Close
Faqja 21 prej 51 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 501
    Moderator Maska e Pratolini
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724

Inter, ky klub i pandreqshem !

Si fillim dua te theksoj qe jam nje tifoz i FC Inter, per te treguar qe opinioni im nuk eshte dashakeqes.

Eshte kthyer ne nje menyre tradicionale strategjia e Interit, bli dhe shit. Shume lojtare i ka nxjerre skarco, shume te rinj qe ka zbuluar i ka "hequr qafe", e megjithate historia vazhdon po njesoj.
    Me ne fund gjeti nje trajner qe arriti ti jap tituj dhe per me teper nje ekip qe te fitoj tituj, por zakonet e vjetra qenkan shume te veshtira per tu harruar.
    A mendoj une se Mancini ishte nje trajner qe nuk duhej zevendesuar ?? Aspak ! Por jo ne kete menyre, jo ne kete moment. Nje klub dinjitoz duhet te dije te respektoje figuren e cdo anetari te tij, aq me teper te nje trajneri fitues qe megjithese kishte shume nevoje per permiresime, arriti ti ofroje Interit trofe qe te tjere nuk kishin arritur.

Tradita e keqe vendos te godase. Mourinho ( trajner me merita te padiskutueshme ), paraqet planin e tij afatshkurter, ndoshta te gabuar. Inter serish kerkon te shpenzoje dhe neqoftese fillimi ishte premtues ( ku u permenden emra futbollistesh te te ardhmes si Hleb,Giovani apo Quaresma ), plani i Mourinhos i kalon serisht ne rruge te mbrapsht.
    Kerkohet Eto'o dhe treshja e Chelsea-t Lampard-Carvalho-Drogba. Te gjithe lojtare tek te tridhjetat. Pra strategjia eshte e thjeshte : Mourinho duhet te vere bast qe Interin i madh do ta ndertoje brenda dy vjeteve, ose deshtimi eshte i sigurte.

Nuk duhet vene ne dyshim fakti qe Inter kishte dhe ka nevoje per ndryshime per ne Champions, por a eshte kjo menyra se si mund te arrihet ? A nuk eshte me mire qe lojtareve qe jane tu tregohet besim dhe stime nga ana e drejtuesve per ta bere grupin me te bashkuar ? Nje apo dy emra te rendesishem patjeter duhet te vijne, por per te ndihmuar qe Interin ta cojne nje nivel me larte, jo per te bere revolucion !

Interi, ky klub i pandreqshem, rrezikon edhe nje here kenaqesine e gjithe tifozeve qe e ndjekin, duke u treguar i nxituar dhe pasionant ne vendimet e merkatos. Perbrenda me lin nje dyshim dhe nje pyetje :
    Po nese Mourinho deshton te organizoje kete grup te ri dhe Inter as kampionatin nuk arrin te fitoje, cfare do t'ju thote Moratti tifozeve te tij ??!!!
    Pratolini
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pratolini : 29-05-2008 më 09:31

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Hahahha , si thone , Humbesi gjithmone ka fjale.Plasni te gjithe

Forzza Inter.

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Interi ofron 44 milionë euro për tre yje të Chelseat
    Kampioni i Serie A, Interi, planifikon të harxhojë 44 milionë euro për të marrë shërbimet e tre yjeve të Chelseat.
    Sipas The Sun, Jose Mourinho, ka kërkuar nga klubi i tij i ri që të harxhojë paratë në blerjen e Frank Lampard, Ricardo Carvalho dhe Didier Drogba.

Ish-menaxheri i Chelseat, pritet të konfirmohet në stolin e menaxherit të Interit deri në fundjavë, pasi që nerazurët prishën raportet me Roberto Mancinin.

Interi e vlerëson Drogban me 27 milionë euro, Carvalhon me 9 milionë dhe Lampardin me 8 milionë.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Qendi Lexo Postimin
    Hahahha , si thone , Humbesi gjithmone ka fjale.Plasni te gjithe

Forzza Inter.
    hahaahahaha si keni plasur ju per 18 vjet pa fituar asgje.
    humbesit?! po flet me kampionet e botes ne fuqi......
    jeni ju qe nuk jeni te kenaqur me rezultatet perderisa hoqet trajnerin

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Nuk janë kampionët në fuqi. Ishin deri para 21 majit.
    Sido qoftë, m'u dhimt valla Mançini.
    Por nëse vjen Mourinjo bashkë me përforcimet që po përmenden atëherë presim suksese edhe më të mëdha.
    Kodi:
    Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë 

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Mister Enigma Lexo Postimin
    Nuk janë kampionët në fuqi. Ishin deri para 21 majit.
    Sido qoftë, m'u dhimt valla Mançini.
    Por nëse vjen Mourinjo bashkë me përforcimet që po përmenden atëherë presim suksese edhe më të mëdha.
    boterori per klube luhet ne dhjetor. deri ateher kampionet e botes jemi ne.

per sa i perket mancinit, moratti trogoi edhe nje here tjeter paaftesine e tij duke prishur nje pune kater vjeçare....

Ike pyet morattin...Pyetje pa lidhje...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Moderator Maska e Pratolini
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    A di te dallosh retoriken nga pyetja ti mor skalafander ?

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Pratolini Lexo Postimin
    Si fillim dua te theksoj qe jam nje tifoz i FC Inter, per te treguar qe opinioni im nuk eshte dashakeqes.

Perbrenda me lin nje dyshim dhe nje pyetje :
    Po nese Mourinho deshton te organizoje kete grup te ri dhe Inter as kampionatin nuk arrin te fitoje, cfare do t'ju thote Moratti tifozeve te tij ??!!!
    Pratolini

Thjesht mendon per te ecur me gjate ne champions. Me Mancinin nuk beri gje Interi. Nuk mjafton kampionati per te qene nje ekip i suksesshem.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Interi eshte skuadra qe ka me shume fantazi ne panoramen e futbollit italian.Kete vit nese do te heqim Interin,cilat jane levizjet e merkatos?
    Nuk ngrihet cilesia e nje kampionati me Gilardino e Iaquinta.Duhen emra qe te ndizet pasioni per futbollin.
    Kam vite qe ndjek Interin,jam tifoz dhe bukuria e kesaj skudre qendron ne aftesin qe ka per te shokuar tifozet e saj,ne te mire e te keqe.
    Mancini eshte tranjer medioker,sepse me skuadren qe ka Interi gjithkush mund te fitonte.Futbolli i vertete luhet ne Europe dhe ketu Interi ka çaluar.Sinqerisht mbas ndeshjeve te para ne Ligen e Kampioneve,kur arrinte momenti i eliminimeve direkt,bindja ime qe Interi eliminohej asnjeher nuk eshte zhgenjyer.
    Interi me skuadren qe ka sot eshte nje nga skuadrat e para ne Europe,por i duhet nje tranjer i zoti,e jo Mancini qe shkon te luaje me Liverpool duke kerkuar te mos pesoje gol.Kjo eshte loja e Italise qe zakonisht jashte luan vetem per te mos humbur.

Mancini u vet-eliminua kur deklaroi mbas ndeshjes me Liverpool qe do te largohej ne fund te sezonit.Ne kete menyre grupi i lojtareve filloi te perçahej sepse humbi besimin ne tranjerin.
    Sidoqofte shume emra qe permende nuk do te veshin bluzen zikalter.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Faqja 21 prej 51 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. FC Inter, kampionët e Italisë (#2)
    Nga interX në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 524
    Postimi i Fundit: 14-03-2009, 19:41
  2. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  3. Goran Bregoviç për herë të parë koncert në Tiranë
    Nga BOKE në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  4. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •