nga Jack Watson
Por më e keqja është se shpërthimet kanë nisur prap, me shkallë më të lartë.
Si kane nisur prape? Ka prape shperthime tani?
nga Jack Watson
Por më e keqja është se shpërthimet kanë nisur prap, me shkallë më të lartë.
Si kane nisur prape? Ka prape shperthime tani?
Reth asaj ore ka qen, po.
Shperthimi thon qe ka qen ne forme shperthimi si bomb berthamore, me vone do shohin dhe cfar demi ka shkaktuar ky shperthim ne lidhje me rezatimin.
Nderkohe i behet thirrje te gjithve ne tv te shkojn ne spitalin ushtarak ne tirane qe te dhurojn gjak, ne vecanti te shkojn deputetet.
Konfirmohen zyrtarisht nga qeveria deri tani 5 te vdekur ne spitalin ushtarak.
Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 15-03-2008 më 11:40
Aeroporti i Rinasit i eshte rikthyer normalitetit.
Pritet të ketë përsëri shpërthime por fatmirësisht nuk ka më rraketa dhe predha në depo.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ekziston nje problem tjeter.
Prane fshatit ekziton nje dige e cila mund te rrezikohet nga shperthimet e reja te cilat kane rreth 20 min qe kane rinisur...
Bye Bye Serbia
Shperthimet vazhdojne akoma, edhe policia po evakuon te gjith banoret, automjetet e blindura te Reneas jan zbrapsur, sepse shperthimet kan nisur me nje intensitet te madh, frika e mundshme eshte qe te shperthejne edhe disa raketa toke ajer qe jan vendosur aty per ç'montim.
Shpresojme mos te ndodhe dicka e tille, sepse ndryshe edhe kryeqyteti rrezikohet jashte mase.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Kush tha qe rrezikohet kryeqyteti? Se me duket se fillun spekullimet. Para pese minutash Sokol Balla po bote lojna fjalesh berthamore. Mos u boni naiv, mos i hani te gjitha kallup.
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Deshmitaret te zones se Prezes konfirmojne per gazetaren e TV NEWS24, Albana Qehajaj, qe 6 prej te afermve te tyre qe banonin afer depos ku ka ndodhur shperthimi kane vdekur.
balkanweb
Po te ishte kjo PLANT berthamore. Ngushllime te gjith atyre qe jan lenduar dhe kan hupur jeten
Krijoni Kontakt