Close
Faqja 11 prej 51 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 501
    Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Ky lajmë ka dy ditë që qarkullon në të gjitha gazetat e Europ-ës, nuk e di po kur bëhet fjalë për pisëlliqe tifozët e Interit i fikin televizorët dhe radiot, harrojnë të blejnë gazetat dhe i quajnë njerëzit sikur imagjinojnë.

DROGË E PROSTITUCION

Kampionët e Italisë rrezikojnë përfshirjen në skandal Problemet nuk kanë të përfunduar në shtëpinë zikaltër. Kur kanë mbetur vetë tri ditë nga ndeshja vendimtare e sezonit kundër Parmës, skuadra e Interit, mbi të gjitha trajneri i saj, Roberto Mançini shihet si protagonist i disa përgjimeve telefonike me Domeniko Breshian, një person i gjykuar për vrasje, lidhje mafioze dhe mbi të gjitha për trafikim droge e prostitucioni. Breshia, prej kohësh është nën hetimin e Prokurorisë së Milanos, por mësohet se personi në fjalë ka komunikuar shpesh në ditët e fundit edhe me drejtuesin e pankinës zikaltër, zëvendëstrajnerin, Sinisa Mihajloviç dhe mbrojtësin e Kombëtares italiane, Marko Materaci. Pavarësisht këtyre fakteve, prokuroria milaneze, momentalisht nuk e ka parë të arsyeshme t’i përfshijë në hetime tri emrat e mësipërm, por gjithsesi në ditët e ardhshme, nuk do të ishte aspak e çuditshme nëse Mançini, Mihajloviç e Materaci do të thirreshin nga prokurorët italianë.

Gazeta Sporti Shqiptar
    Quei contatti interisti del pregiudicato

Tesserati nerazzurri, tra cui Mancini, Mihajlovic e alcuni giocatori, compaiono nei verbali di un'inchiesta su droga e prostituzione. Nessun interista indagato: c'è un tifoso pregiudicato che propone auto e orologi di lusso. Ma si indaga anche sulle scommesse. Moratti: "Difendo i miei giocatori"
    MILANO, 15 maggio 2008 - Un’inchiesta della Procura milanese coinvolge di nuovo l’Inter. Alcuni tesserati del club compaiono nei verbali di un’indagine su traffico di droga e prostituzione eseguita attraverso intercettazioni telefoniche. Il pregiudicato indagato sarebbe Mimmo Brescia, conosciuto come un sostenitore nerazzurro. In tale veste avrebbe appunto avuto scambi di chiamate con Mancini, Mihajlovic e alcuni giocatori di oggi e di ieri, nel corso delle quali però non sarebbero stati presi accordi perseguibili penalmente. Quindi né i due tecnici né i giocatori risultano iscritti nel registro degli indagati. Escluse anche conseguenze di carattere sportivo anche se da fonte di agenzia si è appreso che dei tesserati nerazzurri sarebbero indagati dai carabinieri di Trento nell’ambito di un’inchiesta sulle scommesse effettuate nella stagione scorsa, conclusasi con lo scudetto dell’Inter.
    TANTO DA CHIARIRE - Le due vicende secondo la fonte giornalistica si intersecano ed è evidente che in queste ore sono attesi importanti chiarimenti perché al momento la questione ha tutta l’aria di una enorme bolla di sapone. C’è confusione persino sul nome dell’indagato perché le indiscrezioni raccolte in procura dicono di un Mimmo (diminutivo probabilmente di Domenico), tifoso dell’Inter mentre l’agenzia parla di un Donato Brescia, di professione procuratore sportivo e non accenna a precedenti penali. In base alle confidenze raccolte da questa fonte giornalistica, indagando su un traffico di droga i carabinieri di Trento si sarebbero imbattuti anche nella pista delle scommesse.
    AUTO E OROLOGI - Per la parte milanese della vicenda, invece, questo Brescia avrebbe parlato con gli interisti di cose futili o sportive, combinando poi affari relativi ad auto di lusso, orologi che lui si sarebbe incaricato di procurare a prezzi scontati. Insomma esclusione assoluta di comportamenti illeciti da parte di Mancini, Mihajlovic e degli altri che si sono trovati in mezzo alle intercettazioni solo in quanto idoli del Brescia, del quale ovviamente ignorano i precedenti penali.
    TAPIRO - La società nerazzurra ha espresso la sua posizione per bocca del presidente Massimo Moratti: "Credo che di per sé non sia una cosa molto importante, anche se mi è sembrata giustamente strumentalizzata. Ma comunque non mi preoccupa, io difendo i miei giocatori che sono persone per bene". Moratti ha proferito queste parole accettando il "Tapiro d'oro" che l'inviato di "Striscia la notizia", Valerio Staffelli, gli ha consegnato. Recapitando il Tapiro (su cui c'erano anche gli auguri per il 63° compleanno che Moratti festeggia domani), Staffelli ha ricordato che il premio satirico ha portato fortuna al presidente della Ferrari Luca Cordero di Montezemolo. "Lo so - ha replicato Moratti con il sorriso -. Ho pensato la stessa cosa ed è l'unica ragione per cui l'ho preso".

La Gazzetta Dello Sport
    P.s Dhe në sa gjuhë të botës e do që ta besosh ?!

Kalofshi mirë,

Endri
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gerrard : 16-05-2008 më 13:56
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin
    Ky lajmë ka dy ditë që qarkullon në të gjitha gazetat e Europ-ës, nuk e di po kur bëhet fjalë për pisëlliqe tifozët e Interit i fikin televizorët dhe radiot, harrojnë të blejnë gazetat dhe i quajnë njerëzit sikur imagjinojnë.
    Informohu iher tamam si ka qene puna...S'ka asnje rilevance penale per lojtaret e Interit.
    Eshte njelloj si ti qe shkon ne nje dyqan dhe e njeh shitesin prej vitesh,dhe me pas del qe ai u ka pas mare me pislliqe.Ke faj ti ne ate mes?
    Hetimet kane qene qe ne 2006 dhe tani dalin 2 dite para ndeshjes deçizive.Eshte "fuga di notizia"!Eshte komplet istrumentalizim.
    PO nejse...qente le te lehin...karvani te hece perpara.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar më parë nga Xingaro Lexo Postimin
    Informohu iher tamam si ka qene puna...S'ka asnje rilevance penale per lojtaret e Interit.
    Eshte njelloj si ti qe shkon ne nje dyqan dhe e njeh shitesin prej vitesh,dhe me pas del qe ai u ka pas mare me pislliqe.Ke faj ti ne ate mes?
    Hetimet kane qene qe ne 2006 dhe tani dalin 2 dite para ndeshjes deçizive.Eshte "fuga di notizia"!Eshte komplet istrumentalizim.
    Unë nuk kam asnjë gjë kundra Interit apo ndonjë ekipi tjetër, po më habit, menefregizmi i Qendi, që bën sikur nuk ka ndodhur asnjë gjë. Vërtet mund të jetë kështu si thua ti, pasi unë nuk jetojë në Itali dhe ti përjetojë nga afër këto lajme. Thjesht informohem nga shtypi dhe televizionet. Shpresojë që të jetë e njëjta gjë që thua ti. Se po të jet ndonjë skandal i radhës më trëmb Kampionati Europian, se e fiton Italia siç ndodhi dy vjetë më parë :P

Gjithësesi të shikojmë se ç'farë do të dalin në vazhdim, ka qënë një lajmë kundra Interit, apo diçka tjetër.

Kalofshi mirë,

Endri
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin
    , po më habit, menefregizmi i Qendi, që bën sikur nuk ka ndodhur asnjë gjë. Vërtet mund të jetë kështu si thua ti, pasi unë nuk jetojë në Itali dhe ti përjetojë nga afër këto lajme.
    As Qendi siç duket s'jeton ne itali.Kto jane perpjekje te shtypit me kriju presion te ambjenti i Interit para ndeshjes deçizive.Pak a shume tekniken qe perdori Benitezi para ndeshjes me Celsin kur tha per Drogban qe eshte simulues dhe qe arbitri favorizon ekipin vendas.
    Kto jane tentativa me kriju konfuzion dhe pasiguri te kundershtari.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Nje telefonate Mancinit me mafiozin Domenico Brescia ku flasin per nje te kerkuar nga policia:

Mancini: ku eshte? (i kerkuari nga policia)
    D.Brescia: e kane arrestuar
    Mancini: kur ishte i fshehur ne Paris i thashe te bente kujdes
    D.Brescia: ku mer vesh ai...
    Mancini: i thashe te priste nje ligj qe do te dale (INDULTO) e do t'i shpetonte burgut. Sa vjet burg do te beje?
    D.Brescia: 6 vjet
    Mancini: gjynah, ishte njeri i mire...

Nqs nuk ka rilevance penale, megjithese te blesh gjera te vjedhura nuk me duket pak, ka rilevance morale
    Un nuk dua t'i bej moral Interit se jam tifoz i nje ekipi, presidenti i te cilit, jasht futbollit, nuk eshte nje njeri shum i paster. por dua te them vetem nje gje. Mos na shpalosni ndershmerine tuaj se e dini shum mire qe njollat ne te kaluaren tuaj nuk jane pak. Duke filluar nga pashaporta fallco Recobes etj etj.

Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    burgut. Sa vjet burg do te beje?
    D.Brescia: 6 vjet
    Mancini: gjynah, ishte njeri i mire...

Nqs nuk ka rilevance penale, megjithese te blesh gjera te vjedhura nuk me duket pak, ka rilevance morale
    Un nuk dua t'i bej moral Interit se jam tifoz i nje ekipi, presidenti i te cilit, jasht futbollit, nuk eshte nje njeri shum i paster. por dua te them vetem nje gje. Mos na shpalosni ndershmerine tuaj se e dini shum mire qe njollat ne te kaluaren tuaj nuk jane pak. Duke filluar nga pashaporta fallco Recobes etj etj.
    O zotni!Edhe une njoh njerez qe kane hyre ne burg per droge,kam ngrene kam pire me ta,nuk i mohoj miqesite,sepse me mua jane sjellur shume mire.
    Perderisa une ruaj pozicionin tim,sillem me te tjeret ashtu si sillen ata me mua.Nese me respektojne dhe une i respektoj,se çben ai me punet e veta pastaj,jane punet e tij.Ca hyn morali aty?Se blen diçka te vjedhur?
    Ti ske blere ndonjehere gjera te vjedhura?Ti blen ça te pelqen,as nuk e pyet fare eshte e vjedhur apo jo.Morali eshte pune e interpretueshme nuk ke shkelje ligji.
    Pastaj shif iher Ronaldon,pastaj hec na fol per moral ktu.Tu shihnin gjerat nga ana moralit...Ronaldo duhej te vriste veten.
    Per pasaporten e recobes,eshte denuar dhe ka paguar....edhe lazio e beri sivjet me Carrison dhe s'ndodhi gjithe ai skandal.Me interin skane nga kapen dhe shpikin idiotsira.
    Mi trego pak ato kush jane ato "etj etj etj"?

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    O zotni!Edhe une njoh njerez qe kane hyre ne burg per droge,kam ngrene kam pire me ta,nuk i mohoj miqesite,sepse me mua jane sjellur shume mire.
    Perderisa une ruaj pozicionin tim,sillem me te tjeret ashtu si sillen ata me mua.Nese me respektojne dhe une i respektoj,se çben ai me punet e veta pastaj,jane punet e tij.Ca hyn morali aty?Se blen diçka te vjedhur?
    Ti ske blere ndonjehere gjera te vjedhura?Ti blen ça te pelqen,as nuk e pyet fare eshte e vjedhur apo jo.Morali eshte pune e interpretueshme nuk ke shkelje ligji.
    Pastaj shif iher Ronaldon,pastaj hec na fol per moral ktu.Tu shihnin gjerat nga ana moralit...Ronaldo duhej te vriste veten.
    Per pasaporten e recobes,eshte denuar dhe ka paguar....edhe lazio e beri sivjet me Carrison dhe s'ndodhi gjithe ai skandal.Me interin skane nga kapen dhe shpikin idiotsira.
    Mi trego pak ato kush jane ato "etj etj etj"?
    1. Te blesh gjera te vjedhura ndalohet me ligj.
    2. Nqs di ku ndodhet nje i kerkuar nga policia duhet ta denoncosh dhe jo ta keshillosh si te fshihet.
    3. Jeni ju qe jeni tallur me Ronaldo. Edhe pse para disa vitesh nje grup lojtaresh te Interit ka kaluar naten me disa prostituta.
    4. Lazio nuk mori Carrison vetem se kishte friken e denimit. Denim qe nuk mori Inter. Ti thua ka paguar. Ka paguar nje gjobe por nuk i jane hequr piket e te gjitha ndeshjeve ku ka luajtur ose ka qene ne pankine Recoba, sipas kodit sportiv. Konseguenca do te ishte serie b. Chievos ju hoqen 3 pike vetem se kishte aktivizuar nje lojtar qe ishte skualifikuar me te rinjte e Genoas nje vit me pare
    5. Ato "etj etj" jane per: Pergjimet e turpshme qe i jane bere Vierit, nje lojtari qe ka shenuar me shum se 100 gola me inter, falsifikimet e bilancit, plusvalencat false pa te cilat nuk mund te mernit pjese ne kampionatin 2004-2005, viti per te cilin ju eshte dhuruar scudetto i kartonit ne tavoline. Kto vetem per vitet e fundit.

ps: un edhe kam blere gjera te vjedhura, edhe kam ndenjur me te kerkuar nga policia dhe nuk i kam denoncuar, por nuk dal ne rruge te krenohem me ndershmerine time siç bejne pjestaret e FC Inter.

Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    [QUOTE=puroshkodran;1915202]1. Te blesh gjera te vjedhura ndalohet me ligj.
    QUOTE]

Ik informohu mire ik.
    Te ishte ashtu s'do kishte dyqane orificierie me hapur,do ishin te gjithe ne burg.

Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    3. Jeni ju qe jeni tallur me Ronaldo. Edhe pse para disa vitesh nje grup lojtaresh te Interit ka kaluar naten me disa prostituta.
    .
    Pipo Inzaghi jot ska lene prostitute te Milanos pa thy ne mes.Lojtaret e mancesterit e deklarojne vete...i bejne festat me prostituta publike.
    Mjafton mos te jesh idiot qe te shkosh per femra dhe te te nxjerrin llozin.Ishin dhe tre pale.

i/e regjistruar Maska e interist
    Anëtarësuar
    22-04-2006
    Postime
    22

tung

Po vjen era golllllll, Kupa eshte e jonaaaaaaaaaaaa, Ne jemi kampionaaaaaaaaa
    Kurse per
    rivalet : u tranofshi
    Mendja eshte si parashuta punon vetem kur eshte e hapur

Faqja 11 prej 51 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. FC Inter, kampionët e Italisë (#2)
    Nga interX në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 524
    Postimi i Fundit: 14-03-2009, 19:41
  2. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  3. Goran Bregoviç për herë të parë koncert në Tiranë
    Nga BOKE në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  4. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •