Liverpool - Inter Milan
Ndeshjet e para luhen me date 19/20 shkurt, ndersa ndeshjet kthyese me 04/05 mars.
Liverpool - Inter Milan
Ndeshjet e para luhen me date 19/20 shkurt, ndersa ndeshjet kthyese me 04/05 mars.
Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 21-12-2007 më 09:29
My silence doesn't mean I am gone!
liverpuli them do ekaloje interin pa problem
JO SEKS PARA MARTESE
Inter 50 % {} Liverpool 50 %
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Mu Plotësua Dëshira
Tani Do Shofim Se Cili Ekip Është Më I Mirë , Inter Do Mposht Liverpool Në Itali 2:0 Në Angli 2:1 ...
normal qe fiton interi![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Eshte nje nga ndeshjet me interesante qe do te shohem kete sezon te C.L dhe mendoj se Liverpool me nje rezultat te ngusht nga te dy ndeshjet do te del fitues dhe do te kualifikohet me tutje.
Sui generis
Edhe pse jam me liverpoolin dhe ma deshiron zemra , eshte nje ndeshje e forte dhe sigurisht do kualifikohet ai qe ben me pak gabime , ne ndeshje te tilla nuk priten shume gola !
Fitofte me i mire (Liverpooli do zoti)
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
Nukka mundur te Ketë ndodhur ndonje short me Fort se ky ndermjet Liverpool - Inter...
Por edhe Arsenal - Milan goxha i fort...
Liverpooli besoj thell se do e kaloj me leht se sa mendojn disa Interin...Specialitet e ka liverpool ti eliminoj Klubet Italiane...Per Fat te Milanit qe nuk i ra me Liverpoolin se do ma kishte eliminuar...
Mendojse kete perballje do ta fitoje Liverpool dhe pse gabimisht votova per Interin. Besoj se Liverpool ka nje ekip me te mire se Inter ne te gjithe sektoret.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt