Mire se erdhe!!!!!
Mhh e ti je vajz? Me duket nje presantim djali e jo vajze![]()
Mire se erdhe!!!!!
Mhh e ti je vajz? Me duket nje presantim djali e jo vajze![]()
Hi / Hallo / Allo / Hey/
gen|us flm per mikpritjen, mirese te gjeta.
Erindi boll e hallakatme jam, s'hallakatem ma, kam ardh per te mbledh ment e kokes ktuFlm per mikpritjen dhe flm per kshillen e qejfit.
Flori pse re ime e more vesh ti qe ne vime me bujeeee????? Po s'e ulim koken jo se jemi trime, si partizanet do ecim me gjoksin perpara gjithmone
Ps. ban gati i tepsi me ballakume per Flori dhe e nis per Tirane me fugonat e linjes.
Ai_me_Ate flm qe me mikprite Shen Thomaipse re si prezantohen femrat kshu qe te dallojne???
Mire Se Erdhe![]()
mire se ju gjeta
ZEMRA IME
ELBASANI
Enderrimtarja mire se erdhe ne Forumin Shqiptar dhe ne mesin tone.
Shpresoj t'ia kalosh sa me mire dhe te besh sa me shume miq te sinqerte...
Ps...Enderrimtare dhe tigreshe sikur nuk shkon pak,do te thoja me mire enderrimtare sentimentale....(Bej shaka)
Te uroj gjithe te mirat!
"Carpe Diem"
Mire se Erdhe.
elbasanlli20 rri re ca ban, nele me faqore me raki me vete. Ma jep mceftas qe mos me qujne pijanecedo me desh qe ne fillim te me vene dhe emrin pijanece?
DI_ANA, flm per mikpritjen, mirese te gjeta.
Dhe ne tigreshat enderrojme, jo vetem sentimentalet, ne kemi dhe endrra te bukura se fitojme gjithmone te endrrat, noi here dalim te parat dhe ne jete, sentimentalet dorezohem me shume se ne, capish ime pse jam tigreshe enderrimtare une? Se jam trime(j/k). Respekte
Yasmin mirse tgjeta e flm.
Kadal moj se po na shkellllllllllllllllllllll cncncncncnnccn ..Oki hajt mire se te gjeta e mir se na ke ardh
Mire se erdhe
Uroj tia kalofsh sa me bukur ne F/SH.
P.S Na mbyten elbasanllinjt![]()
Krijoni Kontakt