RapSoul kjo vajza shume ka shkruajtur kurse ska thene asgje ne prezentim po thuj nje cike te na tregoje me shume ose drynin![]()
RapSoul kjo vajza shume ka shkruajtur kurse ska thene asgje ne prezentim po thuj nje cike te na tregoje me shume ose drynin![]()
Per keto raste kom keto pergjigje:Hapni rrugen se ju kputa
1. Erdhi fshati ne qytet hapi rrugen se te vret
2. Sa enderron ti
3. Mireserdhe
Zgjidh cin te duash![]()
Mirėseerdhe patriote!
Jeta ime, mban emrin e saj..
Na mi na ti me vrap e me shpate te madhe ti ... hapni rrugen thot kjo
Shtruar mi goce e shif targat e me te vjeterve ketu
Shaka lale ... ja mire se na erdhe ti e befsh qef, se ketu meson dhe nga i zgjuari dhe nga budalli (nga keta te fundit hap syte)
Mire se erdhe!Shume i binke qylit ti mi po kujdes se jane te varfer ketej na forumi![]()
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Jo po kur thash po na pushton Elbasani .. Jo juve
Mirese erdhe enderrimtare. Uroj tja kalosh sa me mire mes sherrxhinjve![]()
Bye !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
* DeAdA mirese te gjeta, faleminderit per mikpritjen e respekte hon.
* Bejbi flm dhe ty per mikpritjen, e mirese te gjeta. Sa per endrrat me sy mbyll i shofin te gjithe, puna eshte kush del ma i zoti t'i shofi me sy hap (: .
* Babygirl kush jane te rrezikshem mi cunat??? Jo mi se bahen te urte kto po he, me i gote raki zbuten vete.
* RaPSouL flm per mikpritjen, mirese erdhe te sofra ime do pish nai gja?
* Cimo pshe re te ma fshine postimin? Une thashe po deshet nai gja fishkelleni, ju s'fishkellyt boll i keni ime kto qe jane thane.
* Sawer prej fshatit kam ardh me verte po s'e them emrin e fshatit se censurohet. Sa per endrrat pa leke i kemi pse mos i shofim, do ca ti se kam ca rezerve per rast rreziku (: ?
* ClaY-MorE, flm per mikpritjen patrioto, mirese te gjeta, respekte.
Michaela thanks rrushe, sot ka ardh koha qe qylit i bin dhe qeveritaret s'harxhohet njeri t'i bij dhe une lol.
[Perla] jemi te mire ne elbasanllinjte mi, terheqim kamen zvarre per njeri - tjetrin, ne o e bajme forumin shqiptar shtetet e bashkume te elbasanit ose s'e bajme fareMirese te gjeta dhe respekte.
elsaa pucccccccccccccccccccccc ty ta marrim dhe [Perla] te grupi sherrxhijeve? Apo eshte dhe kjo?
Mire se erdhe kalofsh mire mes nesh.......................
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Krijoni Kontakt