Patjeter ekziston.
Vdekja organike duhet te jete nje stacion i jetes dhe asgje me e cuditeshme. Tani tema shtrohet per pergjigje se ne c'drejtim shkon jeta pas vdekjes dhe ne c'forme. Nje gje interesante do te ishte te sajnesh ap ne ndonje forum te "gjallesave" te pasvdekjes psh, c'thone? c'mendojne per fazen e jetes ne te cilen ndodhemi ne? Ku i cuan parate qe morren me vete? A luajne lotarira? A vazhdojne te dashurojne?... Kam shume pyetje lol.
Salam edhe atyre!
Bese dhe hakmarrje.
eshte normale qe ka perse shumica jeton atje megjithate kur ta provoje do vije dhe tju them une se si eshte
Ka posi jo .Atje poshte me krimbat .
Po si spjegohet tani kur ndodh qe ne ndonji shtepi shpirti paraqitet shpesh disa njerve te familes ?
pra konkluzion, trupi ves e shpirti jetojn ...
une jam dakort me dorontinen
pasi vete e kam perjetuar
kur bera acc qendrova 2 muaj e gjysem ne koma
une nuk mbvaj mend shume por mesa me kane degjuar te afermit e mij
e infermieret. arrija te flisja edhe me te vdekurit
jam vertet konfoz pasi me kujtohen disa gjera por jo ghjithcka
la il lah el in allah eshedu ene muhameden resulullah
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Thone qe nje enderr zgjat disa te qindetat e sekondit...,
eshte e provuar qe truri i njeriut vazhdon edhe disa seconda pas vdekjes ( deri ne 22 sekonda), te punoje...
Mendo sa ngjarje "perjetojme ne enderr..., te duket sikur kane kaluar muaj...
mendo gjithashtu, kur nje e njeqindeta e sekondit " zgjat sa nje enderr e pafund", mendo pra sa jane njezet seconda, pas vdekjes...
Pyetja qe do te beja; a ka vdekje para jetes? Si?
Mendoj se vdekja eshte vetem nje fillim i nje jete tjeter, me nje trup te ri, ndergjegje tjeter, miq te tjere edhe te aferm te tjere. Kshu kam qejf te besoj une edhe pike.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt