Close
Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 165
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga b3s1 Lexo Postimin

PERSHENDETJE "DERJANSI"...

FLAMURI ARAB,E JO ARAP, ME PELQEN,POR ME SHUME ME PELQEN AJO SHPREHJA E FAMSHME QE GJENDET NE TE,DMTH-NE QE ESHTE NE GJUHEN ARABE...

KALO BUKUR.....
    arap arab nisoj

po gzohna qi po t'pelqeka, shtrengoje fort n'gjyks e mos e lsho
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    E para nese don me pas debat musliman i fort tek ne kjo nuk shitet krishter kuptoje sepse Teuhidi nuk eshte ai qe lejon nese ke njohuri diq per te . Dyshime ne mendjen tende ndoshta . Ok u morr vesh dmth Fjala e Perendise nuk do mend qe eshte futur edhe te tjera pos fjales se Tij .
    deri sa njerzit nuk e kerkojne para perendise te verteten nuk do ta marrin kurrr

Lypni dhe do tiu jepet ---- Jezusi
    Mire e thene mirepo ne kete duhet ti heqeni paragjykimet dhe te mendoni me mendje te lire dhe jo me urrejtje dhe paragjykime pajtohesh me mua ketu ndoshta ? Sa e njef ti Perendine nuk e kam ne kete aspektin e njohjes pra qe e kemi pare por Perendia njihet nepermes Emrave dhe Cilesive te Tij .
    Keni ndonje ndarje se kush eshte Perendia ? Nuk dua te kaloj tek tjetrat dhe nuk marr per momentin vargje Biblike si pasoj se pastaj vjen deri te paragjykimi dhe me pragjykime s kam deshire te shkoj .

Une e njof Perendine personalisht edhe flas me te qdo dite edhe ai me flet e di se do te duket e quditshme kjo se edhe mua para 11 viteve do te me ishte e quditshme por perendia flet ne zemer te njeriut nepermjet fjales se tij e ne shum gjera tjera por nepermjet frymes se shejt ne jeten e perditshme , mua me ka zgjedhur Ai per ti sherbyer atij jo pse e meritoj por qe ai zgjedh njerez edhe ty mund te zgjedhi neser edhe pse je musliman te bind edhe te zgjedh nese ke dijeni edhe prokurori i sheriatit te egjiptit ka pranuar jezusin ne jeten e tij dmth dikush qe e njef ligjin e sheriatit edhe eshte prokuror qe do te thote ka njefar univerziteti te kryer edhe ai sot i sherben Jezusit ne perendim sepse e kan kercenuar shume me vrasje ne vendin e tij edhe ai sherben per te shperndare lajmin e mire me arabet edhe ka ni nder kishat me te medha ne amerike e qe jan te gjithe arab ( fjala kishë nuk do te thote objekt por njerzit vet dmth bashkesia )

Perendia i do te gjithe sepse eshte bujar besnik i shenjt i shenjt i drejt

Peresndia i do edhe te keqinjet edhe te miret i do te gjithe por qe nuk ja do as kujt te keqijat e tij dmth mekatet

Para perendise jemi te barabarte

vetem nepermjet Jezusit mund te arish tek Perendia

nuk mund te hysh dhender ashtu i piste pa u pastruar edhe veshur mire

nuk mund te shkosh tek perendia pa u pastruar njeher te jezusi qe vdiq ne kryq per ty Eldonel qe mori mekatet e tua sepse eshte bere kurban per ty

Perendia te do miku im musliman
    Zoti është dashuri

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    I nderuari Besi, beje dallimin se pari. Islami per cdo dit ka 'Abu Ghraib' e mediat perendimore dhe myslimanet po thone se islami eshte fe e paqes. Lexo per dhomat e tortures qe i perdore Al-Kaida ne Irak, perse mediat heshtin, perse myslimanet e moderuar si gjithmone ne mohim. Meshonju ne gishterinje qafirave se 'ne fe nuk ka dhune'.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    hiqe mer ate avatar se naj shpife
    dhe para fjales Shqiptar,mos ver ate fjale te asaj gjuhe te qelbur
    Ajo gjuha e "qelbur" eshte zgjedhur nga Perendija per shpalljen e fundit per njerezimin.
    Pastaj nese ke dicka kunder dikujt, besoj se fajin nuk e ka gjuha, por personi ose personat qe ty nuk te pelqejne.
    Andaj mendoj se ben gabim kur flet ashtu per gjuhen arabe, por perseri mendoj se une nuk mund te ndryshoj karakterin tend , je i kalitur ne kete menyre.Edhe gjuha shqpe kaq e embel , kur shikon veprat e disa personave te neveritet, por kjo nuk dmth se neve duhet te urrejme gjuhen tone per shkak te veprave idiotiki te dikujt psh si Nehat Kulla, Tan Kateshi etj etj.

GV_USA

P.S." Mos ngatero gjuhen me karakterin e dikujt!"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    para vitit 600 kur lindi islami

ne bote sk apas as lufte, as krim as prostitucion, as pederasta gjith gjonat e kqija islami i pruni

ti permen haremet e sulltanave pse mretrit e europes bonin jete biblike kshtu

liburnet ishin piratet ma te tmerrshem ne mesdhe e ato ishin fis ilir e jo arab

mafia ruse, kolumbiane, meksikane, japoneze, kineze e Italiane te githa produkte te islamit jan

prostitutat ruse e moldave muslimane jan.

100% e kokaines ne bote prodhohet ne ameriken latine te gjith akto vene jan 100% muslimane

shaj e kritikoj ku jan per te sha e jo bjeri ti bim tva hedhim fajn per cdo gjo arabve.
    keto jan te gjitha shaka apo nje Humor i Zi ,apo apo Shoot From Out...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Elhamdulil-lah SHQIPTAR Maska e b3s1
    Anëtarësuar
    06-04-2008
    Vendndodhja
    Në Dynja përkohësisht!!!
    Postime
    62

Talking Pergjigja E Pyetjes Se Krishter_prizren-it...

Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    edhe nje pyetje kam per te gjithe muslimanet pse muhamedi nuk u martua me as nje grua tjeter apo nuk praktikoj poligamine deri sa ka qene gjalle hatixhja gruaja e pare e muhamedit por pasi vdiq ajo sla gje pa bere ?????

PERSHENDETJE KRISHTER_PRIZREN,PARA SE ME TA DHENE PERGJIGJEN PER PYETJEN TENDE TE PARASHTRUAR...

SE PARI MOS U KRENO SE PARI QE KE QENE MUSIMAN,E TASHTI JE BERE I KRISHTER...SEPSE,ME PAS QENE MUSLIMAN SIQ DUHET,NUK ISHE SIQ JE TANI,QE BESON PAGANIZMA...

TI PERGJIGJEN E DIN MA MIR TE KESAJ PYETJE,PERDERISA PASKE QENE MUSLIMAN, DUHET TA DISH PERGJIGJEN,POR MOS U BEN KISHE PO DIN DIQKA...
    SE E DI QE E DIN PERGJIGJEN,EDHE E KI ARGUMENTIN PER KETE...POR UNE PRAP SE PRAP PO TA TREGOJ PSE MUHAMEDI NUK E PRAKTIKOJ POLIGAMINE SA KA QENE GJALL GRUAJA E PARE HATIXHJA...

NUK E PRAKTIKOJ,SEPSE NUK I ZBRITI ASNJE ZBULES HYJNORE,QE FLET PER POLIGAMIN,QE E NDALON OSE E LEJON...
    POLIGAMIA ESHTE LEJUAR,NE MOMENTIN KUR ESHTE LEJUAR EDHE LUFTA...PSE...
    SEPSE,NE LUFT VDESIN BURRAT,E GRAT MBESIN TE VEJA NE SHTEPI,E PER TE MOS U PERHAPUR PROSTITUCIONI, ZOTI XH.SH. E KA LEJUAR POLIGAMIN, DHE KA URDHERUAR...." ...O JU QE KENI BESUAR,MARTOHUNI ME 2 GRA, 3 GRA, DHE 4 GRA, POR NESE E NDJENI VEHTEN TUAJ SE JENI TE PABARABART MIDIS GRAVE, ATEHERE MARTOHUNI VETEM ME 1 GRUA "...

KJO ESHTE PERGJIGJA E SAKTE E PYETJES TENDE...KALO BUKUR...E TJERA HER MOS SHPIF PER FENE ISLAME....

Elhamdulil-lah SHQIPTAR Maska e b3s1
    Anëtarësuar
    06-04-2008
    Vendndodhja
    Në Dynja përkohësisht!!!
    Postime
    62

Talking Sqarim Per Derjansi-n....

arap arab nisoj

PERSHENDETJE DERJANSI...DESHTA TA SQAROJ FJALEN ARAB DHE ARAP...

ABAB NUK ESHTE NJESOJ SI ARAP...PSE...

SEPSE FJALA ARAP E KA KUPTIMIN - I ZI...

NDERSA FJALA ARAB E KA KUPTIMIN - BANOR QE JETON NE SHTETET ARABE, OSE QE E FLET GJUHEN ARABE...

KALO BUKUR DERJANSI... E TJERA HERE MOS I DALLASHIT FJALET...

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    keto jan te gjitha shaka apo nje Humor i Zi ,apo apo Shoot From Out...
    kjo ishte ironi

ishte pergjigja qe i bana Zarathustres

kuptoj senet se je ne student

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga b3s1 Lexo Postimin

PERSHENDETJE DERJANSI...DESHTA TA SQAROJ FJALEN ARAB DHE ARAP...

ABAB NUK ESHTE NJESOJ SI ARAP...PSE...

SEPSE FJALA ARAP E KA KUPTIMIN - I ZI...

NDERSA FJALA ARAB E KA KUPTIMIN - BANOR QE JETON NE SHTETET ARABE, OSE QE E FLET GJUHEN ARABE...

KALO BUKUR DERJANSI... E TJERA HERE MOS I DALLASHIT FJALET...
    banoret qe jetojn ne shtetet arabe jan te ZI

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    banoret qe jetojn ne shtetet arabe jan te ZI
    hahaha kane marre perforcime kto
    nuk me rri ne mu b....pa hy knej

Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:25
  2. Familjet në nevojë
    Nga Zemrushja në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2007, 12:15
  3. Ç’është Islami? - Një vështrim filozofik i Islamit ...
    Nga DEN_Bossi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-10-2006, 04:53
  4. Kerkese muslimaneve
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 21-07-2006, 03:33
  5. Mbi Selim Islamin
    Nga Eni në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-12-2004, 06:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •