Close
Faqja 50 prej 51 FillimFillim ... 4048495051 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 501
    Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    forca inter....

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Xingaro Lexo Postimin
    Cuna neser bleni ndonje komposto ose kile molle dhe leng frutash ti shkojme per vizite kusherinjve milanista se i kemi pak si pa qejf.
    Genoa-Milan 2-0...
    ahahah
    na i sillni na i sillni. se edhe ne do vijme t'ju shohim me pakete llokumash kur te lini kokrren e namit perseri ne champions.
    per kampionatin do shihemi ne derby.
    vertet qe luajtem keq, por edhe ne mund te kishim fituar po ti benin vete golat ne porten e tyre lojtaret e genoas siç bene ata te catanias. ose po te na jepte arbitri penalltine qe na mohoi padrejtesisht. kurse juve dy ndeshje dy gola te parregullt.

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    MILANO - Il tecnico del Milan Carlo Ancelotti e' a colloquio con l'amministratore delegato rossonero Adriano Galliani nella sede del club, in via Turati, a Milano. Il faccia a faccia, che arriva all'indomani della seconda sconfitta in altrettanti match di campionato, e' cominciato intorno alle 15. (Agr)

Mos...me duket do iki Ancelotti.
    Se kane kuptu akoma sa te mbarum qe jane.Lujne me Favallin 38 vjeç dhe Maldinin 54 vjeç...Te vjen gjynaf kur i shef tu vrapu,gjithe ata burra.Bashke me ate balerinin e Sambas dhe ate te vdekmin nga ukraina.Pirlo u ka bo si anemik kurse ambrozinit prite kur ti iki llapa mren noj dite te shkretit se eshte i vetmi qe vrapon.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Mos...me duket do iki Ancelotti.
    Nuk besoj. Por nje gje eshte e sigurt: nuk do perfundoje me sharje dhe neper gjygje si ju me Mancinin.
    Se kane kuptu akoma sa te mbarum qe jane.Lujne me Favallin 38 vjeç dhe Maldinin 54 vjeç...Te vjen gjynaf kur i shef tu vrapu,gjithe ata burra.Bashke me ate balerinin e Sambas dhe ate te vdekmin nga ukraina.Pirlo u ka bo si anemik kurse ambrozinit prite kur ti iki llapa mren noj dite te shkretit se eshte i vetmi qe vrapon.
    Favalli ka te njejten moshe me Zanettin. Maldini edhe 60 vjeç luan me mire se Macellazzi me shoke. Balerini e sambas e pe ndeshjen e pare do e shohesh ne derby. Mos e shif dje qe sapo kishte ba 10 ore udhetim
    Kta "te mbarumit" kan fitu me shum se ekipi yt ne gjith historine. Ne fund te kampionatit do e shohim

Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Favalli ka te njejten moshe me Zanettin. Maldini edhe 60 vjeç luan me mire se Macellazzi me shoke. Balerini e sambas e pe ndeshjen e pare do e shohesh ne derby. Mos e shif dje qe sapo kishte ba 10 ore udhetim
    Me zanetin nuk tall sumen gasbarroni gjithe neshjen si me favallin...maldinit i ka ik di vaio,sculli,milito dhe perela i luganos...edhe maicon 10 ore udhetim kishte bere po i ra fushes 70 here para mrapa me sprint.

Po mos te meremi me fjale te kota por ti hedhim nje sy klasifikimit:

Lazio 6
    Atalanta 6
    Torino 4
    Inter 4
    Napoli 4
    Juve 4
    Udinese 3
    Genoa 3
    Palermo 3
    Bologna 3
    Catania 3
    Lecce 3
    Chievo 3
    Fiorentina 1
    Reggina 1
    Roma 1
    Sampdoria 1
    Milan 0
    Cagliari 0

Sa klas!!!Graziie galliani.

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Me zanetin nuk tall sumen gasbarroni gjithe neshjen si me favallin
    Me Zanettin kane tall sumen gjith lojtaret e serie a per 10 vjet me rradhe mor burre. Serginho e ka ba kaps sa here qe e ka pase perpara ne derby.
    maldinit i ka ik di vaio,sculli,milito dhe perela i luganos...
    Nuk eshte aspak e vertete. Vetem Milito te rasti i penalltise, ku beri me shum nje faull nervozizmi. Maldini ka qene i vetmi qe ka lujt mire ne mrojtjen e Milanit.

edhe maicon 10 ore udhetim kishte bere po i ra fushes 70 here para mrapa me sprint.
    Per Maicon nuk them gje se eshte nder mrojtesit e djathte me te mire te botes. Ronaldinho nuk ka ba as fazen pergatitore se ka qene ne Pekin. Plus vjen nga muaj inaktiviteti. Mos harro si luajti ndeshjen e pare

Po mos te meremi me fjale te kota por ti hedhim nje sy klasifikimit
    Po te shohim klasifikimin ju jeni ne vend te 4 bashke me Juventus e Napoli.
    Sa klas!!!Graziie galliani.
    Grazie Galliani di averci fatto vincere 29 trofei in vent'anni....

Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    """"Nuk eshte aspak e vertete. Vetem Milito te rasti i penalltise, ku beri me shum nje faull nervozizmi. Maldini ka qene i vetmi qe ka lujt mire ne mrojtjen e Milanit.""""

Ik shif ndeshjen mire ik...kush e markonte Scullin te goli i pare...une,ti apo anceloti nga pankina....shife si e ndjek nga mrapa.Maldini ka ik per lesh e çun...

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Ik shif ndeshjen mire ik...kush e markonte Scullin te goli i pare...une,ti apo anceloti nga pankina....shife si e ndjek nga mrapa.Maldini ka ik per lesh e çun...

http://www.youtube.com/watch?v=Bjiq42A-sLo
    Po ti nuk merr vesh nga futbolli se perndryshe nuk do ishe bere tifoz me Inter
    Maldini ka bere hapa perpara per te nxjerre ne pozicion jasht loje lojtaret e Genoas. E gjith mbrojtja beri te njejten levizje perveç Bonera. I cili ndjek lojtarin qe i pason topin Scullit duke e mbajtur ne loje. Pra, po te bente Bonera te njejten levizje me lojtaret e tjere te mbrojtjes, do te ishte off side dhe goli nuk do pesohej. Pra faji eshte i ketij te fundit.
    Kur te luaj Maldini si Materazzi ne europian atehere mund te thuash se ka mbaruar.

Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    E gjith mbrojtja beri te njejten levizje perveç Bonera. I cili ndjek lojtarin qe i pason topin Scullit duke e mbajtur ne loje. Pra, po te bente Bonera te njejten levizje me lojtaret e tjere te mbrojtjes, do te ishte off side dhe goli nuk do pesohej. Pra faji eshte i ketij te fundit.
    Kot bekam muhabet me ty une,...une per shkodranet kam respekt se jane sportdashes po ti s'qenke shkodran me duket...

Shife mire...Maldini eshte gati 6-7 m para vijes se mbrojtjes...as behet fjale per levizje off-side po eshte duke e markuar "a uomo" Scullin...,Bonera eshte duke markuar Militon.Milito e kthen me gjoks,Maldini e le scullin te lire,se ndjek fare...nuk e kupton ça behet vetem shef topin ne rrjete.
    Mos mbro me maldinin mos ler nam...Pjesen e dyte Genoa beri strage ne mbrojtjen e milanit qe ishin njeri me hutuar se tjetri.Shifi mire rastet pastaj fol.

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Kot bekam muhabet me ty une,...une per shkodranet kam respekt se jane sportdashes po ti s'qenke shkodran me duket...
    ça do te thote sportdashes per ty, qe te te jap te drejte gjithmone?
    Mos mbro me maldinin mos ler nam...
    me maldinin merreni vetem se shifni moshen, kjo me vjen inat. pse nuk merresh me materazzin qe e bene telef hollandezet ne europian, torres vjet me liverpulin.
    del vecchion e sampdorias kush po e mbante para se te shenonte kundra interit? materazzi. po plasmatin e catanias kush duhet ta mbante? shifni lojtaret e tu e mos u merni me mbrojtesin me te mire te te gjitha koherave

Shife mire...Maldini eshte gati 6-7 m para vijes se mbrojtjes...as behet fjale per levizje off-side
    po ta shpjegoj me skeme: vija e zeze eshte linja e mbrojtes, zambrotta, maldini favalli. po te ishte bonera dy-tre hapa perpara, pra te X, milito do dilte ne off-side
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Faqja 50 prej 51 FillimFillim ... 4048495051 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. FC Inter, kampionët e Italisë (#2)
    Nga interX në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 524
    Postimi i Fundit: 14-03-2009, 19:41
  2. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  3. Goran Bregoviç për herë të parë koncert në Tiranë
    Nga BOKE në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  4. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •