Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 123
    i/e regjistruar Maska e Ali Pasha
    Anėtarėsuar
    05-10-2006
    Postime
    93
    Citim Postuar mė parė nga Zombi Lexo Postimin
    Ali Pasha, ne cilin resht ishe ti?

... Dhe kjo eshte vertete nje anomali e tetovareve, duke u munduar te fshehin dialektin e tyre, dalin me nje koktell gjuhesor qesharak....

Po me kometen, cu be, kuptuat dicka!?
    Per kete akcent e kisha fjalen, kur flasin gjuhen letrare, me nje akcent artificial!

Ne ate kohe ashtu e kan determinuar nje periudhe kohore, e mbaj mend nje plak nga Kosova, qe e pyeste tjetrin, "po ngjarja ndodhi para Ballonit, apo mbas ballonit..." , e pasi kerkova sqarim plotesues tha se ne ato treva atehere paska kaluar nje Ballon me ajr, apo Cepelin. Keshtu edhe kjo e kometes se Halleit, rastesishte atehere ka kaluar kur jane ndare tokat shqiptare... e pleqte ashtu e mbajne mend he-he

i/e larguar Maska e bklyn_kid
    Anėtarėsuar
    28-01-2008
    Vendndodhja
    Brooklyn
    Postime
    202
    Citim Postuar mė parė nga KUSi Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=Sut-mZaZDIM

Ja tek kjo vido ke vetem disa pjese te filmit (triler) se nuk ka shume dite qe filmi ka filluar te jepet per publikun e gjer.
    shum film i mir po doket! shpresoj te dali dhe ktej ne usa.
    flm per vidjon!

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Citim Postuar mė parė nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    skena kur e sjell' Cuni kalin eshte
    Dashuria, nuk njeh as gjini!
    • The rest is silence.

Citim Postuar mė parė nga Zombi Lexo Postimin
    Dashuria, nuk njeh as gjini!
    oh po bre po Zombie, mirepo kur ne film paraqitet nje homo, ai bile se paku duhet me veprim duke krijuar situate ta arsyetoj karakterin e tij. Sepse perndryshe eshte si me qite petlla ne ujė ... Aty te Cuni, pame vetem disa hapje goje, sy te zgurdulluar dhe sjelljen e Kalit dhe ecjen e tij ne vetmi, hahah duke e kthyer koken sikur tek Meet Joe black, mbase aty eshte Brad Pitt dhe Claire Forlani, hahaha e ketu ne film Cun Lajci kur e kthen koken takohet ne shikim me Shestanin dhe ky i fundit sikur habitet nje cik dhe e kupton, qe ai po e dashuron por prap eshte me hamendje... phuuuuuuuuu
    uh cfar fimi i dobet, aq shume ka gabime te medhaja, qe me fillu me shkru duhet me i mbush 20 faqe..............
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ABSOLUTE : 07-09-2008 mė 18:48
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Absolute, ju pershendes,

Mos shko per se dyti tua gjesh gabimet, kam frikė se do ēmendesh, mire e ke dhene komentin po me duket se une isha aty ne vend tuajin, e kam thene me pare; ky film shikohet vetem tek ne dhe per ne e pastaj mbyllet ne nje arkė me dry te madhhhhh, qe asnnje i huaj mos te mund te deshifroje kete turpin e kinematografise shqiptare....

Une po quditem se si keni mundur te shifni deri ne fund kete film, me siguri keni menduar aty edhe per ne, shikuesit virtual qe ta na rrefesh kete film, pra ju falemnderit shume e ruaj te hollat tjeter here per ndonje film qe ia vlene dhe ruaj mendet qe ke se pari, harroje hidherimin megjithese veshtire kalohet kur njeriu e mendon se sa buja eshte bere per kete film e sa te hollat kane shpenzuar koti...
    Pra, e shifni se per te bere nje film per Gjegj Kastriotin sa mbrapa jemi ?
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Se kam pa akoma, por me sa lexoj komentet...

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Se kam pa akoma, por me sa lexoj komentet...
    E ke trailerin e postuar me lart ne youtube e gjen, do te ishte mire ta shikosh, dhe komentet jane te mirepritura, besoj se do te pelqej, eshte nje film shume prekes dhe tejet mire i realizuar ne te gjitha aspektet.
    Sui generis

Kam pare trailer po filmin nuk e kam pare...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    E ke trailerin e postuar me lart ne youtube e gjen, do te ishte mire ta shikosh, dhe komentet jane te mirepritura, besoj se do te pelqej, eshte nje film shume prekes dhe tejet mire i realizuar ne te gjitha aspektet.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

ky film shikohet vetem tek ne dhe per ne e pastaj mbyllet ne nje arkė me dry te madhhhhh
    Shume e vertete Kreks. por keta nuk e kane ket intelegjence, qe filmin ta shfaqin vetem per shypet dhe ta mbyllin nė Dhe dikund qe mos ta gjej askush kurre..
    Po problemi i madh eshte se te huajt e dine sepse keta tanet i dergojne neper feste, duke menu se kane ba dicka, e mandej te huajt skuqen...

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  5. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •