Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga këto 2 ekipe vazhdon konkurimin?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Arsenal FC

29 61.70%
  • Liverpool FC

18 38.30%
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 105
    Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Ju anti Liverpool mund te thoni c'fare te doni dhe mund te mendoni si te doni. Po faktet flasin ndryshe ne ne gjysem Finale dhe ju ne shtepi. Ky eshte realiteti, po u bera 23 vjec dhe nuk e kam pare njeher te favorizohet Liverpool, ndoshta kam lindur ne diten e gabuar ne tragjedine e Heysel, dhe ndoshta kam lindur per te vuajtur pasojat gjithmon, po ska me pislliqe dhe dallavere si dikur kur e presekutonin LFC, tani fryni syt, se dhe ne koferenc direkte Wenger tha, Liverpool e meritoje kualifikimin, luajti me mire dhe ishin te karrikuar per te fituar. Penalltia ishte mese e paster, dhe nuk i falet nje lojtari me eksperienc si TOURE, po dhe nje amatori nuk do ti falej. I uroje me tej suksese Liverpool-it. (Komenti ne SKY SPORT i Arsen Wenger.).

P.s Kur e pranon strategu i Arsenal, dhe nuk do ta pranosh ti ateher nuk eshte problemi im po eshte i joti.

Mund te shkosh ne site zyrtar dhe ta shikosh komentin.

Kaq kisha nuk kam c'fare te them me shum.

Gjithe te mirat.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Vështir Për Ta Kuptuar Maska e Dj_PiRoMaN
    Anëtarësuar
    10-02-2006
    Vendndodhja
    TeToVë
    Postime
    362
    Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin
    Ju anti Liverpool mund te thoni c'fare te doni dhe mund te mendoni si te doni. Po faktet flasin ndryshe ne ne gjysem Finale dhe ju ne shtepi. Ky eshte realiteti, po u bera 23 vjec dhe nuk e kam pare njeher te favorizohet Liverpool, ndoshta kam lindur ne diten e gabuar ne tragjedine e Heysel, dhe ndoshta kam lindur per te vuajtur pasojat gjithmon, po ska me pislliqe dhe dallavere si dikur kur e presekutonin LFC, tani fryni syt, se dhe ne koferenc direkte Wenger tha, Liverpool e meritoje kualifikimin, luajti me mire dhe ishin te karrikuar per te fituar. Penalltia ishte mese e paster, dhe nuk i falet nje lojtari me eksperienc si TOURE, po dhe nje amatori nuk do ti falej. I uroje me tej suksese Liverpool-it. (Komenti ne SKY SPORT i Arsen Wenger.).

P.s Kur e pranon strategu i Arsenal, dhe nuk do ta pranosh ti ateher nuk eshte problemi im po eshte i joti.

Mund te shkosh ne site zyrtar dhe ta shikosh komentin.

Kaq kisha nuk kam c'fare te them me shum.

Gjithe te mirat.

O shoku nuk jam as me Arsenal e as anti Liverpol, por jam me barcelonen. Lojen me te bukur kete vit ne ch-l e ka bere Arsenali deri me tani, dhe ishe gjynah qe u skualifikua! Po ne ndeshjen e pare penaltia e paster pse nuk ju be Arsenalit? Une jam duke te thene qe referet e perkrahin me shum liverpol se arsenalin ne ch-l. E more vesht tani? Dhe per ndeshjen e sontme liverpol kur barazoj rezultatin e mori veten dhe ne pjesen e dyte ishte me e mire, por fati i madh qe ju dha penaltia e u kualifikua se per ndryshe ne ender do e shifte kualifikimin e thashe perseri. Tung
    Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    LIIVERPOOOOL i love you YOU ARE THE BEST TEAM INE THE WORLD
    you are the rule of the FUTBOLL yeah yeah everybody can learn futboll from LIVERPOOL

i pershendes te gjith fansate LIVERPOOL hahahhaha

Llaku ARSENAL LLAKU OHOHOHO

INATGJI KEQARDHJE po ne jemi MBRETRIT

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Gjynof Arsenali. Nuk diten te ruajten qetesine ne fund per kete e pesuan. Ketu u tregua eksperienca e Liverpool. E meritonte me shume Arsenal sidomos Walcott. I pa pare, e boni btyhe Liverpoolin ne 10 minuta qe lujti. Nuk shko mo larg se gjysfinale Liverpool!

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    E meritonte kualifikimin Liverpool edhe pse me vjen keq per Arsenal se luajten shume mire dhe me gjithe zemer.Keshtu eshte kur luan me Adebayor ku ne 10 raste vetem nje here arrine te gjeje porten tamam si me qene sulmues italian.

Hope 2 c in final Liverpool vs Man Utd.Fituesi dihet se u pa para disa javesh
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Larguar Maska e cunimartum
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    Per mendimin tim ne kete sezon pas Manchesterit, Arsenali ka qene ekipi me i mire nga tere klubet evropiane. Manchesteri i ketij viti ishte ekip solid, i pathyeshem njesoj si Barca e para 2 vjeteve. I meriton te dyja kupat. Ndersa Arsenali ka bere nje futboll klas gjate gjithe sezonit, megjithese ne fund me sa duket s'do marrin asgje, dhe kjo ka te beje shume me eksperiencen e lojtareve, gjithashtu per mendimin tim ka 5 vjet qe Wenger eshte trajneri me i mire ne bote. Te pakten me menyren si me pelqen mua te luhet futbolli.
    Sa per ndeshjen penalltia me shume nuk jepej sesa jepej dhe duke konsideruar ate qe nuk u dha per Hleb, nuk duhej dhene dhe rezultati duke konsideruar lojen e luajtur ishte gjithashtu i padrejte. Megjithate ne fund s'pyet njeri per lojen asnjehere por per rezultatin keshtu qe Liverpooli ne gjysem finale me chelsean.
    Une them qe e merr Chelsea me rezultat shume te ngushte dhe me loj te hidhur. Ky Granti mua me duket njesoj si Murinho por me i shemtuar dhe me i hidhur.
    Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Urime Liverpool. Megjithese penalltia ishte pak e dyshimte duhet thene se Lpool e meritoi kualifikimin. Ishalla nje finale Lpool-Barca
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anëtarësuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Mendoja qe Arsenal do fitoje, por mendimi ime ishte edeh i sakt.Pse?Arsenal ka qene i edhe viktim e referave.Ne ndeshjen e pare nuk u dha nje penalti per Arsenal, ndersa mbreme jepet nje penalti per Liv. qe per mua nuk ishte penalti, dhe Arsenal meritoi kualifikimin, por referi ndrishoje gjithcka, ose te them referi vendosi se kush me tej.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga apollon 23 Lexo Postimin
    O robi me siper ty te paska pare ndeshja dhe jo e ke pare ! Penalltia ishte e paster dhe referi nuk hezitoi per asnje moment qe e dha , kush ja ka fajin krricit Toure qe me 5 min te mbaroj ndeshja vete i ben faull tjetrit brenda zones , te pelqen a nuk te pelqen prape ne finale do jemi ne te Liverpolit (e kemi bere rruge tashme)!

p.s Cfare goli ishte ai i Torres mor aman
    Mir Zotri ti thua se penallti paska qen Oki e ne ndeshjen e par Helb qe nuk ju dha nje penallti kush i pat Fajet???????
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Gjynof Arsenali. Nuk diten te ruajten qetesine ne fund per kete e pesuan. Ketu u tregua eksperienca e Liverpool. E meritonte me shume Arsenal sidomos Walcott. I pa pare, e boni btyhe Liverpoolin ne 10 minuta qe lujti. Nuk shko mo larg se gjysfinale Liverpool!
    Kismet edhe Manchesteri do ta perjetoj kete Fantazem ,Kushtimisht nese arrin qe te vish deri ne Finale...

Te pres ne Finale nese mundesh te ia arrish...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. LIVERPOOL kualifikohet
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 155
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 15:19
  2. AC Milan vs Liverpool - (Liverpool Champion)
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 169
    Postimi i Fundit: 26-05-2005, 18:23
  3. AC Milan - Liverpool
    Nga kacaku basket në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 13:03
  4. Liverpool vs Chelsea - (Liverpool Kualifikohet)
    Nga Bledari në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 04-05-2005, 18:35
  5. Legjenda Manchester United!
    Nga Cool_Durrsak në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 06-04-2004, 13:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •