Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Kjo eshte shume afer realitetit. Nuk i komandon lojtaret. Vetem zgjedh taktikat , formacionin etj. Edhe transferimet i ka shume me reale se fifa. Te kjo loje lojtaret e medhenj nuk pranojne te transferohen nese nuk menaxhon skuader prestigjoze.
    Kot qe te ta pershkruaj. Me mire filloje se e shikon vet se kush eshte me e mire , kjo apo fifa.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    ajo varet nga tipi, nqs te pelqejne gjerat reale dhe do te futesh thell ne futboll atehere manager games jan me te bukura per ty po ka tipa qe jan te ceket saqe as nuk e shofin dot futbollin ne TV vetem duan te luajn vet.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Ore mund te bejm ndonje lidhje fifa me IP nga interneti.
    Ka mundesi te punejo Rumani-Shqiperi?

Nqf se po ftoj me te mirin ketu ne duel.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    lidhja behet ska problem IP, problemi i vetem eshte se veshtir se do gjesh njeri ne shqiperi qe te ket nje fifa origjinale per te luajtur. Nqs eshte e mundur te luash me FIFA me crack ose ka ndonje menyr atehere eshte gabimi im qe se dija

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Une e luaj fifen qe ne 2005, deri tash 2008, i kam blere te gjitha, dhe nuk e kam nderruar, kam provuar edhe konamin po fifa me duket me e mire.

ps: mund te ma gjeni nje link ta downlodoj kete lojen, te provoj edhe kete

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Gerdi , e downlodova kete, po kur e hap lojen me del kjo

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar mė parė nga Gerdi Lexo Postimin
    lidhja behet ska problem IP, problemi i vetem eshte se veshtir se do gjesh njeri ne shqiperi qe te ket nje fifa origjinale per te luajtur. Nqs eshte e mundur te luash me FIFA me crack ose ka ndonje menyr atehere eshte gabimi im qe se dija

Po as un nuk e kam origjinale FIFA-n dhe kam luajtur ne internet me shoke ketu.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Akulli Maska e DiGiTeX
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    Si do ta shkarkojme kete loje sepse tek links qe ka nxjere Gerdi nuk mundesh eshte e kote me pak fjale e shkarkon dhe nuk hapet loja.

Pres pergjigje.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    loja hapet se un ate kam perdorur. Ti di te perdoresh torrents? shiko kete videon

Une fillova nje loje te re me A.C. Milan. Fitova kampionatin Italian, Kupen e Italise dhe Champions ne sezonin tim te pare. Do ju keshilloja te mernit Paton nga Milani sepse shenon shume gola dhe eshte lojtar qe eshte akoma ne zhvillim. Disa blerje te tjera qe mund tiu sugjeroja qe morra sezonin tim te pare jan Amauri nga Palermo qe e morra sepse Ronaldo ishte gati inefektive dhe pati shume probleme me demtimet, Adrien nga Sporting ka bere nje pune te papar tek skuadra e U20. 29 ndeshje 21 gola dhe luan AMC, statset e tij shtohen shpejt dhe gjithashtu sezonin tjeter them se do e kem gati per ekipin e pare dhe eshte vetem 19 vjec. Ever Benega nga Boca a River Plate se mbaj mend 19 vjec, DMC, statset e tij shtohen shume shpejt. Po marr oferta nga Barcelona prej 22 milion qe ne sezonin e pare dhe eshte goxha i lire po e morret ne fillim. Henri Saviet behet lojtar shum i mire eshte sikur te kesh nje Messi tjeter gjithashtu dhe Samir Nasri nqs arini ta merrni ne fillim te lojes se pastaj behet shum i shtrenjte. te dy tek Olympic Marseille
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gerdi : 03-04-2008 mė 18:34

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. football manager 2009
    Nga kris3006 nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 06:48
  2. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •