Mendoj se njeriu me i dejnte per te perfaqesuar shqiptaret e maqedonis ne skenen politike jam une.
Jam i sinqerte, kurre ne jete nuk kam lejuar te koruptohem nga askush , jam i drejte , simpatik lol pra me nje fjale ideal per te perfaqesuar politiken e shqiptareve te maqedonis!
Okay i lejme shakat anash, te folim seriozisht , per mendimin tim , deri me tani si duket te gjithe udheheqesit e politikes shqiptare ne Maqedoni kane deshtuar , pervec njerit , per per veten time mendoj se njerez te tille lindin nje here ne 1000 vite!!
Ky person eshte Rufi Osmani , i cili ka treguar veten e tij si nje njeri jashtzakonisht te zgjuar.
Problemi qendron se Rufi Osmani ishte ne pushtet , por u tradhetua nga njerezit me te aferm te tij, andaj mendoj qe duhet te ekzistoj nje dore ekstreme e cila ne raste te tilla , pra ne raste tradhetie , te marri masa konkrete , nese ka nevoje edhe eliminim fizik te tradhetareve!
Historikisht shqiptaret njehen si trima por po ashtu edhe si popull qe vlon me tradhetare! Ne kohen e mbreterise ilire , Dhimiter Fari ishte personi qe tradhetoj Teuten ne luften kunder romakeve, Skenderbeu po ashtu u pat tradhetua, ata qe dine historine e shqiptareve te maqedonise, mesiguri kane degjuar per heron Xheme Hasa Gostivari, edhe ky u pat tradhetuar nga njerezit e vet.
Andaj mendoj qe sic e thash me lart duhet te ekzistoj nje dore fshehte ekstreme e cila do te merret me kete element tradhetar, sic e thash me lart nese ka nevoje edhe me eliminim fizik, pasi qe mendoj se mjafton dy ose tre te eliminohen qe te tjeret te kuptojne se tradhetia nuk tolerohet midis shqiptareve.
GV_USA
Krijoni Kontakt