ka qene ashtu sepse ajo lenda e raketave ben eshte shperthim.Por atje kane shume reparte njera pas tjetres.Prandaj edhe shperthimet nuk kane te mbaruar sepse e gjitha keto repartet kane lende ekslozive per raketat nuk e mbaj mend se si quhet lenda ekslozive.Por eshte shume e forte sa nje kile mund te hedhi ne ere nje pallat 5 katesh mendoni ka tone ka patur atje brenda.
Ky repart po te ishte reparti "Mamimas" nuk e mbaj mend mire edhe nuk e di tani si quhet do ishte nje "Hiroshima e Europes" do te shkaterrohej cdo gje.Ne kete repart kane qene raketat.Tani nuk e di mire se ne fuksionon por e di shume mire qe eshte aty afer ketyre reparteve.
Ups....Cimo nuk e dija;tani po e kuptoj reagimin tend!
Po me vika shume keq per kete tragjedi,per viktimat e krijuara dhe per familjet e tyre!
Le te lutemi dhe shpresojme qe te mos zgjasi me dhe te te mos kete te tjera!
Cfare behet keshtu,a jane ne vete keta lloj njerezish qe vene ne rrezik jeten e nje populli te tere dhe vendeve fqinje!
I bashkohem dhimbjes dhe me vjen me te vertete shume keq.Mjere keta...
Uroj mos kete vdekje dhe qe te prekurit te sherohen sa me pare pa patur pasoje.
Shpresoj qe dhe vete qeveria te marri masat e mundshme per te ndaluar masakren!
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 15-03-2008 më 14:00
"Carpe Diem"
Live ne top channel mund te shikoni pamjet e drejt per drejta nga Gerdeci, shperthimet kan nisur me nje intensitet te madh, ka pasur edhe shperthime te tjera.. te shpresojme mos te kete shperthime te fuqishme.
Helikopteret po evakuojne qendren e fshatit Gerdec, ku kan mbetur te bllokuar shum banore.
Shperthimet vazhdojne, qielli eshte totalisht i skuqur nga flaket....
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
NJe agjenci e lajmeve maqedone qe i referohet kryemnistrise se Shqiperise thot se ka disa shtetas amerikan te vdekur ne kete tragjedi ( behet fjale kinse per personel qe ka punuar ne cminimin e armeve mbrenda ) . Sa mund te jete e vertete kjo ?
Eshte gabim
Sapo eshte konfirmuar viktima e 5.
Ka shume te plagosur, por vetem 5 te vdekur deri ne kete moment.
Po degjoj direkt www.topalbaniaradio.com/onair.html tani dhe sapo u konfirmua ky lajm.
Nderkohe vazhdojne operacionet e shpetimit nga Forcat Ajrore te Shqiperise.
Dridhjet nga detonimi jane degjuar dhe ne Tetove e ne Shkup (sic permendi Cimo me heret). QMK e Maqedonise tha qe nuk ka vend per shqetesim sepse nuk eshte rritur fare radioaktiviteti ne ajer, qe dmth se predhat nuk kane patur perberje nukleare.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Ngushllimet e mia familjarve te viktimave dhe te lenduarve ju deshiroj sherim sa me te shpejt , sot gjith diten kam percjell ket ngjarje dhe nuk e besojsha at qe e shikojsha , sikur ne ender me duket.
Sapo eshte thene qe ka rene dhe viktima e 6 kete dite, por lajmi megjithate nuk eshte i konfirmuar. TCH informoi (nga gazetaret ne teren) se nje femije iu nenshtrua plageve ne spitalin ushtarak.
Nderkohe BW informon se numri i te plagosurve ka shkuar ne 203.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
ngushllime familjarve te te vdekurve e sherim sa ma te shpejt per te lenduarit.kjo eshte nje tragjedi kombtare.eshte veshtir njeriu te di qka te shkruaj ne kete kohe kur jemi te ngjitur per tv-te duke percjell nga qasti ne qast se qka po ndodh.
Krijoni Kontakt