messia gjith po ngaterron bemat e njerzve me ate qka predikon islami .
A mund te mirret feja jote e dhunshme nese une neser midis gjilanit e mbys veten dhe shum te tjere duke bertitur ne emer te krishterimit i vras njerzit e pafajshem?
messia gjith po ngaterron bemat e njerzve me ate qka predikon islami .
A mund te mirret feja jote e dhunshme nese une neser midis gjilanit e mbys veten dhe shum te tjere duke bertitur ne emer te krishterimit i vras njerzit e pafajshem?
Po ti o xhami ske luajtur mendsh te besh nje cmenduri te tille...Nese ndodh te kete ndonje kamikaz fetar,une do isha per ndalimin e praktimit te fese,sepse nje fe qe prodhon kamikaze eshte armike e kombit....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Se nuk te pelqen ty Islami burimor un skam qka te bej. Islami nuk vlersohet ne baz te djalit te binladenit e as te vajzes e as tjetrit, mirpo ata vlersohen sipas Islamit.
Un edi se ty te pelqen qe te gjith muslimanet te reformohen dhe te adhurojn varreza mirpo kjo sdo te ndodh me emer te Zotit.
Islami eshte keshtu si eshte, dhe do te mbetet deri ne diten e kijametit. Zoti kur e zbriti kete Islam e zbriti per te gjith njerzit deri ne diten e kijametit.
Beni mir ta reformoni trurin ju.
http://www.obsessionthemovie.com/
vallai, fillmisht une mbaj mend se m'u ngriten disi nervat me kete dokumentarin, sepse dukej si nje koleksion i mire-edituar propagande anti-Islamike, qe eshte, POR, ka ca gjera tek k dokumentari pastaj, qe nuk shpjegohen nepermjet ksaj teorise se propagandes. Ne ne boten Islamike - thot njeri aty - kemi deshtuar tu mesojme femive tane te duan jeten. Ne u mesojme te vdesin per Allahun, nuk u mesojme te jetojne per Allahun.
Nqs jeni te interesuar shiheni kete dokumentar.
Sepse vrasin civile, sepse perdorin terrorin per te sunduar.
Si e mbrojne, duke vrare myslimanet e moderuar dhe duke terrorizuar me mijera njerez, duke luftuar vellau me vlla per fe. A te duket kjo vetmbrojtje ty? Hajde ti merr dinamit rreth trupit shko hudhe veten ne ajer ne nje treg ne Mitrovicen e jugut e thuaj se kjo nuk eshte terrorizem por mbrojtje nga serbia. Si e mbron, duke prere kokat e civileve e duke terrorizuar perseri, TERROR, TERROR, TERROR, vetem kjo fjale ndegjohet. Shkoni mytni ju njerez vetem pse nuk e besojne islamin se Allahu fale, eshte meshirues. Islami eshte fe e paqes (citim nga nje mysliman i moderuar).
pajtohem me ty artur se ketu qendron prapambeturia e njerzve ne lindjen e mesme sepse nuk i edukojn thmijen qe te duan all-llahun dhe te jetojn jeten qe ju ka falur por keta i edukojn se si te marrin drejtesin hyjnore ne duar pra keta vendosin se kend duhet vrare a po jo .
Mesia4ever
E ke ne Kuran dhe hadithe, une asgje nuk po shpik prej vetit. Vet profeti i islamit e ka thene se ka dale fitimtar me terror, vet Kurani i ben thirrje Muhamedit qe qafirat ta ndiejne grushtin e forte te myslimaneve. Vet profeti i islamit ka bere thirrje qe te luftohen qafirat krishtere dhe hebrenje derisa te plackiten me takse. Une asgje nuk po shpik prej vetit. Suret e Mekes jane paqesore edhe une pajtohem, ne Meke islami ka qene fe e paqes dhe dashurise, por ka ndrruar ne Medine kur islami ka fituar forcen dhe kur Muhamedi ka formuar ushtrine.
Nuk mund te mirret krishterimi per te justifikuar dhunen. Te krishteret nuk mund te justifikohen ne besimin e tyre per t'i zhdukur armiqte e tyre. P.sh. gjate mesjetes dhe ne kryqzata kisha katolike ka vrare te gjithe armiqte e saj, por nuk ka pasur justifikim ne fjalet e Jezusit sepse Jezusi ka predikuar tolerancen dhe dashurine ndaj te gjithe njerzve, ushtria duhet te jete sekulariste dhe ajo duhet te mbroje jeterat e njerzve e nuk eshte pune e kishes te shpalle luftera. P.sh. serbet ortodokse kur te nisen per lufte i bekon popi dhe kisha, dhe kryejne krime te papara si p.sh. ne Bosnje e Kosove, por nuk eshte besimi krishter qe i nxit keto krime por lideret e rreme te asaj kishe. Ne anen tjeter shtetet me shumice krishtere ne perendim e ndalin gjenocidin dhe ndiejne simpati me viktimat. Ne islam nuk ndodhe kjo dhe nuk ka ndodhur kurre. Ne Darfur vriten me miliona te krishtere dhe behet gjenocid i papare, shtetet islamike jo vetem qe nuk ndermarrin asgje por i financojne rregjimet terroriste.
Mos u bazo se cfare thote nje ateist apo islamik duke nxjerrur vargjet nga konteksti here me injorance e here me armiqesi e kristofobi per te thene se kinse krishterimi po predikojka dhune, keto genjeshtra vetem ne injorante shiten. E verteta eshte se... Jezusi nuk i ka konfrontu me shpate armiqte e tij, por edhe ne kryq ka bere thirrje qe te falen armiqte e tij, Jezusi nuk ka thene se parajsa gjendet nen hijen e shpates, Jezusi nuk ka thene se ka dale fitimtar me terror, Jezusi nuk ka predikuar dhune dhe urrejtje ndaj qafirave, Jezusi i ka thene dishepullit te tij qe ta ule shpaten perderisa e merrnin qe ta kryqzonin, eshte Muhamedi i cili i ka bere keto gjera dhe ka nxitur dhune, edhe sot e kesaj dite bota vuan nga keto urdhera, injorantet bejne xhihad se Allahu ka me na jep hyrija atje lart. Me marr nje varg nga Bibla edhe me nxjerr nga konteksti eshte leht por duhet te studiohet nje fe dhe te gjykojme ne shkrimet e saj se a predikon paqe apo lufte totale. Bota islamike eshte si eshte sot, per shkak te islamit dhe me shume per shkak te injorances se myslimaneve.
Respekt
Krijoni Kontakt