emerin e gjyshes kam une.origjinen e ka nga vendet scandinave kam lexuar ....
Emėr me prejardhje shqiptare
Emėr i huaj
emerin e gjyshes kam une.origjinen e ka nga vendet scandinave kam lexuar ....
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
100% Shqiptare
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Mehmet, emer turk. para 18 viteve, cfar te besh
po mir tash kemi emra shqip sa te duash sna pengon askush do ti ve djalit tim emrin " SyArtė" sbesoj se ka me emer me me prejardhje shqiptare se ky
gati harrova nje kurizitet e kam lexuar dikun " ne Turqi ka 1 milione e 229 mije njerez me emrin Mehmet."![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Emri im i huaj. Eshte emer gjerman edhe italian, ndryshon vec nje vocale.![]()
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
per fat te keq emrin e kam te huaj se kshu ishte koha kur kta robt e shpis time i pelqenin me sh emrat gjerman e anglez saxon!
kto keni nje link per te gjetur prejardhjen e emrave
http://www.behindthename.com/
Une emer te huaj sepse prinderit e mi kishin shume qejf operat e teatrin e atehere me vune emrin e personazhit kryesor: ah sa per dijeni ishte mbretereshe kjo qe i kam vjedh emrin![]()
La vita č bella...
Une po them qe e kam shqiptare pasi aty me eshte vene emri se per origjin as qe ka burre nene me e gjet se nga vjen pasi eshte bashkim shkronjash
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
:S Nuk ja di origjinen e vertete emrit tim ,por mendoj se eshte bashkim rrokjesh , gje e tille ndoshta![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Emer shqiptar (prejardhje Ilire)
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Krijoni Kontakt