Close
Faqja 18 prej 27 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 267
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A e dini se ku qendron problemi i njeriut?Thjesht se i pelqen te flase pa menduar thell ne vetvete.Me gjeni nje shkrim nga te juajat qe ka baza te shendosha per mos te besuar ne jeten tjeter?Thjesht jane ide personale qe rrjedhin pa asnje mbeshtetje qofte shkencore por edhe fetare.Mendoj qe do benit mire qe here tjeter kur jepni mendimin tuaj te kete te pakten nje argument te besushem,sepse jo kushdo do besonte ate qe nxjerr nga koka nje person cfardo.Sipas jush 99% e botes qe besojn ne jeten tjeter qenkan te genjyer,vetem 1%e mencuris botrore sic jane ateistat,na paskan zbuluar nje mister te jashtzakonshem.Nncncnc!!!!
    vetem 99% e botes ka nevoje te besoj... pjesa tjeter e perballon jeten pa zot!
    zoti eshte vetem nje nevoje e momenteve te veshtira per njerezit qe kane pake momente te veshtira... dhe nevoje shume te madhe per njerezit me shume problematika!

do ju them....
    jezusi vinte nga nje familje e varfer... dhe krijoj parajsen...
    sikur donte te thoshte se ju o njerez te varfer... mos u merzisni sepse ne jeten tjeter do jeni te shperblyer.... sepse njerezit e varfer nga ana psikologjike kishin shume nevoje per nje jete tjeter....
    Buda... vinte nga nje familje e pasur... dhe ai krijoj Rinkarnimin!
    duke thene.... pas vdekjes shpirti i njerezve do ta braktis trupin e tyre dhe do te shkoje ne trupin e nje kafshe te vogel... si jane krimbat dhe fluturat ... (ndaj kafshet ne pergjithsi duke filluar nga krimbat, konsiderohen te shenjte sepse mendohet se jane shpirtrat e baballareve te tyre ose te gjysherve te tyre.. etj) dhe pasi ngrodh krimbi ose flutura... shpirti i tij shkon ne nje kafshe me te madhe fizikisht sepse rritet shpirti... duke nderruar keshtu 7 trupa dhe trupi i 7 eshte serisht i nje njeriu...
    keshtu ka then buda sepse njerezit e pasur nuk kishin nevoje menjehere per nje parajse aq te mberkullueshme sa krijoj Jezusi!

e shkruajta te gjithe kete per tju then se gjithcka eshte krijuar ne baze te nevojave te njerezve...
    dhe se asgje nuk eshte e vertete...
    kjo jete jetohet vetem nje here ndaj mos e jetoni me frike...
    une kete keshille e kam vetem per njerez te vecante!

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    e shkruajta te gjithe kete per tju then se gjithcka eshte krijuar ne baze te nevojave te njerezve...
    >>> Ketu perfshihet edhe kendveshtrimi yt apo jo?
    La verita' ti rendera' libero!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    kendvestrimi im eshte dyshues ngado... edhe te ato qe thash!
    filozofia eshte vetem dyshim... asgje tjeter!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    le te themi se e besoj kete gje me perqindshmeri te larte...
    dhe kjo gje me ben me shume ateist se sa besimtar!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Erindi Lexo Postimin
    Para Nje Jave PAshe Nje Emision VOYAGEr Titullohet,Po FListe Per Nje Femije 3 Vjecar qe Fliste Per Nje Jete Tjeter Me Sakte Fliste Per C'ka Kishte BEre Me PAre,Lind Pyetja Si Nje Femije 3 Vjecar Mund Te Kete GJithe Kete IMagjinate!?Ai Thonte Shume Gjera Nga "Jeta" Qe Kishte Bere Me Pare,Mbate Mend Qe I Ati NUk Kishte kete Emer Qe Ka Tani Por Nje Tjeter Dhe Jetonin Ne NJe Ishull Te Skocise,Nuk Me Duket Imagjinate Por E Vertete

http://www.youtube.com/watch?v=lJYR-W6q7Go
    kam pare te njejtin rast ne angli nje rast edhe dy raste ne indi se thojne ato se kane lindur per se dyti here por ne nje trup tjeter interesant,po mos jane keto raste te montuara vetem po jape mendimin se sot perfitojne nga keto incizime shume si psh.incizimet me jashtetokesoret pastaj na dolen te montuara.
    PERSHENDETJE

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Po egziston jeta pas vdekjes.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga alem_de Lexo Postimin
    Kete pyetje ja kishin bere nje hoxhe te madhe.Ai kish thene: Une atje nuk kam qene,e nuk e di.Edhe baba qe me ka vdek nuk eshte kthyer me me trego.Pra nuk ka jete mbas vdekjes.Njeriu eshte nje materie,lind,xhvillohet dhe vdes,dekompozohet.Mendimi im privat.
    haha LOOOOL

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    nuk ishim ,lindem ,jetojm ,vdesim e do ringjallemi Mjeshtria e zotit esht e pa fund.Shpesh me ndodh qe i para shof disa gjera te imta para se te ndodhin per at arsye i besoj pa u luhatur jo grekoturkoateista po Muhamedit a.s Ai esht e do jet drit per ata qe kan mend.Ai zoti im di shqip dhe kure lutjet shqip i shkojn thot po luten shqiptaret per mua ,e fis fisnik ishin ata do thot Zoti ,dhe per ta kom garantuar se prap do ti bej zotrues ne tokë.O zoti im bekoje Kombin Shqiptar ,begatoje me meshiren tende beje me te fuqishem se serbin se turkun e grekun shtrijau mbretrin det me det si dikur PLOTSO DESHIRIN TON NIMA.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Rregullator... Lexo Postimin
    vetem 99% e botes ka nevoje te besoj... pjesa tjeter e perballon jeten pa zot!
    zoti eshte vetem nje nevoje e momenteve te veshtira per njerezit qe kane pake momente te veshtira... dhe nevoje shume te madhe per njerezit me shume problematika!

do ju them....
    jezusi vinte nga nje familje e varfer... dhe krijoj parajsen...
    sikur donte te thoshte se ju o njerez te varfer... mos u merzisni sepse ne jeten tjeter do jeni te shperblyer.... sepse njerezit e varfer nga ana psikologjike kishin shume nevoje per nje jete tjeter....
    Buda... vinte nga nje familje e pasur... dhe ai krijoj Rinkarnimin!
    duke thene.... pas vdekjes shpirti i njerezve do ta braktis trupin e tyre dhe do te shkoje ne trupin e nje kafshe te vogel... si jane krimbat dhe fluturat ... (ndaj kafshet ne pergjithsi duke filluar nga krimbat, konsiderohen te shenjte sepse mendohet se jane shpirtrat e baballareve te tyre ose te gjysherve te tyre.. etj) dhe pasi ngrodh krimbi ose flutura... shpirti i tij shkon ne nje kafshe me te madhe fizikisht sepse rritet shpirti... duke nderruar keshtu 7 trupa dhe trupi i 7 eshte serisht i nje njeriu...
    keshtu ka then buda sepse njerezit e pasur nuk kishin nevoje menjehere per nje parajse aq te mberkullueshme sa krijoj Jezusi!

dhe se asgje nuk eshte e vertete...
    kjo jete jetohet vetem nje here ndaj mos e jetoni me frike..
    une kete keshille e kam vetem per njerez te vecante!
    Well said!

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Mbasi nuk ka ardhur askush te na tregoj se a ka jete mbas kesaj qe po jetojme ateher varet prej teje ne qka beson a po jo.
    Sipas besimtarve jeta mbas vdekjes egziston , sipas jo besimtarve nuk egziston dhe nese je neutral te dy palet kan te drejt sepse nuk eshte vertetuar.
    Une besoj se ka jete mbas vdekjes.
    jam plotesisht dakort.....skam ci shtoj kesaj.....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Faqja 18 prej 27 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Krishti, përmbledhja e gjithçkaje frymore.
    Nga marcus1 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-10-2007, 09:38
  2. Origjina pagane e Islamit
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 278
    Postimi i Fundit: 04-04-2007, 14:43
  3. Jeta dhe Vdekja
    Nga Albin në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-10-2005, 15:43
  4. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  5. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •