Close
Faqja 48 prej 51 FillimFillim ... 384647484950 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 501
    i/e regjistruar Maska e Sh1pRa
    Anëtarësuar
    17-07-2008
    Postime
    270
    Mancini trajneri më i mirë i vitit

Mancini trajneri më i mirë i vitit
    Ish-trajneri i Interit, Roberto Mancini, e ka fituar çmimin Trofeo Maestrelli, çmim vjetor i cili i jepet trajnerit më të mirë në Serie A.

Mancini ka fituar tri Scudetto radhazi me zikaltrit, mirëpo ishte shkarkuar nga presidenti Massimo Moratti për shkak të mungesë së suksesit në Ligën e Kampionëve.

Dhe tani në mënyrë ironike, njeriu i zëvendësuar nga Jose Mourinho është nderuar me Trofeo Maestrelli për punën e tij në krye të Interit.

“Ky çmim më jep shumë kënaqësi, pasi që mban emrin e trajnerit të madh të Lazios, Maestrelli, prandaj si një ish-lojtar dhe trajner i Lazios, ky çmim më sjell kënaqësi të veçantë”.

“Interi ka qenë skuadër e fuqishme kur unë kam marrë drejtimin, ndërsa tani ata janë edhe më të fortë, dhe janë favoritë kryesorë për Scudetto para Milanit dhe Juventusit”, ka thënë Mancini.

i/e regjistruar Maska e Sh1pRa
    Anëtarësuar
    17-07-2008
    Postime
    270
    Mourinho i pakënaqur me vonesën e jugoamerikanëve

Mourinho i pakënaqur me vonesën e jugoamerikanëve
    Trajneri i kampionit italian Inter, eksperti portugez Jose Mourinho, ka thënë se është shumë i nevrikosur për vonesën e kthimit të lojtarëve jugoamerikanë në skuadër.

Ish-trajneri i Chelseat i cili debutoi me barazim në javën e parë të sezonit të ri në Genoa kundër Sampdorias, nuk mund të llogarisë në disa lojtarë shartues të zikaltërve të cilët do të vonohem me kthimin e tyre pas angazhimeve me përfaqësueset nga shtetet e Amerikës Latine.

Argjentinasit Javier Zanetti dhe Estebian Cambiaso, si dhe brazilianët Julio Cesar dhe Maicon, do t’i bashkëngjiten Interit të premten, ndërsa për shkak të lodhjes së tyre ata ndoshta nuk do të përfshihen aspak në ndeshjen kundër Catanias.

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Bravoooooooooo, Mançini.
    Kodi:
    Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë 

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Adriano: Ndihem gati për të shtunën!

Sulmuesi është riaftësuar dhe dëshiron t’i festojë me gol 7 vitet tek Interi
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Hëm, pse e ka hapur Daviusi një temë me familjet e futbollistëve dhe pastaj e ka mbyllur?!
    Kodi:

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Suksese Interit neser ne mbremje,po gjithashtu suksese i uroj Adrianos te shenoj sa me shum qe te mundet,ky eshte zemra e Interit ashtu mendoj.

Forcaaa Interrr.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Inter 2-1 Catania

[0-1]Plasmati 42'
    [1-1]Quaresma 43'
    [2-1]Terlizzi (og) 48'

Inter:
    12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 77 Quaresma (33 Mancini 78), 20 Muntari, 14 Vieira, 7 Figo (4 Zanetti 46); 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli (19 Cambiasso 67).

Catania:
    1 Bizzarri; 21 Silvestri, 23 Terlizzi, 6 Stovini, 4 Silvestre; 27 Biagianti, 8 Ledesma, 19 Tedesco (20 Antenucci 74); 25 Martinez (10 Dica 62), 16 Plasmati (9 Paolucci 62), 7 Mascara.

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Inter 2-1 Catania , Foto:
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Qendi Lexo Postimin
    Inter 2-1 Catania

[0-1]Plasmati 42'
    [1-1]Quaresma 43'
    [2-1]Terlizzi (og) 48'
    Gol Quaresma??? Po çfar goli mor burre. Ai donte te bente nje krosim por topi u perplas te dy lojtare te Catania pastaj te portieri dhe hyri gol. Nje krosim qe devijohet nga tre lojtare dhe futet ne porte nuk mund te quhet gol. Shpresoj qe Quaresma te luaj gjithmone siç luajti dje.... Shum me mire Mancini qe nuk e kuptova pse e la ne stol Mourinho

Interi si gjithmone beri nje loje te merzitshme dhe nuk e meritoi aspak fitoren. U deshen dy autogola qe te mundte Catania.
    Dhe si ne ndeshjen me Sampdoria, vazhdon avazi i vitit te kaluar. Autogoli i Terlizzi akoma nuk dihet a eshte i tille. Topi duhet te kaloje vijen e portes teresisht. Por arbitrat kur behet fjale per vendime ne favor te Interit nuk kan dyshim. Nejse, u mesuam tashme....

Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Goli iu regjistrua Kuarezmës. Ti po flet si KTV-ja që tha - pa shënuar fare gol Interi mundi Katanian.
    Interi luajti me 10 lojtarë më shumë se gjysmën e takimit dhe fitoi.
    Kodi:

Faqja 48 prej 51 FillimFillim ... 384647484950 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. FC Inter, kampionët e Italisë (#2)
    Nga interX në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 524
    Postimi i Fundit: 14-03-2009, 19:41
  2. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  3. Goran Bregoviç për herë të parë koncert në Tiranë
    Nga BOKE në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  4. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •