Cfare na shtyn te lidhemi me njerez te te njejtit tip apo te nje tipi krejt ndryshe?
A ju ka ndodhur juve dhe cfare mendoni ne lidhje me kete gje?!
Diskutim te mbar
Marijuana85
![]()
Cfare na shtyn te lidhemi me njerez te te njejtit tip apo te nje tipi krejt ndryshe?
Diskutim te mbar
Marijuana85
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marijuana85 : 16-08-2008 mė 11:20
Bravo Per Temen.
Kur Lidhesh Me Nje Person Te Njejtit Tip Nuk Ecen Lidhja.Kur Lidesh Me Tip Tjeter nga Vetja ... Gjerat Jane me Te Lehta ... Dy Njerez Te Njejte Nuk Arrijne Te Kuptohen Bashke.
Mendimi Im Ky.
FJŖLėt Janė G®ā .... VeP®aT Jćńė Bų®®ǻ
varet te njeriu disa dashurojne tipa te njejte , disa tipa te ndryshem nga vetja , asgje s'eshte e pamundur , gjithsesi une per vete terhiqem nga tipi i ndryshem nga une , sepse po te jem me nje tip si une bej mas
dashuri nuk njeh kuptim, vetem lind...nese mundohemi te perdorim arsyen ne dashuri do te thote qe kemi deshtuar totalisht
MBANI CMENDURINE POR SILLUNI SI NJEREZ NORMAL
Sė pari pergezoj per temen dhe dua te jap mendimin tim rreht kėsaj.
Ajo ēka e bene njeriun te lidhet emocionalisht me nje person tjeter apo, qe e shtyne me shume te jete afer tij ka shume arsye, por une po i permend disa prej tyre, ne menyre qe te jem me i kuptueshem nga kjo qe dua te them:
-nese jane te te njejtes moshe,
-nese kane te njejtat mendime,
-nese kane repspekt te nderjellė,
-sinqeritet,
-nese e ndegjon ate qe ti ose ajo te flet,
-nese te jep perkrehje, ndihme, komplimente, vleresime pozitive,
-nese eshte ai ose ajo qe per ty konsiderohet mbeshtetja kryesore per qkado...
Po qe se eshte e nevojshme ne mund te japim edhe argumente te tjera dhe te mbeshtesim edhe me shume qendrimet tona...
Ju pershendes te gjitheve dhe respekte per ju...
Koha ka treguar qe ne dashuri nuk ka rregulla dhe ligje qofshin tipa te njejte apo te kundert. Ska te beje me tipin dashuria me shume se lidhesh me shpirtin e njeriut.Per mua Dashuria ka te beje me nje lidhje te forte shpirterore jo me lidhjen e tipave.Mund te jesh i ngjashem ne tip me nje person por mos ta duash, dhe ska te thote fare, dhe e anasjellta.Gjithsesi ky eshte mendimi im.
Me ka ndodh me te dyja rastet, edhe rasti fundit qe me ka qelluar eshte totalisht tipi im, me duket sikur jemi binjake, ajo flet edhe un e mbaroj fjaline edhe anasjelltas, shpesh ajo e di se cfar mendoj un edhe un e di se cfar mendon ajo, koicidenca te pafundme, eshte dicka fantastike, sa her rri me te, vetem buzqesh sepse cdo gje ecen mrekulli.Cfare na shtyn te lidhemi me njerez te te njejtit tip apo te nje tipi krejt ndryshe?
Kush thote se dy veta te te njejtit tip nuk ju ecen, e ka gabim.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
dashuria nuk e kupton kuptimin...dashuron dhe pike...ndaj quhet dashuri
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
te dashurosh, apo te lidhesh ne ditet e sotme:
do te thot qe te punosh te paguash qeran,
fatuarat e drrites e ujit e tjera... me rradhe, kjo do te thote qe nje lidhje e fort ka shum kuptim![]()
![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Dy pole te njejta shtyhen dhe dy te kunderta terhiqen, mendoj se dhe tek njerezit ekziston ky kompleks! Dy tipa te njejte do te merziteshin shume shpejt me njeri-tjetrin dhe do lidhja e tyre sdo duronte aq gjate! Mendoj se dy tipa te ndryshem do ta terhiqnin me shume njeri-tjetrin, sepse e ndryshmja e ben me interesante nje lidhje, gjithashtu te zgjase me shume!
Personalisht gjithmone nje tip ndryshe nga vetja ime me ka terhequr me shume se nje tip i njejte! Keshtu mendoj une, sdo te thote qe smund te jete dhe ndryshe!
Si je tadore par crainte de lEnfer, brūle-moi en Enfer, si je tadore dans lespoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je tadore pour toi-mźme, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!
Krijoni Kontakt