Ibra njeri qe dha titullin Interit![]()
Ibra njeri qe dha titullin Interit![]()
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Vetem milanistet e juventinet nuk duhet te flasin , Juventusi kte vit mir boni perparime se nga serie b doli ne ven te 3 kurse milanistet shttttttttttttttttttttttttt :P
♥I love INTER♥
Skam car me thene urime.
Megjithate interi tregoj qe anon pak nga ekipi i keopratives, pasi kishte 11 pike avantazh dhe arriti deri aty sa ndeshjen e fundit ti dridheshin kembet.
Nejse. URIME EDHE IHER.
Vitin tjeter hapni krahun, se mbaroi ketu endrra juaj.
Soon JUVENTUS will be SERIA A CHAMPION.
![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Urime urime të gjithë interistëve!
Forca Inter Milan!![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Forca Inter !!!
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Ahahahhahahha...
Shife shife, e paske kuptuar ti kete gje e? Shoku, nuk kishte cte kuptoje kur interit po i bente b.... ferr-ferr ndeshjen e fundit. Ndeshja e fundit luhej jasht kunder parme, qe gjithashtu luante per jete a vdekje, per mbijetim ne serine A.
Nejse...por te them nje gje. Vitin tjeter mbani ate vend te 3-te.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Ja dhe bomberi zikalter duke hapur krahet e treguar se do te fitojme gjithcka ne cdo sezone![]()
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Krijoni Kontakt