Trailer i “Koha e kometes”!
Trailer i “Koha e kometes”!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 14-03-2008 mė 12:11
Shpresoj qe ky film te jepet edhe ne shtet Ballkane qe mund ta shikojme.Realizimi me duket shume Hollivudiane edhe duhet te jete shume interesant.
Asnje koment ne kete teme, si duket syri shqiptar eshte i dobet per kritika.
pa e pare filmin si mund te kritikohet? Ky Destani i ngjaka Che-s.
Nga traileri dukej mjaft mjaft me cilesi, nuk dallon nga nje film hollivudian.
Mezi pres ta shikoj.
Shume interesant mezi po pres ta shikoj me duket goxha i bukur....
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
hahahah. eshte ceshtje filozofike ajo, 'cfare te kushton' shkon dore me dore me 'cfare perfiton', ose nqs kjo puna eperfitimit nuk tingellon altruiste sa duhet, mund ta riformulosh e te pyesesh 'kush eshte kuptimi?' mgjth une e bera nje koment kot gjithsesi, ne vetedije, thash se ngjan me Chen. Gezohem qe lexova per kete adaptim te Kadarese ne film, mgjths nuk e kam lexuar librin. Personalisht do doja te shihja Trashegimtarin te adaptuar ne film, mgjths qe te jet i arritur varet me teper prej regjizorit se sa prej tekstit prej nga adaptohet, dhe prej ktij Fatmir Kocit nuk di gje te flas, pervecse se ka bere ate filmin Tirana Viti Zero i cili u vleresua neper disa festivale evropiane edhe u perdor per te reprezantuar kinematografine shqiptare ne nje sezon filmi ne bristol angli para nja 2 vjetesh, bashke me Dasma e sakos, I dashur Armik, Parullat, edhe Vdekja e kalit por pastaj ky i fundit u hoq prej listes sepse qe djegur origjinal edhe nuk mundeshin te gjenin kopje te cilesie te mjaftueshme. Prej ktyre kam pare vetem i dashur armik, dhe kaq.
Do jete njė evenment kete vite, e pa mundur qe do kaperceje Kanen pa ndonje shperblim, ndoshta edhe ate me te madhin me palmen e artė, mbane mend !
Krijoni Kontakt