Close
Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 267
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Une besoj qe ka jate pas vdekjes,po mos te kishte sdi pse egzistojm tani!!!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Bismilehe Rrahmanerrahim
    Allahun gj.h. ta madhrojm falje dhe shpetim kerkojm ,falenderimet per Profetin Muhamed a.s Paqa dhe meshira qofshin mbi te ,familjen e tij ,shokt, sehabet e tij dhe krejt Ymetin e E Tije O Allahu im SHume e madhrishme eshte shembelltyra yte .ME fal mua ,prindrit e mi , SHperblej me Gjenetin FIRDEVS dhe gjithe ymetin e Ebul KAsemit oALLAHU ime krijuesi i Asaj qe shofim dhe nuk e shofim ,Fali o ALLAH te pa diturit ja RABI . Ket lutje beri i dashuri i besimtareve Jezusi a.s KU ju lute Perendis Fali Zot TE pa diturit .Pra as kemi ne njohuri se nuk do ket Ringjallje kure Pejgameret (TE DERGUARIT E ZOTIT
    NA NJOFTUAN)Jo sdo ket argument se ne su njoftuam me kete ,po do jet von pendimi. Ata qe se besojn ringjalljen do jen prej te humburve .Perse Profeti Jezusi a.s u flijua per ta fituar dashurin e Zotit te gjithsis .Ai Krijuesi e ngriti lart ne Arrshin e Tij sepse dashria per AT ishte e sinqert deri ne kohen kure do zbres me mrekullin e Allahut te Madhrishem. A ka baz per ateizem jo, pore nji vrejtje i erdhi edhe nga ZOTI edhe Profetit Muhamed a.s (alejhiselam) A mose o Ebul Kasem Amose ti don me e vra ose mbyte veten se ata nuke besojn,Ti terhiqjau vrejtjen se Behu qortues po Une do i ringjalli dhe vijat e gishtrive do jua krijoj , nuke do ile shteg per kunder argumente Zoti yt nuke e thyen premtimin.NJi dite me nji ithtar i statujave kishte gjet nji kock koke njeriu dhe i thote Muhamedit a.s se pasi te behemi kshtu do ringjalemi duke e fyer,Pejgameri ju pergjigj se do te ringjall dhe do te hedh ne zjarr . Mases tjeter iu drejtua O ju qe besoni se Allahu do ju ringjall dhe vijat e majeve te gishtriv do jua krijoj .Shkenca bashkohore tregoi se shenjat e as nji personi nuk jon te njejta , kjo esht mjeshtria e Allahut. Allahu krijoj pa pasur model te njeriut po tani a esht problem kure ka modelin then thjesht Zoti na falt se vertet ne sjemi pa gabime, po mose i befshim me qellime te kqijat Amin. Si nuke besohet kure Pejgameri dha shenjat e mdha e te vogla te Kataklizmes .Po permend disa ku thote Kure te vje Kjameti koha do duket se nuk hec , Si ti i falim namazet (LUTJET) Do dal nji mates i kohes dhe ja tani kemi Oren ,se do ngriten shtepi te medha me Gjamia te bukra e me pak besimtar ne to.NJeriu i lindjes do kumunikoi me ate te perendimit ase kemi sote telefonin , netin etj.Kto shenja te derguarit Muhamed a.s deri edhe para 100 vjete te permendshin do beheshe objekt humori, vetem ata qe besuan do jen prej te shpetuarve. Allahu i ka te gjitha ne dore te vet ,Ai eshte meshirues fale e deno ke do ,po nuke thyen premtimin per ata qe besojn Adhurojn zotin dhe tjert i thrrasin ne besim Zotin nji Dhe te derguari Muhamed a.s .Hazreti Omerit a.s nji raste i thot nji Nga nji fise qe spo me kujtohet O omer nuke po e shof ne enderr Profetin Muhamed a.s. ai ju pegjigj duke ithense une per gjdo nate.I lutet Omerit r- anhu me trego si po e she e une hiq bre.Nji dite Omeri r.a. e fton per gjah dhe i thot mose mer ase uje ase buk se i mare une i thot Omeri r.a. Omeri vonohet qellimishte po duke e dite se omeri ishte njeri i fjales e pret. Arrin omeri r.a ata me ne fund untohen se edhe buken edhe ujin se mer me vete .Kure vine ne shpi hane e pin uje po ushqimi qe e pregadite Zonja e shpis me urdher te omerit r.a kishte krip me bollek ,pasi ran ne gjum musafiri kerkoi uj po omeri i tha se nuk kishin . musafiri ter naten e ndrroi duke pi uje ne mengjes i tregoi per endrrat omerit r.a Ja keshtu kure te djeg zemra per profetin do ta shohesh enderr.Ju qe nuke besoni pytne nji her veten tuaj se si erdhet ne kete bote e sa do rrini e do i mesoni avash avash.Boten e krijoi ,ne te fali Mashkullin dhe femren fali boten me qift e vet eshte TEK, ATIJ kush si ngjan NUK KA LINDE PREJ ASKUJT PO ESHTE VET KRIJUAR . O ZOTI IME ME FAL MUA DHE GJITH YMETIN E MUHAMED MUSTAFAS AMIN ,AMIN, AMIN

i/e regjistruar Maska e Jozefina84
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Klinë__Kosovë
    Postime
    83
    po ta shiqosh kete qeshtje nga ana fetare ka jete pas vdekjes,po te shiqojme realitetin eshte veshtire per tu besuar mbetet pike pyetje e madhe kjo ?????????????????????????

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Jo nuk egziston ,ky eshte vetem nje iluzion i njerzve sa per t,ia bere qefin vetes!...

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Njeriut duhet t'i behen kufizime, ne menyre qe te mos bej veprime te pa kontrolluara dhe te jete gjithmone ne ankthin e ndeshkimit. Kjo eshte e mire, edhe nese nuk ka bote tjeter. Mjafton te lexosh rubaiat e Omer Khajamit, e te mos bisedosh me per ate bote : "Ngre kupa e puth cupa, se....."
    Shume teme delikate, se mund te cenohen shume vete qe mendojne ndryshe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    hahahahha..... ahhahahahha.... cme shkrite fare....
    disa ketu flekan me kuranin posht jastekut!

OOOO NJEREZ....
    doni te verteten? ceshtja nuk eshte nese kjo eshte e verteta apo jo, por ceshtja eshte nese do e pranoni te verteten apo jo? ketu eshte e gjitha....
    pra nese ju do keni aq force sa te pranoni te verteten apo jo?
    e verteta eshte se zoti eshte krijuar nga njerezit, per ti mbeshtetur ata.....
    po ju tregoj dicka per te qeshur per njerezit qe jane te pakten dyshues....

zoti i beri njerezit te besojne se egziston nje qenie e padukshme.... diku lart ne qiell.... (ishte zoti i gjithckaje, kjo gjeja)

zoti vendosi 10 rregulla (sipas krishterimit fese me te perhapur)
    dhe nese i thyeni ato rregulla....
    ju do te shkoni ne ferr...
    ju do te digjeni te gjalle....
    do ju digjen 7 lekura ne trup....
    do ju bjeri lekura nga lloji i djegjes....
    do ju digjen organet dhe ju do i shikoni ato ndersa digjen....
    do digjeni brenda dhe jasht trupit...
    deri ne pafundesi....

dhe zoti i ka ber te gjitha keto sepse.... bla bla bla... , por
    zoti ju do ju si femijet e tije....

ahahahahahhahahahahhahahah
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rregullator... : 20-01-2010 më 19:43

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    me vjen keq qe e ironizova zotin tuaj....

une jam ateist dhe kam fuqi ta pranoj kete bote edhe pa zotin.
    nuk them se ideja e zotit, eshte dicka e gabuar, nuk do e pranoj kurre, madje mendoj se eshte genjeshtra me e domosdoshme e te gjith njerezimit.
    ideja se ka nje zot, i ka ber njerezit me te mire, edhe pse ne fund te vdekjes maksimumi kane pare nje enderr 2 minuteshe dhe kaq... gjithcka eshte zhdukur, perfundimisht!
    kush e ka ate force qe te pranonte kete te vertete.... asnjeri.. sepse asnjeri nuk e koncepton dot te zhduket perfundimisht!

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Vallaj, mua deri tani asnjeri s'me ka cu zile pasi ka vdek! lol
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    epo ... ska val atje...

A e dini se ku qendron problemi i njeriut?Thjesht se i pelqen te flase pa menduar thell ne vetvete.Me gjeni nje shkrim nga te juajat qe ka baza te shendosha per mos te besuar ne jeten tjeter?Thjesht jane ide personale qe rrjedhin pa asnje mbeshtetje qofte shkencore por edhe fetare.Mendoj qe do benit mire qe here tjeter kur jepni mendimin tuaj te kete te pakten nje argument te besushem,sepse jo kushdo do besonte ate qe nxjerr nga koka nje person cfardo.Sipas jush 99% e botes qe besojn ne jeten tjeter qenkan te genjyer,vetem 1%e mencuris botrore sic jane ateistat,na paskan zbuluar nje mister te jashtzakonshem.Nncncnc!!!!
    Revolution 1848

Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Krishti, përmbledhja e gjithçkaje frymore.
    Nga marcus1 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-10-2007, 09:38
  2. Origjina pagane e Islamit
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 278
    Postimi i Fundit: 04-04-2007, 14:43
  3. Jeta dhe Vdekja
    Nga Albin në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-10-2005, 15:43
  4. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  5. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •