Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 57 prej 57
    i/e larguar Maska e Traboini
    Anėtarėsuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Fundja feja kristijane, katolike ose ortodokse nuk te meson aspak per atdhe dashuri, ndersa feja "arabe" te meson se nuk mund te jesh musliman nsq nuk e don kombin tend !!!

Me Respekt gostivari_usa
    Nonsens....Teresisht e kunderta nga kjo qe thua ti! Feja islame njeh muslimanet dhe te tjeret. Me fjal tjera ose musliman ose i pa fe. Kombi as qe ka rendesi. Historia shqiptare flet qartasi per kete. Muslimanet shqiptar u bene pjese e perandorise otomane si asnje popull tjeter. Nuk e di a ke degjuar ti per thenjen "Per atme e fe" te klerit katolik. Kete se gjen tek kleri musliman shqiptar. Kjo qe thua ti eshte propagande, asgje tjeter. Por per ta kuptuar me mire, eja ne NY dhe shuh kishen katolike "Zoja e Shkodres" ku frkuentohet ekskluzivisht nga shqiptar, mesha behet shqip, prifti eshte shqiptar. Shko ne xhami te Staten Island, e cila u punua nga shqiptaret ama besimtaret jane me shumice nga Bangladeshi, Pakistani, Sudani etj. Luten se bashku me "sivllezerit" shqipatar. koalicioni shqiptaro-turko-arab ne Fort Dix, New Jersey flet mjaft.

Per kishen orthodokse, vet fakti se egziston kisha orthodokse shqiptare tregon se ti je gabim.

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Baptist
    Te faleminderit per mundimin qe more per gjith kete shpejgim.

Pra sic e thua dhe vete , popullsia ishte injorante ne drejtim te fese, po nuk duhet te harrojme se po aq injorante ishin gjith popujt e ballkanit. Pra me pak fjale kur luftoheshe kunder turqve... idea ishte se luftonin muslimanet, dhe anasjelltas...shqiptaret qe me fjalen "turk" nenkuptonin "musliman" do kunderpergjigjeshin kur kjo lufte ishte drejtuar kunder turqve aka muslimaneve.

Fjala turk dhe sot e kesaj dite nenkupton muslimanet , pasi vete kombi turk eshte i perbere nga pjesa dermuese e ballkanasve te islamizuar.
    Se ku e lexova qe ne Turqi jetojne afro 5 milion shqiptare te cilet identifikojne veten me turq. Pyetja shtrohet...e identifikojne veten me turq ne forme etnie apo ne formen e lartpermendur?! Apo feja dhe etnia jane nje dhe te pa ndara (sipas botkuptimit te tyre)?!
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Manchester Maska e -Alda-
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    elhamdulilah, Shqiptar dhe jam krenar!!

Shqiptare jam dhe une po si ka mundesi qe nuk e kuptoj ate fjalen e pare qe ke shkruar ti?
    м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.

Citim Postuar mė parė nga -Alda- Lexo Postimin
    Shqiptare jam dhe une po si ka mundesi qe nuk e kuptoj ate fjalen e pare qe ke shkruar ti?
    -Alda- shiko se bera dhe nje kerkim ne google po vallahi nuk me dha gje pervec ca.....nejse Me kete IQ zero qe ke ti dhe une, pse jo mendojme qe ajo fjale do te thote "Shyqyr zotit". Ne pritje tani te shohim mos futet Gustivari_usa dhe ketu dhe e ngre IQ....LOL

JEMI 100% SHQIPTAR DHE BOLL ME KETO FETE SE LAT NAM.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    -Alda- shiko se bera dhe nje kerkim ne google po vallahi nuk me dha gje pervec ca.....nejse Me kete IQ zero qe ke ti dhe une, pse jo mendojme qe ajo fjale do te thote "Shyqyr zotit". Ne pritje tani te shohim mos futet Gustivari_usa dhe ketu dhe e ngre IQ....LOL

JEMI 100% SHQIPTAR DHE BOLL ME KETO FETE SE LAT NAM.
    Citim Postuar mė parė nga -Alda- Lexo Postimin
    Lere mi aman se kur bejne edhe kto te zgjuar qe me fol shqip nuk din
    Mua me ka dhene -10 mi ti qenke mire 0 hahahaha.
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    me cilin merreni dhe ju,atij i kane bere lavazh truri dhe vetem per quron dhe hadithe flet.mendoni sa e ka IQ.
    Deada, eshte e vertete se Behari ka perdorur nje fjale arabe tek postimi i tij dmth fjalen "elhamdulilah". Po edhe ti qe me shitesh shqiptare poashtu ke perdorur fjale arabe ne postimin tend dmth fjalen "vallahi" ashtu qe as ti nuk je aspak me e mire se Behari.
    Sa i perket IQ te te them te drejten akoma jam duke te vleresuar, pra asnjeher nuk te kam thene qe e ke IQ-ne zero, por nese vazhdon keshtu, kam frige se vleresimi im final mbi IQ e jote nuk do te jet i mire, ndoshta do te jete akoma me e zese se Iq-ja e Aldes .

Alda nese vazhdon me keto mendime ben vaki ti jap edhe nja -10 tjera ne Iq tende, pastaj nuk ke arsye te me hidherohesh mua, une vetem tregoj te verteten dhe vetem te verteten lol.

E ti diocleziano , ti je rast unik, ty duhet te te cojme ne Japoni qe te te bejme ca kopje dhe ti shperndajme neper muzeumet boterore si shembull konkret i kuptimit te fjales "IDIOT"

Gostivari_usa

P.S." Nuk ekziston njeri ne bote qe mund ti bej lavazh trurit tim!!! Lavazh i kane be trurit tend qe nuk din se cfar eshte kombi dhe cfar eshte feja!!!"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Deada, eshte e vertete se Behari ka perdorur nje fjale arabe tek postimi i tij dmth fjalen "elhamdulilah". Po edhe ti qe me shitesh shqiptare poashtu ke perdorur fjale arabe ne postimin tend dmth fjalen "vallahi" ashtu qe as ti nuk je aspak me e mire se Behari.
    Sa i perket IQ te te them te drejten akoma jam duke te vleresuar, pra asnjeher nuk te kam thene qe e ke IQ-ne zero, por nese vazhdon keshtu, kam frige se vleresimi im final mbi IQ e jote nuk do te jet i mire, ndoshta do te jete akoma me e zese se Iq-ja e Aldes .

Gostivari_usa

P.S." Nuk ekziston njeri ne bote qe mund ti bej lavazh trurit tim!!! Lavazh i kane be trurit tend qe nuk din se cfar eshte kombi dhe cfar eshte feja!!!"
    Me fal po ku thashe une qe jam me e mire se BEHARI, ka mundesi te ma thuash pak? Sa per IQ time, kur te arrish ti ta kuptosh se cdo te thote IQ ec e vlereso anetaret e ketij forumi. Une ty as nuk do e merrja kurre mundimin ta beja nje vleresim se do te ishte vertet humbja me pa kuptim e kohes time.

Te lutem mos vazhdo me te shkruash nga keto brockullat e tua shume qesharake dhe te pakuptimta se eshte vertet nje zenie e kote hapesire ne kete forum.

Kalofsh mire

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    Me fal po ku thashe une qe jam me e mire se BEHARI, ka mundesi te ma thuash pak? Sa per IQ time, kur te arrish ti ta kuptosh se cdo te thote IQ ec e vlereso anetaret e ketij forumi. Une ty as nuk do e merrja kurre mundimin ta beja nje vleresim se do te ishte vertet humbja me pa kuptim e kohes time.

Te lutem mos vazhdo me te shkruash nga keto brockullat e tua shume qesharake dhe te pakuptimta se eshte vertet nje zenie e kote hapesire ne kete forum.

Kalofsh mire
    DeAda, sinqerisht e di qe je e zgjuar andaj besoj qe ke kapacitete qe te mos biesh pre e propagandave te ndryshme qe folin kunder fese islame, se fundja te gjitha ato propaganda jane vetem politik qe i hyn ne pune dikujt tjeter.
    Nga ana tjeter shqiptaret me qindra vite kane qene musliman dhe kjo askujt nuk i ka penguar dhe sot dalin ca tipa qe kerkojne zhdukjen e fese islame.
    Une jam musliman dhe e vemja menyre qe feja islame te zhduket, pra te plotesohen deshirat e tyre eshte zhdukja ime , zhdukja e familjes sime dhe zhdukja e tere besimtareve musliman!!! Pra njerezit qe kerkojne te zhduket feja islame ne fakt kerkojne nje gjenocid te papare ne historine boterore, nje gjenocid qe do te kishte vra mese 1 bilion njerez duke perfshi gra, femije dhe pleq!
    Feja eshte personale, nuk ka te baj asgje me kombin. Dhe njerezit e tille qe bejne keto thirje tamam kete pune nuk e kuptojne, mundohen qe fene islame ta paraqesin si komb! Te kishte qene ashtu, sot nuk do te kishe irakijan, iranian, sirian, pakistanez, malajzes, sudanez etj etj si kombe te vecante, por do te kishe nje komb te vetem te quajtu musliman! Por kjo nuk eshte e vertete, sepse ke musliman dhe shum kombe qe edhe pse ndajne fene e njejte kane luftur ne menyre barbare midis veti!!! Valle, pse e kane be kete pune ?!! E kane be ngase kane luftuar per te mbojtur kombin e tyre, shum thjeshte , ashtu!
    Andaj mendoj se une nuk jam duke folur brockulla, por njerezit qe ngaterojne fene me kombin dhe qe bejne apelim haptasi per zhdukjen e kesaj feje jane duke folur brockulla.

Me respekt

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema tė Ngjashme

1. Mbi konfliktin nė Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •