Me rëndësi është që Interi po ecën përpara. Milani s'pati fat më tepër sivjet.
Forca Internacionale.![]()
Me rëndësi është që Interi po ecën përpara. Milani s'pati fat më tepër sivjet.
Forca Internacionale.![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Ende nuk ju jane mbyll gojat kundershtareve hahaha,ne fituam jemi kampion te Italis pa asgje nuk mbetet ndoshta ne garat evropiane sbem gje po ne Itali jemi te paret,ne kampionatin me te fort evropian jemi nr.1
Forcaaa Interrr
Forcaaa Interistaaaaaaa.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Jose Mourinho shumë afër Interit
Ish-trajneri i Chelseat, Jose Mourinho, është afër nënshkrimit të një marrëveshje trivjeçare me i kampionin e Serie A, Interin, kanë bërë të ditur sot mediat portugeze.
Sipas gazetës portugeze A Bola, bisedat mes trajnerit portugez dhe Interit kanë rezultuar me sukses, dhe Mourinho do të nënshkruajë më së voni deri në fundjavë, ndërsa marrëveshja thuhet se kap vlerën e 9 milionë eurove për sezon.
Mourinho po ashtu thuhet se ka kërkuar të nënshkruajë me mesfushorin e Barcelonës, Decon dhe atë të Chelseat, Frank Lampard. Në Inter pritet të kalojë edhe sulmuesi i Chelseat, Didier Drogba.
p.s Ximi kjo eshte per suksesin ne garat nderkombetare.
Mirë se vjen Mourinjo dhe atëherë edhe Mançini le ta marrë Çelzin.![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Leco: Po prandajë të ngacmova dhe unë që duhet të fitojë Inter të futesh ti :P Se kur humb as që të bëhet ta shikosh forumin jo mo të marësh mundimin të shkruash.
Nejse, po mirë se je rikthyer dhe ishalla po na ri që të ndezim një çik gjakërat se nuk shtyhet ndryshe
Gjithë të mirat.
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
hahahahhahahaha ça klub kartoni jeni. as kur fitoni nuk rrini rehat ahhahahaahha
moratti me ket veprim qe beri i dha te drejte te gjithe atyre qe thone se inter fitoi pa merite (me arbitra) kampionatin....
interi u be si tirona skuader kartoni !!! edhe kur fitojne shkarkojne trajnerin !!! cna degjojne veshet mer amon !!! nejse mourinjo me pelqen me shume se mancini !!! ishalla e nxjerr nga grupi interin mourinjo se mancini e ndriti ne champions !!!!!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
io non rubo il campionato........ scudetto 2007-08 regalato (7 rigori inesistenti)
ed in serie b non son mai stato........ perche non mi ci hanno mandato(passaporto falso di recoba)
c'e solo l'inter....... che non vince la champions da 44 anni...
mbas shum kerkimesh arkeologjike, zbulohet kupa e kampioneve e fundit qe ka fituar inter ne vitin 1965 para eres sone hahahaahahahaahahahahaha
Krijoni Kontakt