Close
Faqja 28 prej 51 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 501
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Akoma ktu ti...?!po ik e vlla i dashur...keni teme ju milanistet apo jo?
    Leri ato buzeqeshjet e helmuara...se e dime qe e ke nga xhelozia.Ik gjej ndonje tifoz te udinezes,bohuni dy shoke,ikni ne kishe ose xhami dhe lutuni te mos ju bjeri Getafe ne short...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Nese s'keni teme,hape vete nje teme dhe titulloje :"Ne,ekipet e mbarume te uefes"

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Ne ekip i mbaruar?! Po e perseris: Jemi ekipi kampion i botes.
    E di qe per ju eshte diçka e panjohur, por nuk eshte faji im.

Ke te drejte. Duhet te kemi frike nga Getafe, duke llogaritur qe eshte me e forte se Alaves, Lugano, Helsingborg, qe kan eliminuar Interin keto vite....

Per sa i perket forumit, ju mund ta kishit quajtur: "Ne, qe fitojme vetem UEFA CUP"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Ne ekip i mbaruar?! Po e perseris: Jemi ekipi kampion i botes.
    Iket anej rrafet urawa red diamond dhe pokemonet me oli & benji...sa u kthyet ne Milano pas 3 ditesh jua tregum vendin qe meritoni.Ju dukeni ca tifozerie jeni...ka 8 vjet qe tall tra*in berlusconi me ju....do marim ronaldinhon,do marim ronaldinhon...iher ju bje ate qe shpohet me transa pastaj emersonin qe reali s'e hudhi ne kazan plehrash po jua dha ju 8 milion.

Ik gje portier ik...,ik lutju simiç te rinovoje kontraten,se ju ka rraf mren empoli,atalanta,catania e sampdoria...dhe lutju zotit ishalla po kapni intertoton mot.

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Iket anej rrafet urawa red diamond dhe pokemonet me oli & benji...sa u kthyet ne Milano pas 3 ditesh jua tregum vendin qe meritoni.Ju dukeni ca tifozerie jeni...ka 8 vjet qe tall tra*in berlusconi me ju....do marim ronaldinhon,do marim ronaldinhon...iher ju bje ate qe shpohet me transa pastaj emersonin qe reali s'e hudhi ne kazan plehrash po jua dha ju 8 milion.

Ik gje portier ik...,ik lutju simiç te rinovoje kontraten,se ju ka rraf mren empoli,atalanta,catania e sampdoria...dhe lutju zotit ishalla po kapni intertoton mot.
    Rrafem edhe Boca Juniors. Apo harrove? Dhe para se te shkonim ne japoni kishim fituar champions league. gje qe nuk e beni ju prej 43 vjetesh......
    Ju na treguat vendin? Po ndeshjen e kthimit e harrove? Nuk kalut gjysmen e fushes per nje ore. Pastaj, edhe Roma ju mundi ne kupe pasi fituat kampionatin. Sipas arsyetimit qe ben ti, duhet te jete roma kampion italie.
    Po po. Berlusconi tallet me ne. Na ka ble lojtar kot. P.sh Shevshenko, Kaka, qe kane fituar Topin e arte etj. etj. Kaq shum eshte tallur saqe kemi fituar 3 scudetto, 2 champions, 1 boteror, 2 superkupa europiane, 2 superkupa italiane dhe nje coppa italia ne 8 vitet qe permende ti.
    Kurse presidenti juaj qe nuk fitoi per 18 vjet rresht duke shpenzuar 200 milion ne vit eshte i zoti. Dhe sa filloi te fitonte hoqi tranierin. ahahahahaahah.
    Lojtaret e mbarum qe ju ka ble Moratti jane shum dhe nuk po i numeroj. Po te permend vetem ata te miret qe i keni dhuru ekipeve te tjera. Peruzzi, ROBERTO CARLOS, CANNAVARO, Silvestre, PIRLO, SEEDORF(flm) Simeone, Berkamp, Ronaldo etj etj.

Po te tregoj edhe nje here se kush eshte Berlusconi e kush eshte Moratti (ne futboll, natyrisht)

GJEJ DIFERENCAT: NE FOTON MAJTAS NUK JANE VENDOSUR TE GJITHA KUPAT PER TE MOS THJESHTESUAR LOJEN...... HHAHAAHAHAHAHAHA

i/e regjistruar Maska e ERGYS07
    Anëtarësuar
    16-05-2008
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    63
    ti milanisto shko njicik ke ajo tema tjeter qe sapo kam hap une per kuper uefa se atje e ke vendin ti....
    shko hidhi nji sy se ndoshta te pelqen.....hahaha

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga ERGYS07 Lexo Postimin
    ti milanisto shko njicik ke ajo tema tjeter qe sapo kam hap une per kuper uefa se atje e ke vendin ti....
    shko hidhi nji sy se ndoshta te pelqen.....hahaha
    Interistat qe perçmojne kupen uefa ahahaa
    Kupa uefa eshte e vemja kupe qe keni fituar ne europe 43 vitet e fundit.Dhe e keni fituar kur nuk ishte as kupa e dyte per rendesi siç eshte tani. Se ishte me e rendesishme Kupa e Kampioneve, pastaj Kupa e Kupave dhe e treta ishte Kupa Uefa qe fitonit ju.
    Megjithese u mesuam me ju ne. Deri dje thoshit qe champions nuk vlen, nderkohe qe moratti hiqte mancini se nuk e fitoi. Tani kupa uefa eshte turp kur deri dje ju pelqente. Boterori per klube eshte kot. Po te fitoje milan kampionatin do te thoni qe nuk vlen me as ai e keshtu me rradhe....

i/e regjistruar Maska e ERGYS07
    Anëtarësuar
    16-05-2008
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    63
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Interistat qe perçmojne kupen uefa ahahaa
    Kupa uefa eshte e vemja kupe qe keni fituar ne europe 43 vitet e fundit.Dhe e keni fituar kur nuk ishte as kupa e dyte per rendesi siç eshte tani. Se ishte me e rendesishme Kupa e Kampioneve, pastaj Kupa e Kupave dhe e treta ishte Kupa Uefa qe fitonit ju.
    Megjithese u mesuam me ju ne. Deri dje thoshit qe champions nuk vlen, nderkohe qe moratti hiqte mancini se nuk e fitoi. Tani kupa uefa eshte turp kur deri dje ju pelqente. Boterori per klube eshte kot. Po te fitoje milan kampionatin do te thoni qe nuk vlen me as ai e keshtu me rradhe....

milanisto shiko se mund te ndeshen 2 skuadrat e tua te zemres me njera tjeter,..
    milan-vllaznia..per ke do besh tifo.....ahhah

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga ERGYS07 Lexo Postimin
    milanisto shiko se mund te ndeshen 2 skuadrat e tua te zemres me njera tjeter,..
    milan-vllaznia..per ke do besh tifo.....ahhah
    Per Vllaznine, pa dyshim.
    Ju kujdes se mos ju bjere Dinamo. Se nuk eshte me e dobet se Lugano apo Helsingborg.....

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

Faqja 28 prej 51 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. FC Inter, kampionët e Italisë (#2)
    Nga interX në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 524
    Postimi i Fundit: 14-03-2009, 19:41
  2. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  3. Goran Bregoviç për herë të parë koncert në Tiranë
    Nga BOKE në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  4. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •