Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon ne gjysmefinale?

Votues
39. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Bayern

25 64.10%
  • Getafe

14 35.90%
Faqja 7 prej 18 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 173
    Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Citim Postuar mė parė nga rotullusi Lexo Postimin
    I thone nje shprehje popullore MOS KI MERAK PSE I VAREN KEMBET KALORESIT, ka dhe nje version tjeterte njellojte shprehjeje qe besoj e kupton , por qe nuk po e perdor .....Vijareali shume bukur mund ta mari kampjonatin , sjam kondra, vec barca jo ..,

Do me thuash ti pse aq shume ju merenguesit e urreni Barcen, per shkak se eshte me e mire se Reali apo thjesht eshte nje rivalitet??
    Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
    (Mark Tuain)

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Avash ti mo , e bere ate Riberyn fenomen , apo ste pelqen Robinio ???
    Shoku une thashe mesfushore. Pastaj Robinho prape nuk eshte me i mire se Ribery. ASnje nga te Realit nuk eshte. Vetem RVN i afrohet megjithese luan ne pozicion tjeter dhe nuk krahasohet.

Citim Postuar mė parė nga Davius Lexo Postimin
    Ne jemi kampion aktual nė Spanjė, e ju nuk jeni. Ne jemi nė vendin e parė ne tabelė, plus 7 pikė larg jush, e ju jeni nė vend tė tretė. Ju u eliminuat nga Kupa e Spanjės, po ashtu edhe ne u eliminuam, dmth tė barabartė. Ne do tė marrim njė titull kėtė vit, ju do ngelni duar bosh si sezonin e kaluar. Kėshtu, ashtu, prap ne fitues!
    Ca lidhje kishte kjo me temen mo shoku moderator ?

Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Ik mer ti hap krahun, se komentet qe ben ti lene per te deshiruar. Tifoz kallcuku me, ske ci ben. Vetem Manchester United di ti rrisesh vlerat ti, se lun se slun mire.

Jo jo e ke gabim. Une kam simpati te vecante shume per keto ekipet e ashtuquatura "te vogla" dhe me behet shume qejfin kur fitojne. I ndjek ekipet qe bejne surpriza se me pelqen loja ne rradhe te pare se ka spektakel te garantuar. Te merkuren pashe Fenerbahcen ne vend te Arsenalit pjesen e dyte dhe mu duk 100 here me mire se ndeshja e Arsenal. Dje po shifja Getafen dhe kam gerthit aq fort kur boni gol sikur tu ishte Mna UTD me lujt. Komentet qe bej une jane te drejta dhe te verteta. Ndersa parashikimet shumicen e kohes me kane dale, jo si ti qe ben parashikime te kota

Getafe ne pjesen e pae ishte dobet po nga min e 40 e pjeses se 1 ishte shume mire.Frank Ribery lojtari i ndshjes nje lojtar puntor dhe teper efikas...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Lukather
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Postime
    239
    Hemo ti piktor , epe derbin e qytetit ???...Une po te isha tifoz i Bayer sot do kisha ndryshuar ekip me kte turp hahahaha....
    . ..po ti me duket se duhet te ndryshosh skuader ( mbaj mend ndeshjen Real- Getafe dhe flamurin serb pas golit te Casillas, ishte periudha e pavaresise se Kosoves... dhe rezultati erdhi si denim 0-1), pra ca je duke pritur ndrysho plako sa nuk eshte vone ...pastaj kujdes se ka dhe nje ndeshje kthimi, ku nje skuader e madhe si Bayern nuk te fal 2 here rradhazi sic beri mbreme me 4-5 raste te 100% per gol.

Urime per barazimin skuaders FC Schuster (gjermanet jane 1sha jam teper modest, por nuk besoj se ne 2 ndeshje Bayer do luaj keq. Pastaj me skuadra madrilene kemi pasur rezultate te mira ne te kaluaren: 4-2, 4-1, 2-1, 1-0 etj ...

Auf geht“s BESTIA NEGRA

p.s. nuk kam ndenje aftesi te vecante per te qene piktor
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lukather : 04-04-2008 mė 14:41
    Time is the enemy of a young man's dreams

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    me vjen keq per gjithe tifozet bavarez
    ashtu sic e kam shpreh dhe me perpara kjo skuader do shume pune per te mberrit aty ku ne duam
    gjithsesi ka dhe 90 minuta cdo gje eshte e hapur
    JO SEKS PARA MARTESE

Turp per ate ekip te zhubravitur.......
    Shiko ca the die

pasi Getafe luajti me nje ekip te madh sic eshte Bayerni...
    Edhe shiko ca the sot

Ajde meru vesh me ty, jepi pak mendim kur ben nje postim. Mos u nxito, se nuk ta mer rradhen njeri.
    Welt Meister 2014

Kam pare lojen, ishte loje shume e mir Getafe
    perseri doli ekip i papershtatshem per ekipe te medha
    arrite rezultat pozitiv ne ndeshjen e pare ne Munchen
    por nuk do te thote se ka siguruar fitoren pasi
    Bayern Munchen eshte ekip i madhe dhe eshte favorit edhe ne Gerafe
    une nuk anoj nga asnjera skuader cila do te kualifikohet nuk eshte befasi.
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

i/e regjistruar Maska e rotullusi
    Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar mė parė nga bavarezi5 Lexo Postimin
    Do me thuash ti pse aq shume ju merenguesit e urreni Barcen, per shkak se eshte me e mire se Reali apo thjesht eshte nje rivalitet??
    Po nga vet fakti qe ndjenja jan reciproke .....Saper rivalitet, nuk munde kure Barce te krahesohet me Realin....

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar mė parė nga Altin1 Lexo Postimin
    Shiko ca the die

Edhe shiko ca the sot

Ajde meru vesh me ty, jepi pak mendim kur ben nje postim. Mos u nxito, se nuk ta mer rradhen njeri.
    Mesa po shof une vertet spaske ndjesi per piktor, por aq me teper se paske as ndjesine e kuptuarit ...Ka gje qe nuk shkon ktu? Ne ndeshjen me Getafen Bayeri ishte vertet i zhubravitur , por kjo nuk e pengon qe te jete nje ekip i madh , ka nje histori ne europe apo jo ???

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    Shoku une thashe mesfushore. Pastaj Robinho prape nuk eshte me i mire se Ribery. ASnje nga te Realit nuk eshte. Vetem RVN i afrohet megjithese luan ne pozicion tjeter dhe nuk krahasohet.

Ca lidhje kishte kjo me temen mo shoku moderator ?

Jo jo e ke gabim. Une kam simpati te vecante shume per keto ekipet e ashtuquatura "te vogla" dhe me behet shume qejfin kur fitojne. I ndjek ekipet qe bejne surpriza se me pelqen loja ne rradhe te pare se ka spektakel te garantuar. Te merkuren pashe Fenerbahcen ne vend te Arsenalit pjesen e dyte dhe mu duk 100 here me mire se ndeshja e Arsenal. Dje po shifja Getafen dhe kam gerthit aq fort kur boni gol sikur tu ishte Mna UTD me lujt. Komentet qe bej une jane te drejta dhe te verteta. Ndersa parashikimet shumicen e kohes me kane dale, jo si ti qe ben parashikime te kota
    Po ke te drejte se Robinio eshte mbrojtes ....Eshof qe ja paske haberin shume futbollit , Normale kur nuk di rolin e cdo futbollisti ne fushe , detyrimisht dhe krahasimet qe ben do jene qesharake ...

Faqja 7 prej 18 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. FC Bayern München - Klubi Bavarezėve
    Nga Altin1 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 09-04-2009, 12:07
  2. BAYERN MUNCHEN kualifikohet
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 164
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 18:41
  3. Derby i Milanos: Milan 1 - 0 Inter
    Nga Isomer937 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 15-04-2006, 04:39
  4. Kampionėt nė BundesLiga: 1903-2004.
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2004, 07:15
  5. Fc Bayern Munchen - Fans Club
    Nga AlbRoma nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 13-06-2003, 07:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •