Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 165
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    messia gjith po ngaterron bemat e njerzve me ate qka predikon islami .
    A mund te mirret feja jote e dhunshme nese une neser midis gjilanit e mbys veten dhe shum te tjere duke bertitur ne emer te krishterimit i vras njerzit e pafajshem?

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Po ti o xhami ske luajtur mendsh te besh nje cmenduri te tille...Nese ndodh te kete ndonje kamikaz fetar,une do isha per ndalimin e praktimit te fese,sepse nje fe qe prodhon kamikaze eshte armike e kombit....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga only truth Lexo Postimin
    A i sakatuan fukarate kta çlirimtaret e tu.

Le te shkojn te luftojn edhe me fetwat dhe me bin bazin e te tjere "dijetar" si ky e edhe me qeveritaret e arabise saudite se edhe tek kta ju kane hyre te huajt.

Atje te sauditet dhe vehabistat jane bledhur te huajt sidomos ata qe jane te fshehur dhe bejn biznese me miliarda.
    Edhe me familjen e bin ladenit behet biznes me miliarda po ai qyqani mshefet neper shpella apo ne villa te biznesmenve te naftes dhe jep urdhera te vriten femijet ,civilet ,xhemati neper xhamija etj.etj.

Me dhjetra anetar te familjes se ngushte dhe te gjere i ka bin ladeni neper bote universitet ma te mira shkojn ata kurse afganistanin tend qe e paskan çliruar njehere kta asnje shkolle nuk e kan ndertuar.
    Anetaret e familjes bin laden dhe sheikave tjere vehabist gjenden neper gjithe boten duke bere biznese me miliarda kurse popullata muslimane vuan nder ta.
    Vajza e vllaut te bin ladenit lakuriqsohet neper kafene te Ny Yorkut e ne afganistan e maltretojn nje fshtare te shkrete se nuk e paska vendos mire shamijen .
    Djali i bin ladenit po kerkon vize ne Angli qe te behet ambasador i paqes ,eshte martuar apo ka ne plan te martohet me nje angleze.
    E sa e sa raste te tilla ka nga vehabistet e juaj qe ju i besoni aç shume se na qenkan çlirimtar a diçka tjeter.

Ne tjetren ane po i fyen te gjithe muslimanet qe e mbajn fene e tyre me aç mundesi sa kane dhe dijn .
    Vete po i fyen "dijetaret" e tu qe i ke ne arabine saudite ku ti vete po i merr shume mesime nga ata.
    Ju po i fyeni edhe muslimanet Shqiptare , po i fyen edhe ata nga grupi jote dhe veten tende po e fyen duke thene se vetem ata po luftojkan per islam.

Eshte genjeshtra ma e madhe ne islam se al qaida vehabizmi po luftojka per islam.Shkoni numroni viktimat e rena nga terroristat dhe krahasoj me viktimat nga trupat e huaja ne irak e afganistan

Muslimanet e vertet kurr nuk kane vrare civil te pafajshem, gra , femije ,pleq ,xhematin duke u lutur neper xhamija etj .etj; kto krime vetem terroristat e fliqur i bejn.
    Se nuk te pelqen ty Islami burimor un skam qka te bej. Islami nuk vlersohet ne baz te djalit te binladenit e as te vajzes e as tjetrit, mirpo ata vlersohen sipas Islamit.
    Un edi se ty te pelqen qe te gjith muslimanet te reformohen dhe te adhurojn varreza mirpo kjo sdo te ndodh me emer te Zotit.

Islami eshte keshtu si eshte, dhe do te mbetet deri ne diten e kijametit. Zoti kur e zbriti kete Islam e zbriti per te gjith njerzit deri ne diten e kijametit.
    Beni mir ta reformoni trurin ju.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    http://www.obsessionthemovie.com/

vallai, fillmisht une mbaj mend se m'u ngriten disi nervat me kete dokumentarin, sepse dukej si nje koleksion i mire-edituar propagande anti-Islamike, qe eshte, POR, ka ca gjera tek k dokumentari pastaj, qe nuk shpjegohen nepermjet ksaj teorise se propagandes. Ne ne boten Islamike - thot njeri aty - kemi deshtuar tu mesojme femive tane te duan jeten. Ne u mesojme te vdesin per Allahun, nuk u mesojme te jetojne per Allahun.

Nqs jeni te interesuar shiheni kete dokumentar.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Po ti o xhami ske luajtur mendsh te besh nje cmenduri te tille...Nese ndodh te kete ndonje kamikaz fetar,une do isha per ndalimin e praktimit te fese,sepse nje fe qe prodhon kamikaze eshte armike e kombit....
    te njejten gje mendoj dhe besoj edhe une , por une vetem u nderlidha me ate qe po thot messia , nuk bene te mirret feja islame e dhunshme kur disa persona ne emer te saj vrasin njerez te pafajshem .

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Afganistan , Irak. Zakonisht kta qe luftojn atje konsiderohen terrorista, pse ?
    Sepse vrasin civile, sepse perdorin terrorin per te sunduar.

Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    vetem pse dojn ta mbrojn vendin e tyre nga te huajt, qe dojn tja mbjellin "Demokracin" ne shtetet e tyre.
    Si e mbrojne, duke vrare myslimanet e moderuar dhe duke terrorizuar me mijera njerez, duke luftuar vellau me vlla per fe. A te duket kjo vetmbrojtje ty? Hajde ti merr dinamit rreth trupit shko hudhe veten ne ajer ne nje treg ne Mitrovicen e jugut e thuaj se kjo nuk eshte terrorizem por mbrojtje nga serbia. Si e mbron, duke prere kokat e civileve e duke terrorizuar perseri, TERROR, TERROR, TERROR, vetem kjo fjale ndegjohet. Shkoni mytni ju njerez vetem pse nuk e besojne islamin se Allahu fale, eshte meshirues. Islami eshte fe e paqes (citim nga nje mysliman i moderuar).

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    pajtohem me ty artur se ketu qendron prapambeturia e njerzve ne lindjen e mesme sepse nuk i edukojn thmijen qe te duan all-llahun dhe te jetojn jeten qe ju ka falur por keta i edukojn se si te marrin drejtesin hyjnore ne duar pra keta vendosin se kend duhet vrare a po jo .

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Oj Qyqe e Malit...Islami nuk reformohet dhe nuk ka nevoj te reformohen sepse Pershtatet me Kohë dhe me Kulture ne 4 anet e botes deri ne Fund te kesaj Jete...

Islami qa mendove ti se te reformohet me ndonje Babadimër a,siq eshte reformuar Krishterizmi,ne menyre qe tei genjej Femijet...

"Islami Pretë qe Njerzmi te Reformohet"
    Te lumte Fisniku,,, "Islami nuk ka nevoje per reformim"eshte njeriu qe ka nevoje te reformohet Mbase dhe disa gjera eshte nevoje te i pershtaten kohes qe jeton
    Hajeni fjalen pa merak, a keni degjuar dike te vuaj nga dispepsia e fjales

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Rosa e qetesise Lexo Postimin
    Te lumte Fisniku,,, "Islami nuk ka nevoje per reformim"eshte njeriu qe ka nevoje te reformohet Mbase dhe disa gjera eshte nevoje te i pershtaten kohes qe jeton
    ka lezet,postimi i pare ne forum, shume diplomatik me permbajtje ironie te lezetshme,tregon inteligjence
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    messia gjith po ngaterron bemat e njerzve me ate qka predikon islami .
    Mesia4ever

E ke ne Kuran dhe hadithe, une asgje nuk po shpik prej vetit. Vet profeti i islamit e ka thene se ka dale fitimtar me terror, vet Kurani i ben thirrje Muhamedit qe qafirat ta ndiejne grushtin e forte te myslimaneve. Vet profeti i islamit ka bere thirrje qe te luftohen qafirat krishtere dhe hebrenje derisa te plackiten me takse. Une asgje nuk po shpik prej vetit. Suret e Mekes jane paqesore edhe une pajtohem, ne Meke islami ka qene fe e paqes dhe dashurise, por ka ndrruar ne Medine kur islami ka fituar forcen dhe kur Muhamedi ka formuar ushtrine.

Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    A mund te mirret feja jote e dhunshme nese une neser midis gjilanit e mbys veten dhe shum te tjere duke bertitur ne emer te krishterimit i vras njerzit e pafajshem?
    Nuk mund te mirret krishterimi per te justifikuar dhunen. Te krishteret nuk mund te justifikohen ne besimin e tyre per t'i zhdukur armiqte e tyre. P.sh. gjate mesjetes dhe ne kryqzata kisha katolike ka vrare te gjithe armiqte e saj, por nuk ka pasur justifikim ne fjalet e Jezusit sepse Jezusi ka predikuar tolerancen dhe dashurine ndaj te gjithe njerzve, ushtria duhet te jete sekulariste dhe ajo duhet te mbroje jeterat e njerzve e nuk eshte pune e kishes te shpalle luftera. P.sh. serbet ortodokse kur te nisen per lufte i bekon popi dhe kisha, dhe kryejne krime te papara si p.sh. ne Bosnje e Kosove, por nuk eshte besimi krishter qe i nxit keto krime por lideret e rreme te asaj kishe. Ne anen tjeter shtetet me shumice krishtere ne perendim e ndalin gjenocidin dhe ndiejne simpati me viktimat. Ne islam nuk ndodhe kjo dhe nuk ka ndodhur kurre. Ne Darfur vriten me miliona te krishtere dhe behet gjenocid i papare, shtetet islamike jo vetem qe nuk ndermarrin asgje por i financojne rregjimet terroriste.

Mos u bazo se cfare thote nje ateist apo islamik duke nxjerrur vargjet nga konteksti here me injorance e here me armiqesi e kristofobi per te thene se kinse krishterimi po predikojka dhune, keto genjeshtra vetem ne injorante shiten. E verteta eshte se... Jezusi nuk i ka konfrontu me shpate armiqte e tij, por edhe ne kryq ka bere thirrje qe te falen armiqte e tij, Jezusi nuk ka thene se parajsa gjendet nen hijen e shpates, Jezusi nuk ka thene se ka dale fitimtar me terror, Jezusi nuk ka predikuar dhune dhe urrejtje ndaj qafirave, Jezusi i ka thene dishepullit te tij qe ta ule shpaten perderisa e merrnin qe ta kryqzonin, eshte Muhamedi i cili i ka bere keto gjera dhe ka nxitur dhune, edhe sot e kesaj dite bota vuan nga keto urdhera, injorantet bejne xhihad se Allahu ka me na jep hyrija atje lart. Me marr nje varg nga Bibla edhe me nxjerr nga konteksti eshte leht por duhet te studiohet nje fe dhe te gjykojme ne shkrimet e saj se a predikon paqe apo lufte totale. Bota islamike eshte si eshte sot, per shkak te islamit dhe me shume per shkak te injorances se myslimaneve.

Respekt

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:25
  2. Familjet në nevojë
    Nga Zemrushja në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2007, 12:15
  3. Ç’është Islami? - Një vështrim filozofik i Islamit ...
    Nga DEN_Bossi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-10-2006, 04:53
  4. Kerkese muslimaneve
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 21-07-2006, 03:33
  5. Mbi Selim Islamin
    Nga Eni në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-12-2004, 06:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •