Turp eshte te thuhet Menduh Thaqi, Ali ahmeti, Imer selmani,....
Une do kisha thene se Rufi OSmani, Menaf Bexheti, Bardhyl Mahmuti, Adil gafuri, do kishin qene me te realt.
Turp eshte te thuhet Menduh Thaqi, Ali ahmeti, Imer selmani,....
Une do kisha thene se Rufi OSmani, Menaf Bexheti, Bardhyl Mahmuti, Adil gafuri, do kishin qene me te realt.
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
un mendoj se eshte dhe ESHTE Munduh Thaci dhe politika e tij e shkruar nga Arber XHaferi kure nuk kande devijuar dhe nuk i kane tradhtuar shqiptaret
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
mendoj se jan ata qe jetojn atje dhe e ndjejn veten shqiptar
Ata Qe Ne Zemer Dhe Ne Mendje Jane Shqipetar
``I wanna thank the almighty for making me ALBANIAN, since theres no greater HONOR``
Rufi OSmani do te ishte nje perfaqsues shum i duhur per shqipatret ne ket shtet falco
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
O faruk, qe te dy kan 'vdekur' per politiken ose politika ka 'vdekur' per ata dy, .. si te duash merre., njesoj e ke.
Edhe mos harro, politika nuk eshte koncept qe shkruhet, nuk mesohet permendesh....Politika eshte veprim, varesisht rrethanave, modifikim dhe zhdervjelltesi kohore.
Sipas asaj qe ti ke shkruar me lart, politiken e paska shkruar A.Xhaferi kurse e paska praktikuar menduh pandla.
Hajgare paskan bo qe sa kohe, hahahaha.
Politika teorike A.Xhaferit neper faqe gazetash ditore te Prishtines, Shkupit dhe Tiranes dhe mos aplikim ne asnje segment ne rrethanat e nevojshme ne Maqedoni tregon nje shperdorim te realitetit.
Une ende nuk ee shoh nje politikan te zote qe t\i kthej gjerat per se mbari, ndoshta nje nje te ardhme te afert mund te jet Rufi Osmani, por kjo gje mbetet te shihet.
Perndryshe, ne jemi duke u kalitur ne spiralen e rrethores se Dantes,....me mbetet veq te shpresoj mos te arrijm tek rrethi i shtate se nuk e di a do te kemi shpetim.
Pershendetje te gjitheve
Desha te them se shpresoj qe populli i gostivarit mos e bej Gabimin qe e beri Struga para 5 vitesh ( ateher kur ishte koha e komandateve ) kur per kryetar komune doli
Shpetim Pollozhani (i pavarur)
Ramiz Merko BDI
Garip Kaba PDSH
Struga i njihte te tre , dhe cdo nje thonte qe personi me i qelluar esht Shpetim Pollozhani, nje ish i Burgosur politik dhe me Vlera te Larta intelektuale , mirepo kur erdhi koha e votave e votuan BDI ( Ramiz Merko).
Per prof Rufi Osmanin kam respekt, Shqiptaret e Maqedonis kane nevoj per Koka te tilla. Shpresoj qe Rufiu nese Fiton te formoje ndonje subjekt Politik , pasi populli eshte lodh me njerez te paaft qe i kan qeveris edhe po i qeverisin
Krijoni Kontakt