Ngushllime familjeve te viktimave,te jemi sa me afer prane vellezerve tane Shqiptare te ndajme dhimbjet bashke.
Ngushllime familjeve te viktimave,te jemi sa me afer prane vellezerve tane Shqiptare te ndajme dhimbjet bashke.
une jam me pushime dhe tani sapo mora vesh nga nje kanal gjerman
e tmerrshme sme ze vendi vend gjithe kohes para pc-se duke ndjekur lajmet me te fundit
o zot ishalla sa me pak te vdekur
o zot ishalla jane me mire te gjithe te lenduarit
o zot ndihmo shqiperine dhe shiqiptaret
p.s faleminderit te gjithe antareve te forumit per informacionin qe na jepni
zoti jua shperblefte
JO SEKS PARA MARTESE
o zot ndihmo shqiperine
o zot ishalla ska me viktima te tjera
uroj e lutem qe te lenduarit te jene shendosh e mire sa me shpejt
o zot degjo lutjet e mia
te gjithe antareve qe na mbani me informacion ju falenderoj shume sinqerisht
o zot largo fatkeqsite prej shqiprise e shqiptareve
JO SEKS PARA MARTESE
As nje muaj shqiptaret nuk mund te mbesin te lumtur, shpresoj se ky cikel i dhimbshem i tragjedive kombetare te ndalet menjehere dhe plotesisht, kur eshte si shkaktar faktori njeri.
Ngushllime per kete tragjedi kombetare, familjareve dhe gjithe shqiptareve.Teper jane fjalet pas tragjedive te tilla dhe shume jane rruget dhe zgjidhjet pas pesimit , dhe shpresoj te jete nje mesim nga vetepesimi se ne s'mesojme ndryshe fatkeqsisht .Vertete ndodhin ne gjithe boten, por si shume na ndodhin neve qoft tragjedia e fundit ..ngushllime sa me pak humbje jete te kete shpresoj dhe lutem.. te tjerat kompenzohen..U lumt atyre qe kane bere dhe bejne me shume se nje ngushllim si ky per te lidhur plaget e atyre qe pesuan, atyre qe shpetuan dhe per te lidhur plaget e Shqiperise tone ,atyre qe dhuruan dhe dhurojne gjakun e tyre per te shpetuar nje jete dhe atyre qe vune jeten e tyre ne zjarr te shpetojne jetet e te tjereve nga zjarri...U lumt! Shpresoj dhe jam i bindur se ardhmeria pa tragjedi do te arrije edhe ne Shqiperine tone te dashur.
me nderime,
bili99
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 16-03-2008 më 09:18
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Ngushllime per Vellezerit dhe Motrat shqiptare qe kan Pesuar nga kjo Fatkeqesi!!!
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Ngushellime te shumta per familjaret e viktimave![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Gjithashtu edhe une ju shpreh keqardhje dhe ngushllime ishall ju ndimon zoti te jen te fort ta kalojn ket tragjedi geezer Vushtrri KOSOVË
Ky nuk është një projekt i Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe ne nuk kemi asnjë lidhje”,- pohuan burimet zyrtare të Ambasadës.
Ky eshte projekt i grekut,per carmatimin e plote te shqiperise...Pas asgjesimit te aviacionit(perfshire mig 19 e me duket edhe skuadrilja e Mig21) ,pas asgjesimit te tankeve per hekur pa u perpjekur fare per upgrade si ben gjithe bota,pas asgjesimit te armeve kimike(i pari shtet ne bote) tashme per grekun kishte ngelur vetem artileria per tu asgjesuar,mundesisht edhe raketat... Nderkaq artileria kunderajrore ishte shkaterruar ne projektin e asgjesimit te aviacionit...
Me e forta po paguajme leke nga xhepat tone te shpuar,qe te na carmatosin...
Mjere populli i shkrete i zones e mjere gjithe populli shqiptar....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Ngushellimet e mia per te gjitha familjet te cilat kane viktima ne kete ngjarje
A ka mundesi ndonjeri prej anetarve te na spejgoje hollesishtë se si shkembecohen predhat e armeve shperthyese luftarake.
Une po e filloj me nje rrefim personal; kur isha i vogël u mirresha edhe me montimin e armeve te gjyetisë qe fabrikoheshin ne menyre artizanale per gjueti. Ne ate kohe gati ne tere kosoven kishte fshehuarazi arrihej deri tek armet dhe nje dite une mora disa predha(ia vodha babait qe i kishte fshehur ne hambare) qe me duhej ti hapja per te nxjerrur vetem barutin per te perdorur pastaj per koburen time qe me nevojitej te gjuaja felelnza e lepuj...
Mirepo duke e nxjerrur predhen me padashje kam prekur kapsollin(detonatorin) dhe paar meje u shkrep nje flakë e madhe qe mi verboi syte per disa qaste, mirepo per fat shpetova me disa lendime te lehta ne gishta...kam qene ne rrezik te humbi jeten dhe nuke do kisha patur mundesi te shkruaja keta rreshta por qe shpetova dhe tani po shkruaj e lexoj me juve se bashku...kam patur fat por kur i shof ato skena te ketije shperthimi me rrenqethet trupi dhe ne mendje perhere me vjen ne mend edhe shperthimi qe kisha ne dor para sa vjeteve...
QE nga ky moment e kuptova se sa e fuqishme eshte forca e barotit !
Dhe me kurre nuke kam luajtur me barot !
A doni te me spjegoni pra se si prodhohet baroti ?
Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 16-03-2008 më 11:00
Krijoni Kontakt