o zarathustra,çja fut pordhes kot ti,nga e gjete ti kte popullsi shqiptare islame qe ben 70%te krimit ne europe,
cna ngatarron ti me maroken ne mer jahu,ti paske ik per lesh,ec e shifi iher emigrantet shqiptare ne perendim,nuk gjen asnji shqiptar qe ngatarrohet me ata plera.
ps.99% e shqiptareve ne perendim bejne pune te ndershme,dhe po kaq nuk e praktikojne fene.
mjafton te shkosh vetem ne nje xhami ketu,dhe do gjesh vetem jevgj,maroken,tunizin,algjerian,egjiptian......... ..........kembe shqiptari nuk sheh aty,ky eshte realiteti
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
por munden njerzit me manipulu edhe me bo cfare te dojne por fjalen e perendise nuk munden me humbur ajo qka ka dal nga perendia ska kush qe e ndryshon edhe kete bibel qe e kan katoliket une e lexoj por eshte e njejte vetem plus disa libra te tjere por kuptoje se fjala bibla dmth shume libra edhe ka nje periudhe te shkrimit 4000 vjeqare eldonel dmth jan mbledhur te gjitha qe ne te kemi me te lehte per te studiuar por jezusi erdhi per te hequr ligjet qe kishte dhiata e vjeter dmth tani ai qe eshte parathene ne shume libra te perendise qe do te vjen nje shpetimtar ( jezus ) ai erdhi
bibla ka filluar te shkruhet prej para 6000 viteve edhe eshte nje periudhe e larget por une them se ungjilli eshte ajo qe u nevoitet njerezve me shume edhe krejt dhiata e vjeter me apo pa librat apokrife thjesht sherben per studim edhe mund te msojme shum gjera nga perendia
ka njerez apo disa sekte qe hapin sekt te ri kto ndodhin se jemi te paralajmeruar qe keto do te ndodhin ne ditet e fundit qe manipulojn nga bibla dhe nxjerrin disa texte , pershembull te ashtuquajturit deshmitaret e jehovait apo disa sekte te tjera , te tjera edhe thone ja kesaj duhet ti besojme
disa te krishtere i kuptojne ndryshe fjalet e bibles por eshte nje qellim ne gjith shkrimin e perendise --- shlyerja e mekateve me ane te flijimit keshtu shkruan nga fillimi deri ne fund qe flitet per jezusin
edhe ti merr gjitha shkrimet e bibles edhe shto kuranin edhe thuaj ja tani te gjitha jan me nje vend
por fjala e perendise kuptohet lehte edhe merret vesh se eshte apo jo i perendise fundja vete perendia mbrone fjalen e tij
edhe nje gje eldonel une prej se jam i krishter se vete kam qene musliman i forte edhe ska pas kush qe me me binde per ndonje gje por vete perendia por prej se jam bere i krishtere une jam qliruar teresisht nuk ka më mire se je ne te verteten edhe kur je ne te verteten e kupton erresiren kur je ne erresire nuk shef as ni gjo se je ne erresirre i ligu satani nuk te lejon se ai eshte mbret i erresirres edhe perendia i drites por kur je ne drite e kupton eresiren
mos e merr ti se te gjithe te krishteret qe e quajn veten te krishtere edhe jan me te vertete te krishtit jan pak thot bibla ata qe do te shpetohen edhe pse eshte e lehte por vete njerzit e zgjedhin te keqen nuk je i krishter ti nese edhe vet thua jam i krishtere kur nuk e njef personalisht krishtin
nese nuk je nen frymen e shejt
kur ke frymen e shenjte je me perendine edhe perendia banon ne zemren tande
deri sa njerzit nuk e kerkojne para perendise te verteten nuk do ta marrin kurrr
Lypni dhe do tiu jepet ---- Jezusi
edhe per fund ska njeri qe nuk ka degjuar per Jezusin edhe une jam i bindur se ti vete ke shum dyshime per islamin keshtu po me thot zemra nese jo bile nje fije dyshimi e ke se kete dhunti e kan te gjith sado qe ke bindje nga nje gje kur eshte e erresires .............. nuk te le djalli te dalesh nga erresira ai te terheq zhak qe ti as mos te kerkon driten ok per fund ZOTI TE BEKOFTE TY DHE GJITH MUSLIMANET
Zoti është dashuri
Njeriu qe flete shume ,normalishte qe bene edhe gabime. Shqipetaret, i barazon me krim s'ikur marokanet, algjerianet,turqit etj.etj.
Aktualishte shqipetaret mergimtare jane popullate me e civilizuare me punetore dhe e integruare ne evrope.Mendoje se nuk ka nevoje qe shqipetaret te perfshihen ne krime qe nuk i takojne.
REFORMIMI I ISLAMIT:
Per tu reformuare Islami, se pari duhet te ekzistoje . Islami s,i religjion eshte shenderuare ne religjion invalide, nga vete muslimanet. Islami s'i religjion ka shume nevoje per njeres te civilizuare, shkolluare, dhe perparimtare. S'ikur arabeve t'ju jepet religjioni katolik ,ata do t'a benin edhe katolitizmin religjion invalid.
une ju luptem perendis qe te me jep gjdo te mir edhe te mi fal mekatet e mia e jo jezusit se jezusi ishte vetem je i derguar i perendis nje sherbetor iperendis edhe asgje me shumderi sa njerzit nuk e kerkojne para perendise te verteten nuk do ta marrin kurrr
E para nese don me pas debat musliman i fort tek ne kjo nuk shitet krishter kuptoje sepse Teuhidi nuk eshte ai qe lejon nese ke njohuri diq per te . Dyshime ne mendjen tende ndoshta . Ok u morr vesh dmth Fjala e Perendise nuk do mend qe eshte futur edhe te tjera pos fjales se Tij .
deri sa njerzit nuk e kerkojne para perendise te verteten nuk do ta marrin kurrr
Mire e thene mirepo ne kete duhet ti heqeni paragjykimet dhe te mendoni me mendje te lire dhe jo me urrejtje dhe paragjykime pajtohesh me mua ketu ndoshta ? Sa e njef ti Perendine nuk e kam ne kete aspektin e njohjes pra qe e kemi pare por Perendia njihet nepermes Emrave dhe Cilesive te Tij .
Keni ndonje ndarje se kush eshte Perendia ? Nuk dua te kaloj tek tjetrat dhe nuk marr per momentin vargje Biblike si pasoj se pastaj vjen deri te paragjykimi dhe me pragjykime s kam deshire te shkoj .
KOSOVA E MADHE
PERSHENDETJE "MADABER" DJALOSH SIMPATIK,ME BESIM LAIK...
NJERZIT NE VENDET ISLAMIKE NUK JETOJN SI NE SHEKULLIN VI-TE.....
NDOSHTA TI ME IDET E TUA MARKSISTE-LENINISTE,NDOSHTA JETON POR ATA JO...
TU KISHA LUTUR," ME JEP ARGUMENTIN,QE TE JAP TE DREJTEN TE FLASESH"...
PSE THUA DIQKA,PASTAJ PENDOHESH ATE QE THUA...
SHIKO SE PARI SHTEPINE TENDE,FSHIJ MARIMANGAT,E BERLLOGUN PARA DERES, E KUR TI PASTROSH ATO,PASTAJ EJA KETU DHE FOL PER JETEN E NJERZVE QE BEJNE NE SHTETET ISLAME...
SHKO PAK KA PERENDIMI SHIKOJ SE QFARE JETE BEJNE,E PASTAJ KTHEHU EDHE KA LINDJA,DHE NE FUND KRAHASOJ,DHE NXJERRE NDONJE REZULTAT,E PASTAJ SJELLI KETU STATISTIKAT E ARRITURA,E MOS NA FOL KETU PALLAVRA,SE NUK JEMI ARDHUR ME E KUNDERSHTU NJERI-TJETRIN,POR KEMI ARDHUR TE MESOJM DIQKA...
NE FUND MUND TA THEM 1 SEN QE MBREME E DEGJOVA ME 1 DEBAT NE KLAN...
SABRI GODO THOSHTE:...NUK MUNDEM UNE QE TE FALEM 5 HERE NE DITE,ASHTU SI THUHET NE KUR'AN,SEPSE MU E GJITHA DITA PO ME SHKON KOT"...DHE ENDE PA E PERFUNDUAR FJALEN,U QU NJERI DHE E KUNDERSHTOJ DHE I THA...
"...ME FAL ZOTRI SABRI,FALJA ESHTE 5 MINUTA,OSE 5 KOHT E FALJES TA MARRIN 1 ORE GJATE DITES,E 23 ORE TE TJERA I KE TE LIRA,MOS MENDO QE NESE NJERIU DUKE IU FALUR ZOTIT,PO E PENGOJKA ZHVILLIMIN,MOS MENDO QE NESE NJERIU AGJERON,E PENGON ZHVILLIMIN E VENDIT...ETJ...ETJ...
EDHE UNE TY "MADABER" TE THEM QE "HYRJA NE XHAMI,NUK ESHTE DALJE NGA EUROPA"... ZOTI XH.SH. TE FALT DHE TE UDHEZOFT NE RRUGE TE DREJT...AMIN...
PERSHENDETJE "CELYY",SHUME FLM PER POSTIMIN,PERGJIGJEN E KE DHENE SHUME TE SAKT...
NE FE ISLAME NUK KA NEVOJ KURRFARE REFORMIMI SE ZOTI ATA E KA BERE PERFEKT,ASHTU SI THUHET NE FJALET E TIJ SI ME POSHT...
"SOT PERSOSA PER JU FENE TUAJ,PLOTESOVA DHUNTINE TIME NDAJ JUSH, DHE ZGJODHA ISLAMIN PER FE TUAJEN"...
PRA A DUHET TE REFORMOHET FEJA PAS KETIJ CITATI KUR'ANOR,APO.....
Krijoni Kontakt