Si Interist me behet qejfi qe humbi Inter per te vetmen arsye se do largohet Mancini qe nuk ka fare ide Traineri.
Si Interist me behet qejfi qe humbi Inter per te vetmen arsye se do largohet Mancini qe nuk ka fare ide Traineri.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
thash un qe liverpuli ju ve shqelmin ne fyt
ekip i ka;lbet
hahahahahhahahaha
SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
ULTRAS PARTIZONI
Mourinho ose Benitez në stolin e Interit
Siç ka shkruar sot Corriere dello Sport,
Jose mourinho dhe Rafa Benitez janë dy opsionet për të zëvendësuar Roberto Mancinin
në stolin e menaxherit të Interit në fund të këtij sezoni.
Mbrëmë Mancini zbuloi se ai do të largohet nga detyra e trajnerit në muajin maj,
ndërsa presidenti Massimo Moratti tashmë ka filluar të kërkojë pasues të tij.
Siç kanë shkruar mediat italiane sot, Jose Mourinho dhe Rafa Benitez,
janë dy menaxherët të cilët i adhuron Moratti.
Mourinho aktualisht është i papunë, pas largimit nga Chelsea në shtator të vitit të kaluar.
Portugezi ka një CV të pasur, me mjaft tituj të fituar në Portugali dhe Angli,
si dhe duke fituar edhe Ligën e Kampionëve dhe Kupën UEFA.
Një zgjidhje tjetër është edhe menaxheri i Liverpoolit, Rafa Benitez,
i cili ka raporte të ftohta me bashkëpronarët e klubit George Gillett dhe Tom Hicks,
dhe pritet të largohet nga klubi në fund të sezonit.
Moratti adhuron Benitezin për lojën e treguar në Evropë dhe beson se ai mund t’i ndihmojë
Interit të fitojë të parin titull të Ligës së Kampionëve që nga viti 1965.
FORCA INTER
Ndryshuar për herë të fundit nga Fittox : 12-03-2008 më 16:29
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Adriano: Shtypi italian mund ta pengojë rikthimin tim
Sulmuesi i huazuar te Sao Paolo, Adriano,
thotë se është duke u menduar nëse do të kthehet në Itali në fund të këtij sezoni,
pasi që e ka frikë shtypin italian.
“Dëshiroj të kthehem në Itali t’u tregoj italianëve se jam ende Adriano,
mirëpo jam pak i pasigurt pas gjithë asaj që ka ndodhur”, ka shpjeguar braziliani.
“Kam bërë gabime dhe kurrë se kam mohuar këtë. Kam frikë nga shtypi italian,
i cili kurrë nuk më ka mbështetur. Me gjithë atë presion mbi mua, është e natyrshme
se e kam vënë në dyshim rikthimin”.
Adriano ka pranuar se e ka humbur një vit të jetës së tij për shkak të problemeve personale,
por ai është i vendosur që ta shpaguajë atë.
“E di se e kam humbur një vit nga jeta ime. Dua të rikthehem në maje te Sao Paolo,
të dëshmoj se jam ende një futbollist dhe të fitoj një vend në kombëtare.
Gjithçka varet nga unë”, ka thënë sulmuesi i Interit.
FORCA INTER (Adriano The Emperor)
Të rroni vetë çuna. Nuk ishte befasi për ju, prej gati gjysmë shekulli duhet të jeni mësuar me eliminimet. Asgjë të re nga fronti i perëndimit.
Tashi shtrëngoni rripin për ne kampionat se mos jua marri edhe atë Roma.
Life's too short to remove USB safely.
Ec aty inter e ke myt fare![]()
po mar shkallet un mos lagem![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Ti je nga ata tifoza qe kur fiton ekipi e ngre trainerin ne kup te qjellit dhe kur humb thua qe ska fare ide traineri?
...mancini eshte trainer mesatar ( jo nga me te miret) dhe mund te themi se keto 20 vitet e fundit eshte traineri me i suksesshem qe ka patur interi. Interi eshte si ekip i mallkuar per kete punen e trainerve. Nuk mban mend athere kur vajti lippi dhe smundi te beje asgje...kur vajti Hector Cooper dhe prap sberi asgje, u shkarkua per pun muajsh.
Nuk e kuptoj kete gje qe ndodh me traineret kur ulen ne stolin e interit. Lippi sa la interin vajti te juvja dhe fitoj skudeton, la juven mori italine fitoi boterorin, por te interi sberi asgje...Po ashtu dhe Cooper e coi valencian 2 here ne finalen e championsit dhe te interi smundi te beje asgje.
...per mendimin tim ai Benitez mund te beje dicka tek interi. Murihno do jete zhgenjim si keta qe permenda dhe me lart.
Hajt shnet e pare dhe shterngoni litarin se do ua marr roma kampjonatin!
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
me indinnjate te thelle ju them gjith atyre qe kane inat interin; ja rrofshi topet tere lojtareve me doreza sterile.
Me fal po ti koken mos e ke me cepa keshtu dhe ke hall mos e ben shtyll dhe jo gol
Sa per ato dorezat sterile, aman te keqen se do ju dhembi te shkreteve megjithate thuaju te shkojne te bejne ndonje bikini wax dhe jane ne rregull
FYI, me duket se ate komentin e thashe ne numrin shumes une jo thjesht per ty, prandaj nqs nuk u talle ti, u tallen te tjeret, prandaj mos merr kaq zjarr.
Keni shpresa po he, vitin tjeter perpiquni prape........lol
FORZAAAAAAAAAAAAAAAA MILANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!
Krijoni Kontakt