Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Per mendimin tim nuk eshte vetem problemni i femrave, por me shume i meshkujve, pasi ato rrine e stresohen ,vrasin mendjen se ca mendon ai per trupin e tyre e bla bla bla. Pra ato ndoshta nuk e kane problem trupin e tyre por duke ditur qe partneri do te pelqente te kishte nje top modele ne krah, fillojne e ndihen jo shume mire me vete.

Ka e nga ata meshkuj qe ua perplasin ne fytyre ose bejne krahasime idjote mes trupit te tyre dhe trupit te nje x femre... e si i ben te ndihet parneren as qe e vret shume mendjen.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Mendoj qe kur femra e mendon nje gje te tille atehere ve ne pozite dhe mashkullin per mos te thene qe mund ta veje ne nje pozite te tille sa nga ankthi ose gjendja ne te cilen ndodhet partnerja te mos arrij te eksitohet
    Ere mire mire

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Psikologjikisht nudo

Asnjë pjesë e trupit nuk është e mbuluar nëse nuk e fshihni atë ndaj dhe ju nuk duhet të shqetësoheni nga turpi.
    Emocionalisht dhe shpirtërisht nudo!
    Asnjë pjesë e personalitetit, asnjë ndjenjë, asnjë frike apo nevojë e brendshme nuk duhet të fshihet. Besimi e inkurajon partnerin tuaj të jetë plotësisht prezent pranë jush, duke qenë të sinqertë e bëni edhe partnerin të ushqejë këtë ndjenjë ndaj jush. Dëshira është ajo që duhet të drejtojë mendjen dhe trupin tuaj. Duart tuaja nuk duhet të komandohen për të lëvizur, ato rrëshqasin vetë për të shkuar aty ku mendja dhe zemra juaj do. Për të kuptuar se çfarë dëshironi më shumë, cilat janë veprimet dhe pozicionet që u dhurojnë më shumë kënaqësi duhet të flisni dhe të dëgjoni njëri tjetrin. Para, pas madje edhe gjatë aktivitetit seksual dëgjoni partnerin/en tuaj. Mos e përqendroni vëmendjen tuaj në dëshirat e momentit duke u fokusuar vetëm tek vetja, dëgjojeni dhe partnerin tuaj, ndejeni dhe flisni me të. Kini kujdes edhe për pëshpërimën më të vogël që del nga buzët e tij/e saj. Nëse nuk pëshpëriten fjalë, atëherë dëgjoni me trupin tuaj. Për të mirën e seksualizmit të përbashkët përdori njohuritë personale dhe mos e lini seksin të jetë vetëm diçka e juaja, bëjeni atë të jetë diçka e re sa herë e përjetoni. Këtë mund ta arrini vetëm duke lënë pas egon dhe dëgjuar personin me të cilin ndani shtratin.
    "Carpe Diem"

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Lida54 Lexo Postimin
    Se di per te tjerat po per veten time se kam hiç kompleksin me partenerin qe mund te kem.

E frenojne mojjj pse mi dreq une do te mesoj ty!
    E po se besoj te jene gjithe femrat si ty....lol
    "Carpe Diem"

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Sa here kemi degjuar nje vajze qe mban diete sepse shoqja e saj eshte me elegante dhe arrin te kete me shume sukses me çunat ?

Per aq kohe sa mashkulli do kerkoje perfekten(nga ana fizike) , aq me shume do shtohen komlekset tek femrat.

Pse mos ta shohim ne nje kendveshtrim tjeter :
    Po meshkujt kane komplekse ?

Ka qene nje film i lezetcem,ku nje mashkulli nen efektin e nje hipnoze ,i dukeshin te gjitha femrat e shemtuara,te bukura.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    un per vete dhe po te kisha komplekse ne mom qe do isha me partnerin nuk do i shfaqja ,ne menyr qe ai te mos e kuptonte dhe te krijonte bindje se jam ne nje vetbesim te plot ne paraqitje dhe keshtu nuk do i vinte re dhe ato pak difekte qe do kisha haha
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Nëçmimi eliminon dashurinë!
    Nga Davius në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •