Urime ! e paske ne xhep dy shtetesin, mos na harro edeh neve qe te kemi perkrahur...ndonje shampanj..
Urime ! e paske ne xhep dy shtetesin, mos na harro edeh neve qe te kemi perkrahur...ndonje shampanj..
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Jimy nese nuk e kie von po te pergjigjem
Kjo qe citon ti ketu eshte e vertet qe ke mundesi te perfitosh nga cafi, por jo qe nga dita qe ke hyr ne France po ka mundesi te shkoj deri ne dy vite mbrapa dmth nese i ke rregullu dokumentat pas 5 vitesh cafi mund te paguaj vetem per 2 vite, po nese i ke rregullu ^pas dy vitev i perfiton per qdo dite qe ke ndejt ne France.
Une i kam mar dhe madje skam pas asnje problem
Edhe diqka gjaat kohes qe je ne pritje te pranimmit te azilit nuk ke mundesi te paguhesh nga cafi
kjo vlen vetem nese te njihet azili dhe pastaj ben kerkesen ne caf dhe ti jep te gjitha pernjeher
Ndryshuar për herë të fundit nga BESIIM : 04-07-2009 më 21:23
Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!
Akoma me CAF-e mereni ju ne France. Caf jep edhe qeveria e berishes ne Shqiperi per ata qe nuk mbijetojne dot patjeter.
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Flm Shume qe jeni pergjigjur menjeher hahaha
Sa per dijeni as une tani nuk mar caf por kam mar ne momentin qe ^me eshte njohur azili,
pastaj kur te punojsh nuk ka me caf.
Jimy e kishte ber nje pyetje e dija pergjigjen dhe u pergjigja
Skrapari shiko se kjo mbijetesa eshte tulifare dhe disa mbijetesa nuk i dua une.
Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!
si nuk ka CAF po kjo mevaret se sa fiton ne muaj pastaj gjithe familjaret marrin CAF une edhe pse kam apartament timin perseri me ndihmon CAFi
Krijoni Kontakt