Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anëtarësuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Turp eshte te thuhet Menduh Thaqi, Ali ahmeti, Imer selmani,....

Une do kisha thene se Rufi OSmani, Menaf Bexheti, Bardhyl Mahmuti, Adil gafuri, do kishin qene me te realt.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    un mendoj se eshte dhe ESHTE Munduh Thaci dhe politika e tij e shkruar nga Arber XHaferi kure nuk kande devijuar dhe nuk i kane tradhtuar shqiptaret
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

i/e regjistruar Maska e toni 89
    Anëtarësuar
    05-03-2009
    Vendndodhja
    COLE CITY
    Postime
    68
    mendoj se jan ata qe jetojn atje dhe e ndjejn veten shqiptar

i/e regjistruar Maska e eagle_black
    Anëtarësuar
    17-12-2008
    Vendndodhja
    LAGJIA E JOHANIT
    Postime
    357
    Ata Qe Ne Zemer Dhe Ne Mendje Jane Shqipetar
    ``I wanna thank the almighty for making me ALBANIAN, since theres no greater HONOR``

SHQIPTARE Maska e h_one_y
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    189
    Citim Postuar më parë nga Beran Lexo Postimin
    Menduh Thaci.

Vajzo c'do postim qe e bën shkruajsh Imer Selmani , lidhje serioze ke me Imerin tazakin e Ristos?
    qfare ka lidhje kjo me temen, une kete e vleresoj, mos duhet patjeter te kete ndonje lidhe serioze a . Atehere me ke bere te dyshoj se edhe ti paske lidhje serioze me Menduh Thacin
    Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Rufi OSmani do te ishte nje perfaqsues shum i duhur per shqipatret ne ket shtet falco
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Citim Postuar më parë nga h_one_y Lexo Postimin
    qfare ka lidhje kjo me temen, une kete e vleresoj, mos duhet patjeter te kete ndonje lidhe serioze a . Atehere me ke bere te dyshoj se edhe ti paske lidhje serioze me Menduh Thacin
    Po miii .. hecim ne qe 2 vjet.. dush t'marish pjes
    - Imagination is more important than knowledge.

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anëtarësuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    Citim Postuar më parë nga faruk_01 Lexo Postimin
    un mendoj se eshte dhe ESHTE Munduh Thaci dhe politika e tij e shkruar nga Arber XHaferi kure nuk kande devijuar dhe nuk i kane tradhtuar shqiptaret

O faruk, qe te dy kan 'vdekur' per politiken ose politika ka 'vdekur' per ata dy, .. si te duash merre., njesoj e ke.
    Edhe mos harro, politika nuk eshte koncept qe shkruhet, nuk mesohet permendesh....Politika eshte veprim, varesisht rrethanave, modifikim dhe zhdervjelltesi kohore.
    Sipas asaj qe ti ke shkruar me lart, politiken e paska shkruar A.Xhaferi kurse e paska praktikuar menduh pandla.
    Hajgare paskan bo qe sa kohe, hahahaha.
    Politika teorike A.Xhaferit neper faqe gazetash ditore te Prishtines, Shkupit dhe Tiranes dhe mos aplikim ne asnje segment ne rrethanat e nevojshme ne Maqedoni tregon nje shperdorim te realitetit.

Une ende nuk ee shoh nje politikan te zote qe t\i kthej gjerat per se mbari, ndoshta nje nje te ardhme te afert mund te jet Rufi Osmani, por kjo gje mbetet te shihet.
    Perndryshe, ne jemi duke u kalitur ne spiralen e rrethores se Dantes,....me mbetet veq te shpresoj mos te arrijm tek rrethi i shtate se nuk e di a do te kemi shpetim.

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Citim Postuar më parë nga Periodi Lexo Postimin
    O faruk, qe te dy kan 'vdekur' per politiken ose politika ka 'vdekur' per ata dy, .. si te duash merre., njesoj e ke.
    Edhe mos harro, politika nuk eshte koncept qe shkruhet, nuk mesohet permendesh....Politika eshte veprim, varesisht rrethanave, modifikim dhe zhdervjelltesi kohore.
    Sipas asaj qe ti ke shkruar me lart, politiken e paska shkruar A.Xhaferi kurse e paska praktikuar menduh pandla.
    Hajgare paskan bo qe sa kohe, hahahaha.
    Politika teorike A.Xhaferit neper faqe gazetash ditore te Prishtines, Shkupit dhe Tiranes dhe mos aplikim ne asnje segment ne rrethanat e nevojshme ne Maqedoni tregon nje shperdorim te realitetit.

Une ende nuk ee shoh nje politikan te zote qe t\i kthej gjerat per se mbari, ndoshta nje nje te ardhme te afert mund te jet Rufi Osmani, por kjo gje mbetet te shihet.
    Perndryshe, ne jemi duke u kalitur ne spiralen e rrethores se Dantes,....me mbetet veq te shpresoj mos te arrijm tek rrethi i shtate se nuk e di a do te kemi shpetim.
    Shumë me vend, plotësisht pajtohem me ty Periodi.
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2006
    Postime
    77
    Pershendetje te gjitheve

Desha te them se shpresoj qe populli i gostivarit mos e bej Gabimin qe e beri Struga para 5 vitesh ( ateher kur ishte koha e komandateve ) kur per kryetar komune doli

Shpetim Pollozhani (i pavarur)

Ramiz Merko BDI

Garip Kaba PDSH

Struga i njihte te tre , dhe cdo nje thonte qe personi me i qelluar esht Shpetim Pollozhani, nje ish i Burgosur politik dhe me Vlera te Larta intelektuale , mirepo kur erdhi koha e votave e votuan BDI ( Ramiz Merko).

Per prof Rufi Osmanin kam respekt, Shqiptaret e Maqedonis kane nevoj per Koka te tilla. Shpresoj qe Rufiu nese Fiton te formoje ndonje subjekt Politik , pasi populli eshte lodh me njerez te paaft qe i kan qeveris edhe po i qeverisin

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami Ndërmjet Lindjes E Perëndimit
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 21-06-2011, 13:41
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Maqedonia e moçme dhe ajo e sotmja
    Nga fehim në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 15:03
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •