Kur te mbaroje flisni me lirshem sepse edhe surprizat nganjehere jane te bukura![]()
Kur te mbaroje flisni me lirshem sepse edhe surprizat nganjehere jane te bukura![]()
Vota e par nga une per Schalken nuk e dua asnjeren
Edhe pse ne futboll sdihet asgje dhe Schalke mund te bej ndonje surprize, por 99% jam i sigurt qe Barca do te triumfoj dhe te kaloj ne turin tjeter.
Pra mendimi im eshte se Barcelona bindshem do kaloj ne roundin tjeter.
Schalke e ka voten time![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
2007/08 UEFA Champions League
Cerek Finalet
Do te luhen ne pridh 1/2 dhe 8/9
Ekipi fituses nga keto dy sfida do te ndeshet ne gjysmen finale me fituesen e ciftit Roma/Man Utd
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Sa fat qe ka dhe Barcelona mer. Nejse, megjithese deshira ime eshte qe te kualifikohet Shalke, per te cilen dhe votova ketu, mendoj se Barcelona do kaloje me tej.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Mendoj se barcelona dhe pse do ta ket icik te veshtire se ne fund te fundit shalke eshte ekip gjerman dhe gjermanet jan kocke e forte qe nuk dorzohen kollaj
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
mos tia bejme barcelones kaq te kollajt , kualifikimin se barca ka disa lojtar qe nuk jane ne gjendje te mire fizike, dhe pa ato barca seshte e njejta , po shalke 04 nuk ka ardhur deri ketu pa merite, ai portieri ishte i mrekullueshem, une them se barca se ka te lehte.
Edhe pse ne leter Barca eshte favorti une besoj ne Shalken dhe ishalla do zoti qe te eliminohet Barca , por edhe qofse shkon ne gjysmefinale do jete maximumi qka mundet me ba Barca sepse perball Romes apo Man UTD do ta ket shume veshtir.
Krijoni Kontakt