Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    63
    Po pi ju kuptoj krejt amo ajo ska than bone vet po tha lypni ne internet e gjeni.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    gon1!

Përpiqu edhe vet pak dhe besoj se të del mirë.

DI ANA!

Nuk e di a të kuptova drejt , por nuk ishte qëllimi të reagoja me revoltë.
    Problemet e shoqëris sonë i dimë të gjithë, prandaj mendoj se një ndihmë e këtij lloji nuk do ta dëmtoj shoqërin tonë.

Ky djali ,gon1, ka mund të kërkoj ndihmë edhe dika tjetër jo ktu në forum dhe , rezultati ka mun të jet i njëjët .

Qëllimi i ndihmës sime ka qenë të jap një ide , pra të shërbej si një nga verzionet e mundshme .
    Për këtë temë njeriu mund të shkruaj në shumë mënyra dhe të sjell rezultate të ndryshme.
    Kjo nuk është matematikë ku 2+2=4 e asgjë tjetër.

Kili

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Pershendetje Merturi

Pershendetje Merturi.
    Ne fakt kam rreaguar pak me revolte se shoh dita dites se si po degradohet arsimi ne Shqiperi. Nuk po e diskutoj ate ne Kosove pasi e di se ai eshte edhe me keq se ne Shqiperi.Eshte me keq nga ana metodike por jo nga ana e renies se interesit per te mesuar.Ndoshta sja ke haberin arsimit kur thua se nxenesi duhet te kete ndihme nga nxenesi.Perse eshte mesuesi apo pedagogu i dashur..Sigurisht per te ndihmuar nxenesit apo studentet e tij.Por jo tju beje edhe detyrat e shtepise.Por siq po shihen bathet mesuesi apo pedagogu nuk mund te kerkoje dhe nuk po e kerkon me ate llogari qe duhej te kerkonte karshi nxenesit por mjaftohet thjeshte me plotesimin e atyre oreve qe i jane caktuar.Po ta ushtroje detyren e tij ashtu siq i takon ska nevoje ky nxenes apo dhe shume te tjere qe paraqiten ketu ne forum ( saqe e detyruan di_anen tju thoshte se detyrat e shtepise do ju bejme ne ketu ) te kerkojne ndihme ketu po do kerkonin ndihme aty ku duhej.Por mesuesi apo profesori nuk guxon pasi nese nxenesit nuk do i shkonte pas qejfit menjehere do e akuzonte per vepra te turpshme apo presione fizike ...
    Une jam i ndergjegjshen se ky tipi ketu nuk besoj se do marre klasen jo me te behet dikushi ne jete por kam parasysh edhe nje shprehje qe thote '' kurre mos thuaj kurre '' ..Nuk e di nese ja din tipin karrieristit.Me thonje e me kembe ai ka per detyre te ngjitet lart e me lart pavaresisht menyrat qe perdore..E nuk eshte cudi qe te paaftin ta shohim te na drejtoje.
    Nejse une nuk e uroj nje gje te tille

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Përshendetje Kaprosi!

Flm për komentin.
    unë pajtohem mendimin tuaj se niveli i arsimit ndër ne është në një nivel jo të duhur (në Kosovë natyrisht më dobët se në Shqipëri) këtë e thash edhe në shkrimet më lart , sidomos kur është fjala për mësimdhënësit.

Nxënësit , me metoda të reja të të arsimuarit, duhet të punojn në grupe dhe rrjedhimisht ndihmojnë njëri tjetrin, që është pra e drejt dhe detyr dhe natyrisht pozitive.

Shiko, thuhet, kur punon cdo gjë të nevojitet gjinden pran teje , kryesorja është që të dish të gjesh atë cfarë kërkon.
    Pra e tëra është në atë të aftësohesh të dish të kërkosh aty ku duhet, me fjalë tjera të mësosh logjikë.

Niveli i arsimimit tek ne duhet ndihmuar shumë për të arritur aty ku duhet .
    reforma të mirëfillta dhe njerëz profesional e të sinqertë duhet të punojn që të mbrim atje.

Kili

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Cilet jane ata njerez te brengosur ?

Ka shume indikacione per te ditur se cili njeri ka brenga e cili eshte pa brenga...e une nuke jam psikologe por eh po mundohem te ju ndihmoj dhe kete nga kurioziteti i vete kesaj pytjes qe shtruat;
    aat qe jane te brengosur hajne thonjet e gishtave te dores ose kruhen per paar çdo pergjigjeje...
    Mjafton tua shiqosh gishtat e dores dikujt per te vrejtur se a ka apo nuke ka brenga ai njeri...
    kete e kam vrejtur dhe sa here takohem me dike te panjohur se pari syt me shkojne tek gishtat e dores...ndoshta do ju duket qesharake por eshte e vertete.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  2. Del në shitje "Një dosje për Kadarenë"
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 01:53
  3. Shpjegim i lehte mbi temat e Teuhidit
    Nga rapsod në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 04-05-2006, 08:01
  4. Konkurset, programi dhe modeli i testit për gjuhë-letërsi
    Nga Davius në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-06-2005, 06:47
  5. Interviste e rradhes e Kadarese per "Korrieri"
    Nga Eni në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-06-2002, 19:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •