Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    Kacurrelsja Maska e Kiki
    Anėtarėsuar
    29-08-2002
    Postime
    156

Ti s'ishe .....

Kaq shpejte sa sot kisha kohe qe s'ngrihesha,nuk e di kush gjumin tim sot heret trembi?ndoshta deshira ime e fshefur per te te telefonuar ty?kushedi ?Ndoshta?E megjithate tere kohen perpiqesha tere kete mengjez monoton ta shqisja SURATIN TEND ,IDEN TENDE NGA MENDJA IME .Tani po e shof sesa e kote paska qene ,vetem sa i injektova vetes nje dhimbje koke per tere diten .MEndova mos cafeja me bente efekt ,por as dreqi me te bir nuk me bente dot derrman ,eh .
    Me kembet zvare ne asfaltin e ngrire terhiqja pas mendimet per ty ,
    'pune muti "-shfryva .
    Nxehtesia e cafes me hapi damaret dhe gjaku neper to permbyti inatin tim me ty .Ja pra me karten ne dore po nisem te harxhoj ca nga leket e mi ,ca nga dhimbjet e mi ,ca nga malli im ,ca nga inati im,ca nga....nuk edi a do me dalin kaq lek per te gjitha keto .....?
    Ngrohtesia e dhomes ma shtoi deshiren per te te ndjere prane ,hee prane i thencin ,....Aparati i tel me bente xheloze ,jepi i thashe vetes he gishtat si metastaza formuan nr ,dhe mua mu duk sikur i shkruaja ne shpirt ato ....
    Heshtje ......sinjali i pafund me bente inferiore,inatcie,te terbuar,te vetmuar me teper se ne oret e para te mengjezit ......
    Ti s'ishe ?....Ti s'ishe !....e qarte .Nje e share ne mesazhin per ty me beri te nihem me keq se me pare ....me mire qe s'ishe .....pas gjithe kesaj kushedi c'do te kisha thene ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    76

Se mos coc do them

E ke parasysh kur te kap ndonjehere deshira per pak qumesht....I avitesh frigoriferit, e hap me rrembim, zgjat doren e mer qumeshtin, e kthen me vrull dhe eshte i prishur????

Ashtu dhe ai robi ka per te ta prishur shijen e gjerave....

Qyfo

In Flames Maska e dimegeni
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371

Joooooo

mire e ke ti plako po qumeshti ke personifikon ketu?
    Discover me like emptiness.......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    76

Qumeshti

Eshte vlera e padyshueshme e te ardhmes tragjike, ndersa shijimi i tij natyrisht qe nuk eshte gje tjeter pervecse menyra njerezore e kapercimit te veshtiresive natyrale dhe artificiale.

Kacurrelsja Maska e Kiki
    Anėtarėsuar
    29-08-2002
    Postime
    156
    I know Qyfo,all you are saying to me it was and is true,but some times I have those crazy dreams.....thnks god for not conecting..........
    Mos e kruaj me tel me gjemba :D

be yourself by yourself Maska e denku
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    connection or not,the bell on your side is still ringing!
    Pershendetje!!!!!!!!!!!!!
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

Kacurrelsja Maska e Kiki
    Anėtarėsuar
    29-08-2002
    Postime
    156
    Thuje hapur pra se jetoke ne Canada ....hahhahaaaa
    Bellf this line becomes free in the next 30 min we notifie you....
    Pleas check the nr and try your call again .....
    Mos e kruaj me tel me gjemba :D

Fierak Ne Gjak Maska e rolua
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    haaha
    paska filluar debatet ketej qe vjet.....

"""""""""""""""""""""""""""""roeli"""""""""""""""" """"""""""""""""
    Fieri eshte qyteti endrrave te mia
    Fieri qyteti ku kaloj femirija
    Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
    Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
    Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time

......................^_R_o_L_u_A_^

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Qendroja si e hutuar me shikimin nga dritarja edhe pse s'e dija cfar shikoja ne te vertete ne ato momente!!
    mendimet me erdhen ne nje fluks te tille sa qe nuk e dija ke te zbertheja me par...nuk munda ti zhvishja mendimet e mia...oh sa shume qe ishin!!!po shikoja mes pemesh te zhveshura ne kete dimer te ftohte qe renkojne nga pesha e bores...por e di qe ato skane ftohte!!!ajo qe kam ftohte tani jam une edhe pse kaloriferi ka 17 ore ndezur!...i ftohti i trupit tim ska te beje fare me nxehtesine apo te ftohtin e dhomes...jo jo!!
    kam ftohte...mundohem te ngrohem por...prape jam akull!!!-do jem semurur mendova!
    u cova dhe bera gjysem hapi kur mora grumbullin me libra qe mbi tavoline per te hapur vend te beja nje caj per te mare nje "droge" per te hequr dhimbjen e kokes...por kapuli me fletet e zhgarravinave te mia me rane nga duart dhe u shperndane ne gjith dhomen...ta mare dreqi sa e hutuar qe jam!!!si gjysem e vdekur dhe pa pike fuqie mbledh fletet qe pertoke dhe si pa dashje...fytyra jote duke qeshur ne mes te zhgarravinave te mia...ishte fotografia jote...ajo qe ma dhe nje jave pare se... buzeqesha...ishte buzeqeshja e pare per kete muaj...deri ne cpike kam arritur!kam nisur te numeroj dhe buzeqeshjet...e pashe fytyren tende engjellore duke qeshur...me syte e tu te bukur...o Zot!!me iku dhe dhimbja e kokes dhe ajo gjendja prej gjysem te vdekure...Ishe ti qe ndryshove komplet jeten time...Ti...Ti ishe Ai...
    Doja te te gjeja perseri si ateher...ta ndryshoje perseri jeten time...te kerkova ne te gjitha dhomat, ne te gjitha rruget, ne te gjitha lokalet, ne te gjitha...por asgjekundi ste gjeta!!
    TI S'ISHE...kishe ikur dhe ku as vete nuk e di...TI NUK ISHE... nuk te gjeta...do mundohem te te kerkoj dhe neser...por...do te te gjej valle?
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    "Nėse s'mė gjen ėshtė faji tėnd
    ose nuk di tė mė kėrkosh!!!
    kėrkimi yt vallė pse mė ēmėnd?
    kur bota mbeti komplet...bosh!"
    anonime...

Urime Agim

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •