Close
Faqja 15 prej 37 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 368
    P.s Ketu po postoj nje foto te cilen kur e kam pa me jan mbush syt me lote .
    Minja, nje 74 vjecare, qe nuk ka gjetur te birin, nipin dhe nusen e te birit te cilet te tre punonin ne depon qe shpertheu...
    Fotoja te le pa fjale fare, shpresoj me gjithe shpirt qe ti ket gjetur gjithe pjesen e familjes qe i mungonte.
    Shpresat tona dhe ngushellimet nuk mbarojne asnjeher, po mire do te ishte sikur te behej e mundur tu jepnim edhe ndonje ndihme e sidomos financiare per te gjithe duke pare se sa hap e mbyll syte gjithcka qe kan pasur u eshte kthyer ne pluhur.

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Gerdec nje tjeter shperthim ne fabriken e shkrirjes
    ora 17:40

Nje tjeter shperthim eshte verifikuar ne Gerdec, ne vendin ku ndodhej fabrika e shkrirjes se minave. Shperthimi ka qene i konsiderueshem, pasi zhurma u degjua shume mire.
    Nga informacionet e para rezulton se nga ky shperthim nuk ka pasur viktima. Nderkohe, operacioni i kerkim-shpetimit po vazhdon nga trupat ushtarake. Ne vendngjarje po mberrijne makina te tjera ushtarake dhe ambulanca.

Marr nga Top Channel
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl* Lexo Postimin
    Gerdec nje tjeter shperthim ne fabriken e shkrirjes
    ora 17:40

Nje tjeter shperthim eshte verifikuar ne Gerdec, ne vendin ku ndodhej fabrika e shkrirjes se minave. Shperthimi ka qene i konsiderueshem, pasi zhurma u degjua shume mire.
    Nga informacionet e para rezulton se nga ky shperthim nuk ka pasur viktima. Nderkohe, operacioni i kerkim-shpetimit po vazhdon nga trupat ushtarake. Ne vendngjarje po mberrijne makina te tjera ushtarake dhe ambulanca.

Marr nga Top Channel
    baby, shperthimi ishte i provokuar nga trupat xhenjere te ushtrise.
    U be ne masa sigurie dhe ne funksion te eleminimit te nje sasie explozivi te cilen ishte e rezikshme t'i afroheshin.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    910
    Citim Postuar më parë nga Nyx Lexo Postimin
    Po mire do te ishte sikur te behej e mundur tu jepnim edhe ndonje ndihme e sidomos financiare per te gjithe duke pare se sa hap e mbyll syte gjithcka qe kan pasur u eshte kthyer ne pluhur.
    Nyx Qeveria ka hapur pran bankes Raiffasen Bank nr e llogarise bankare "Ndihme per te prekurit nga ngjarja e Gerdecit". Te gjithe ata qe duan te japin kontributin e tyre ne ndihme te viktimave te tragjedise se Vores dhe familjet e tyre mund te bejne derdhjet ne keta nr llogarie bankare.

ALL 8003890900
    EUR 8000890900
    GBP 8002890900
    USD 8001890900
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Me vjen vertet shume keq qe ndodh 1 Fatekeqesi e tille.
    Fajtoret si gjithmone do mbeten jashe.

Persa i perket ndihmes ekonomike Une perseonalisht nuk ndihmoj pasi nuk jam i sigurt qe ato leke shkojne ne destinacion.Njerez te paskrupullt qe shkojne e marin vendime per dizarmimin e bombave ne qendrat e banuara per Efekt shtimi pasurie se tyre nuk mendoj se respektojne Njerezit.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Babygirl faleminderit per infon ... e njejta qeveri qe thuhet se ka dore ne gjithe kete tragjedi paska hapur edhe llogarite e bankes per familjet e fshatit?!?!?!

Sinqerisht preferoj ti nis me nje menyre tjeter ku e di shume mire qe do shkojne atje ku duhet.

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Me vjen vertet shume keq qe ndodh 1 Fatekeqesi e tille.
    Fajtoret si gjithmone do mbeten jashe.

Persa i perket ndihmes ekonomike Une perseonalisht nuk ndihmoj pasi nuk jam i sigurt qe ato leke shkojne ne destinacion.Njerez te paskrupullt qe shkojne e marin vendime per dizarmimin e bombave ne qendrat e banuara per Efekt shtimi pasurie se tyre nuk mendoj se respektojne Njerezit.
    Sa per sigurin e keti nr llogarie eshte teper i sakt Pasi eshte vene ne cdo titra te Tv shqiptare!!
    Ky numer llogari eshte per cdo person qe munde te jap sadopak per ndihmesen e njerzve qe kan ngel qe nga dita e djeshme jasht shtepive te tyre,
    disaprej tyre flen nen predha ,duke ndejt pran familjeve te tyre, Pasi u be e ditur dje qe Hajdutet kishin filuar festen e tyre, duke bastisur shtepit e tyre . Lajmi u be i ditur nga Top media.
    FieRaK

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    910
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin

BabyGirl Qeveria ka kerkuar ndihmen e juaj e ju e keni me deshir me dergu dhe me i ndihmu fshatarve.. e ado ndihmohen apo jo do e shiheni ne vazhidim..!!
    Me fal a mund te me thuash c'fraf thash une? Mos u ndihmoni?
    Un e postova nr e llogaris sepse e kerkoi Nyx asgje me shume.
    Lexo me mrie postimet e mia.
    Shnet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o zot lehteso dhimbjet e te lenduarve dhe bej mrekulline qe te gjinden shendosh ato qe jane humbur
    zot degjo lutjet tona qe vijne nga thellesia e shpirtit
    shume nga ne jemi larg neper bote por ne keto caste jemi te gjithe nje trup nje shpirt nje zemer
    te lutem zot bej mrekulline
    Ndryshuar për herë të fundit nga goldian : 16-03-2008 më 15:30
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    50
    Miresevini ne Gerdec. "This is the road to hell"

Chris Rea

Faqja 15 prej 37 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Balliu i "55" u pergjigjet akuzave per implikim ne aferat e Gerdecit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 12:23
  2. Shqiptari shmang tragjedine
    Nga AjSi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-04-2009, 22:36
  3. Sot 1 vit nga tragjedia e Gërdecit
    Nga RaPSouL në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 24-03-2009, 19:53
  4. Tragjedia e Gerdecit dhe politizimi i tij
    Nga AVataj në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-01-2009, 09:02
  5. Kush ka pergjegjesi per tragjedine e Gostivarit?
    Nga pacifist në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 13-01-2009, 12:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •