Genoa [1 - 1] Inter Milan ...
11' [0 - 1] D. Suazo
40' V.H. Pele
85' [1 - 1] M. Borriello
FORCA INTER
Genoa [1 - 1] Inter Milan ...
11' [0 - 1] D. Suazo
40' V.H. Pele
85' [1 - 1] M. Borriello
FORCA INTER
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
nuk duhet te gezohemi para kohe pasi dihet qe historia nuk eshte ne fovorin tone persa i perket fundit te kampionatit.
Interin e presin edhe 9 finale para se te mbyllet kampionati.
duhet ti fitoje te gjitha ndryshe roma do jete me e favorizuar.
gjithcka per mendimin tim do te zgjidhet te shtunen ne mbremje kunder Juventusit.
Nese fiton Interi shpallet kampion ndryshe roma e fiton kampionatin dhe pse jo edhe juventus.
jane edhe 27 pike per tu fituar.
uroj qe inter te tregoj personalitet per kete fundsezoni.
vari leshte
Interi eshte skudra e dyte me kote ne Itali pas Milanit.
/me eshte bere me Manchesterin tani.
oliiinter ja ke fut kot fare lale.Si ore do ti duhet ti fitoje te gjitha pse roma qe humbi mbreme bashke me milanin dhe interi barazoji.Pse ti kujton se roma do fitoje te tera ndeshjet+mos harro qe roma ka Chamions league.Kurse interi vetem kampionat ka,Mos fol koot...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
FC Inter nuk eshte dhe aq i forte sa duket ne shikim te pare. Ne dy ndeshjet e fundit me ekipe te forta qe kam ndjek une si Liverpool dhe Juventus, Interi ka pesuar humbje edhe ate ne mes te Milanos. Kjo gje me ben te besoj se fuqia e Interit nuk eshte edhe aq e madhe dhe titulli kampion nuk eshte i siguruar!
My silence doesn't mean I am gone!
Kampjonati u hap tashi. I lumtë Juves që i tregoi Interit se kampjonati nuk ka mbaruar.
Roma duhet ta fitoje kete kampionat, ndersa Interi i arbitrave jo.
Life's too short to remove USB safely.
Urime Juventusit per Fitore ...
Kampionati ka mbaruar qe moti dhe Intar do stoliset me skudeton e
3-te me rradhe ...
Intari nuk eshte i arbitrave po Juventusi pasi shenoj golin e pare nga
pozita jashte lojes edhe pse eshte normale te gabojne por
mos te flasim per arbitra se te gjithe e dime se kende favorizojne .
Te Pershendes J.W
FORCA INTER
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Fitimo Interi ka 10 pikë te falme nga arbitrat qe i kam pa vetë, i 3 piksh bo vaki, po te ta falin gjith kampjonatin është kot fare.
Sa më posht ju pafsha![]()
Life's too short to remove USB safely.
Interi ne ndeshjen e kesaj fundjave pesoi disfat tash interi ndryshon sikur stinet e vitit .. do shohim se interi ska per te levizur prej listes i pari cdohere.![]()
Kaloni bukur
Mendo!
Krijoni Kontakt