Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga këto 2 ekipe vazhdon konkurimin?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Arsenal FC

29 61.70%
  • Liverpool FC

18 38.30%
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 105
    Wizard Maska e Urban
    Anëtarësuar
    09-08-2007
    Vendndodhja
    Tetovë, Monkeydonia
    Postime
    72
    Arsenali meritoi te fitonte mirepo ja qe fati sishte ne anen e Arsenalit...
    Referi nuk referoi penalti te paster kunder Hlebit...
    Loja ne teren dukshem ishte ma e mire nga ana e arsenalit se sa e liverpoolit(keta shenuan nga nje gjysem shance qe e krijoi vet Gerrard).
    Predikimi im eshte se Arsenali fiton ne Anfield, i njejti skenar sic ndodhi me Milanin.
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace !

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin
    Nese e vure re me vemendje ndeshjen, 90 min Tifozeria e Liverpool ka qene e mrekullueshme, 7.000 tifoze ne numer, pasi 20% te kapacitetit pranohet ne ndeshjet e transfertes. Dhe ne 90 min kam degjuar vetem Himnin e Liverpool, nuk e di c'fare kishin ngrene dhe ku e kishin gjetur ate energji qe te venitej zeri i 42.000 tifozeve te Arsenal. Nga tv po e shikoja dhe kujtoja castet kur kam qene ne stadium. Shpresoje qe ndeshjen e kthimit te arim dhe te kualifikohemi pasi shancet jane shum te medha.

Liverpoolas deri ne vdekje (You'LL Never Walk Alone)
    Epo dhe ti ta kesh vene re qe tifozet e arsenalit jan shume here me te qete se ata te manchesterit dhe liverpoolit.Un sa here kam pare ndeshje te arsenalit nuk kam pare nje grup tifozesh te bejne tifozllek gjith ndeshjen, vetem kur behet goli ngrihen te gjithe dhe fillojn e bertasin.
    ..nejse per mendimin tim ne angli tifozet me te mire jan ata anglez, biles mund te them qe qe zene nje nga 5 vendet e para ne bote.

Shpresoj qe ne te ardhmen te jem dhe un nje here midis atyre tifozeve dhe ta caj gurrmazin atje.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin
    Liverpoolas deri ne vdekje (You'LL Never Walk Alone)
    Kete frazen "You'LL Never Walk Alone" deri ne kete dite akoma nuk e kam kuptuar per ca eshte. Ka mundesi te ma shpjegosh pak kuptimin e kesaj edhe pse e thojne. (Jo perkthimin)
    Welt Meister 2014

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Urime Shum LIVERPOOLit shpresoj shum qe ta Kaloj Arsenalin

LIVERPOOL you`ll never walk alone LIVERPOOL

i/e regjistruar Maska e titi.iforti 14
    Anëtarësuar
    29-10-2006
    Postime
    357
    Liverpooli kishte fat per at barazim qe arriti ta nxjerr ne Arsenal ..
    ne ter lojen arsenali luajti me mir, sidomos ne pjesen e dyt te lojes Arsenali dominoj po nuk kishte fat per te shenuar gol
    qysh po thot urban-i ashtu edhe mendimi im eshte qe si me Milan-in do te ndodh edhe ne Anfield
    tung me t'mira
    Ndryshuar për herë të fundit nga titi.iforti 14 : 03-04-2008 më 06:34
    Arsenal champion

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603

"You'LL Never Walk Alone"

Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    Kete frazen "You'LL Never Walk Alone" deri ne kete dite akoma nuk e kam kuptuar per ca eshte. Ka mundesi te ma shpjegosh pak kuptimin e kesaj edhe pse e thojne. (Jo perkthimin)
    Altin1: Ne vitin 1985 kur ndodhi nje tragjedi ne Heysel (Belgium), ku ekipet Angleze u pezulluan per 5 vjet per mos pjesemarje ne kompeticionet Europiane, po kjo nuk ndodhi per te gjithe ekipet pasi beri nje peticion federata e Angleze dhe denimi kaloje vetem per ekipin e Liverpool. Ne ate tragjedi humben jeten 29 tifoze Juventin dhe 11 Liverpoolas, ku ishte finalja e U.CH.L, dhe fitorja i kaloje automatikish Juves, me nje penallti qe e mori Boniec nje meter jashte zones, kjo akoma eshte ne hetim e siper ne UEFA dhe nuk po gjehet e verteta, si gjithmon qe fajtori ngelet jetim dhe Liverpool-i peson nje goditje pa te drejte. Dhe qe nga ajo kohe tifozeria e Liverpool, u ngrit dhe beri nje Himn te ri i cili e ka titullin dhe (You'LL Never Walk Alone). Dhe kjo kenge eshte kenduar nga The Beatles dhe Elvis Presley, teksi eshte punuar nga Beatles me kerkes qe kenga te kendohej nga Elvis Presley. Shpresoje te me kesh kuptuar.

P.s Mund te shikosh dhe videon e tragjedis.

Ja dhe penalltia e fituar nga Boniek, dhe e shenuar nga M. Platini.

Kalofsh sa me mire.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Interesante, faleminderit per shpjegimin.

ps, ajo nuk ishte penallti.
    Welt Meister 2014

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Normale qe nuk ishte penallti si eshte shume e dukshme qe ishte jasht zones.
    Them se 5 vjet per liverpoolin do ishte nje denim i drejte dhe jo per te gjitha ekipet angleze, sepse skan faj ekipet apo tifozet e e ekipeve te tjera per gjurulldirat qe bejn tifoozat e liverpoolit.

Hajt me tmira.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Normale qe nuk ishte penallti si eshte shume e dukshme qe ishte jasht zones.
    Them se 5 vjet per liverpoolin do ishte nje denim i drejte dhe jo per te gjitha ekipet angleze, sepse skan faj ekipet apo tifozet e e ekipeve te tjera per gjurulldirat qe bejn tifoozat e liverpoolit.

Hajt me tmira.
    Je i sigurt per kete qe thua ?! Do te te sjell une informacione qe faji nuk ka qene i tifozeve te Liverpool po as i atyre te Juves, po problemi ka qene sepse ishin nxitur nga disa tifoza te (AA Gent), dhe si pasoje e ketyre grupeve te tifozeriz ndodhi dhe ajo qe nuk duhej te ndodhej, perplasja e dy tifozerive qe ishin ne Finale. Dhe pasojat kaluan automatikisht per Liverpool, mos harro se si kjo tragjedi ndodhi dhe ne Scotland ne Heysted Stadio perball Aberden dhe nuk u more asnje mas ne vitin 1992. Kur nuk je i informuar ben mire qe mos flasesh me tifozllek po me realitet, pasi e kam lexuar me miliona here arsyen pse nodhi dhe cili ishte shkaku, ndoshta nuk ju ben pershtypje juve pasi jeni mesuar ti fitoni me pa te drejte titujt. Doni dhe te fajesoni tifozerin e Liverpool qe jep jeten per ekipin dhe nuk bejne asnje rremuje, mos harro ne 2005-en se e kam pare Live ku ishin 70.000 tifoze Liverpoolas dhe 5 mije Milanista, dhe ishte nje gje e mrekullueshme pa asnje incident, kur ne 2003 po ne ate stadium u theren 5 tifoza te Leeds, kjo do te thot qe asnjeher nuk kemi sjell probleme dhe jemi denuar me pa te drejte, pasi haket dalin dhe shikohen qarte se c'fare eshte ne gjendje te bej tifozeria e Liverpool dhe nuk ben asnje budallallik, jemi te cmendur per Liverpoolin po jo te marim jete njerezish se perpara japim tonen per ate ekip.

Kalofsh mire
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Vështir Për Ta Kuptuar Maska e Dj_PiRoMaN
    Anëtarësuar
    10-02-2006
    Vendndodhja
    TeToVë
    Postime
    362
    Ky rezultat 1:1 eshte shum ne favor te Liverpolit por per lojen qe ka bere Arsenal e meriton kualifikimin
    Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. LIVERPOOL kualifikohet
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 155
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 15:19
  2. AC Milan vs Liverpool - (Liverpool Champion)
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 169
    Postimi i Fundit: 26-05-2005, 18:23
  3. AC Milan - Liverpool
    Nga kacaku basket në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 13:03
  4. Liverpool vs Chelsea - (Liverpool Kualifikohet)
    Nga Bledari në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 04-05-2005, 18:35
  5. Legjenda Manchester United!
    Nga Cool_Durrsak në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 06-04-2004, 13:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •