Chelsea do te kualifikohet:
edhe Chelsea sikur Barcelona vazhdojne garen me fat.
____
Chelsea do te kualifikohet:
edhe Chelsea sikur Barcelona vazhdojne garen me fat.
____
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
uroj te kualifikohen irakianet e PKK
feneri ka shume brazilian por nuk besoj do ta perballoj dot chelsain qe ka kapur nje form te mire keto javet e fundit
Une mendoj qe Fenerbache do ta kaloj Chelsea sepse Feneri eshte duke ber cudira kete vit dhe besoj shpresoj qe ta kaloj ket penges te quajtu me nje fjal Rus.
2 Ekipe jan qe ka shkelqyer Flamuri Yn Kombtare ne Stadiume te tyre kur KOSOVA Festonte PAVARSIN.
E ato Ekipe jan :
ROMA Dhe Fenerbache .
Gjith t'mirat FAT FENERBACHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ISHALLA MARRIN FINALEN NJERA NGA KTO DY SKUADRAT ROMA APO FENERBACHE.
Cdo Bukuri e ka te zezen e vet..
Unë mendoj se Chelsea do të vazhdojë rrugën për në gjysëmfinale, por nuk e përjashtoj aspak mundësinë e kalimit të Fenerbahces në raundin tjetër. Një ndeshje e lehtë në letër për Chelsea po aspak e tillë në fushën e lojës pasi Turqit janë shumë të fortë në shtëpi si dhe jashtë për të mos harruar edhe mbështetjen fanatike të tifozërisë Turke e cila është një faktor më shumë në ndihmë të Fenerbahces.
Une nuk mora dot bilete![]()
Biletat u shiten vetem per ata qe kane karte tifozi te fenerit. Me iku truri se me 25 euro e paskan marre shoket e klases mbrapa portes me karta fallco.
Tani edhe te dua nuk gjej dot me lire se 200. Pffffffff
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Sdo te ishte aspak cudi nese turqit kualifikohen.
Ooo me Fenerbahcen jam , sidomos pas asaj perkrahjes per Kosoven . Plus edhe kan nje tifozeri bash ashtu si i dua un , te kallt. Ju uroj fitore !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 02-04-2008 më 09:08
Krijoni Kontakt