Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 104
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Cfar urdheti te m.. o Llap? as nje Shqiptar nuk gjindet ne pjesen tjeter te Mitrovices..

Urdher i jep policis Kosovare po jo atij te Banglladeshit qe i iken 23 te arrestuar..

Ec lej keto perralla se as per shah me luajt sjan mbet keta politikanet tan!!
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    Cfar urdheti te m.. o Llap? as nje Shqiptar nuk gjindet ne pjesen tjeter te Mitrovices..

Urdher i jep policis Kosovare po jo atij te Banglladeshit qe i iken 23 te arrestuar..

Ec lej keto perralla se as per shah me luajt sjan mbet keta politikanet tan!!
    me ju pas ndegjue juve njeriu per gjithmon ishim mbet nen serbi po shuej se skeni ftyr ju hiq te flisni per shtetin me te ri ne bot
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Mitrovicen ta moren shkiet o Llap?... mejdis Gjykates po ta vnon Flamurin e Serbis.. Po ta bllokon gjysmen e Mitrovices.. , po te rreh po te vret .. ku je tani Llap? Tani duhet tregu trimeri ai Kryeministri.. se Mitrovica don me i shku..nqs pak kupton dhe logjikon.. " Mitrovica " mori fund per nje koh te gjat!! Se per Kryeministrin tond.. kam frik edhe gjysmen e Gjilanit kan me nda tani!!.

Si skeni turp me dal me shkru ne forum kso perralla pash zotin? !! Leje Llap leje.. se u pa puna e trimit.. Qe po te rrehin espo te lajn me qajt.. ne kete shtetin tond te ri te botes.. me Mitrovicen e ndame..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Epo mire, genjejne BBC e Euronews, pamjet jane fallco. Dodon, jane terhequr (sipas ketyre agjencive) pas rremujave, dhe eshte lene ashtu sic eshte.
    Makinat me te arrestuarit qe kishin mare gjykaten u dogjen. Qofsha gabim, por kete lajm s'e sjell une por keto agjencite. KFOR ka lene Mitrovicen e Veriut.
    e vertet edhe RTB belg e tregoj keshtu....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Mitrovicen ta moren shkiet o Llap?... mejdis Gjykates po ta vnon Flamurin e Serbis.. Po ta bllokon gjysmen e Mitrovices.. , po te rreh po te vret .. ku je tani Llap? Tani duhet tregu trimeri ai Kryeministri.. se Mitrovica don me i shku..nqs pak kupton dhe logjikon.. " Mitrovica " mori fund per nje koh te gjat!! Se per Kryeministrin tond.. kam frik edhe gjysmen e Gjilanit kan me nda tani!!.

Si skeni turp me dal me shkru ne forum kso perralla pash zotin? !! Leje Llap leje.. se u pa puna e trimit.. Qe po te rrehin espo te lajn me qajt.. ne kete shtetin tond te ri te botes.. me Mitrovicen e ndame..
    Policia e UNMIK ut dhe SHPK rikthehen në veriun e Mitrovicës

Prishtinë, 19 mars Policia e Kombeve të Bashkuara dhe Shërbimi Policor i Kosovës (SHPK) janë rikthyer sot në veriun e Mitrovicës tha zëdhënësi i SHPK së Veton Elshani. Në konferencën e rregullt për gazetarë, Elshani theksoi se policia ndërkombëtare dhe vendore do të vazhdojnë punën e tyre në këtë pjesë të qytetit, prej nga, paqeruajtësit e KFOR it pritet të tërhiqen gradualisht deri të premten. "Duke filluar nga ora 12.00, sot pjesëtarët e SHPK së do të fillojnë punën e tyre në stacionin që gjendet në pjesën veriore të Mitrovicës", tha zëdhënësi Elshani. Pjesëtaret e SHPK së së bashku me policin e UNMIK ut do të merren me situatën atje dhe nëse situata del nga kontrolli që SHPK dhe polica e UNMIK ut nuk mund ta kontrollojnë, atëherë do të ndërhyjë KFOR i në periudhën më të shkurtë të mundshme në mënyrë që policia të kthehen përsëri në detyrat e tyre të mëparshme dhe kryerjen e detyrave sipas ligjit, nënvizoi Elshani.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Incidentet në veri të Mitrovicës po i shkaktojnë njerëzit e strukturave paralele, tha Rexhepi

Mitrovicë, 19 mars - Gjendja e sigurisë dy ditë pas protestave të dhunshme në veri të Mitrovicës është e qetë dhe nën kontroll të KFOR it, u tha sot në takimin e Komitetit për Siguri, ku morën pjesë përfaqësues të institucioneve politike dhe të sigurisë. Kryetari i komunës, Bajram Rexhepi, tha se dita e martë ka qenë e qetë, ndërsa aksionin në veri nga strukturat e sigurisë e ka vlerësuar si diçka të domosdoshme për të mos lejuar që grupe huliganësh të marrin situatën në dorë. Ai theksoi se incidentet në veri janë duke i shkaktuar njerëzit e strukturave paralele dhe kërkoi që të vazhdojë aksioni për shpërbërjen e këtyre grupeve të cilat tha se janë duke i dëmtuar edhe interesat e popullatës serbe në Kosovë. "Është momenti i fundit që të shpërndahen grupet që veprojnë në kuadër të strukturave paralele, qoftë si roja të urës, si pjesëtarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë, të cilët janë të vendosur në objektet e spitalit në veri", tha Bajram Rexhepi. Sipas tij, rendi dhe ligji janë në të mirë edhe të popullatës serbe, prandaj strukturat e sigurisë si KFOR i, policia e UNMIK ut dhe SHPK ja duhet të mbajnë situatën nën kontroll. Rexhepi çmoi sjelljen e popullatës shumicë gjatë këtyre ditëve, të cilët kanë qenë të përmbajtur dhe nuk kanë rënë në provokimet. Ndërsa si shqetësim përmendi mosqarkullimin e autobusit për në Kodrën e Minatorëve dhe në fshatrat shqiptare të Leposaviqit. Komandanti i stacionit jugor të SHPK së, Bashkim Spahiu, tha se për shkak të gjendjes së krijuar, mungojnë raportet e hollësishme nga veriu i qytetit, ku gjendjen e kontrollon KFOR i përderisa pjesëtarët e SHPK së dhe ata të UNMIK ut nuk janë duke vepruar. Ndërsa sa i përket pjesës jugore të qytetit, ai tha se gjendja është e qetë dhe nuk ka pasur kurrfarë incidentesh.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    19-03-2008 14:14 GjIlAnAsI_cSi Ta dhjefsha Kryeministrin.. bashk me ty !!

-------------------------------------

e dh.... ftyren e gojen tande he pis i pisit

Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Mos shaj Llap ashtu ..!!!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Mos shaj Llap ashtu ..!!!
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    ja se qfar te shamesh ben ky i paftyr
    19-03-2008 14:14 GjIlAnAsI_cSi Ta dhjefsha Kryeministrin.. bashk me ty !!
    e kjo urat po te duket ty he pisi i pisit

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Casey: SHBA-të janë absolutisht kundër ndarjes së Kosovës

Kosova ishte sërish një nga temat në brifingun e Departmenti të Shtetit, me çrast zëdhënësi Tom Casey tha se besonte se Kosova do të vazhdojë me zbatimin e planit Ahtisaari i cili është i qartë me garancionet për të drejtat e pakicave, ndërsa ritheksoi qëndrimin kundër ndarjes së veriut.
    Ai i bëri thirrje pjesëtarëve të komunitetit serb dhe grupeve të tjera që të angazhohen në procesin politik në institucionet e Kosovës për realizimin e të drejtave të tyre. "Ne jemi absolutisht kundër ndarjes", tha Casey. /S.gashi/
    rtk 20 mars 2008 - 10:36:39

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mirë se të urdhëroni në sofrën e Dibrës së madhe e të vogël
    Nga biligoa në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 129
    Postimi i Fundit: 17-05-2010, 17:53
  2. Kush janë Dibranët ?
    Nga biligoa në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 17:37
  3. Raporti Zyrtar, Ja masakrat serbe të 1913 në Dibër
    Nga Apollyon në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 09:44
  4. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  5. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •