Egoizmi eshte nje mekat, ose me sakte pasion, i cilia fatkeqesisht eshte i rrenjosur thelle ne shpirtin e njeriut dhe eshte i demshem jo vetem ne nje lidhje dashurie, por ne cdo aspet te jetes.
Egoizmi eshte nje mekat, ose me sakte pasion, i cilia fatkeqesisht eshte i rrenjosur thelle ne shpirtin e njeriut dhe eshte i demshem jo vetem ne nje lidhje dashurie, por ne cdo aspet te jetes.
Mendoj Se Po 100%,se Shpesh Kthehet Ne Nje Vrases I Dashurise.nje Egoist Smund Te Kete Vend As Ne Shoqeri Dhe Le Me Ne Dashuri
PARTIZONI@MILAN FOREVER
Cdo gje e tepert e demtin dashurine
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
po demton dhe shum biles,
se po qe puna per egoizem nuk lidhesh fare.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Ka Raste Qe Po, Ka Raste Qe Jo?????????????
Dashuria Per Kete Eshte E Bukur Se Te Bene Qe Te Mos Ja Shikosh Partneres Disa Gjera Negative Apo Edhe Pozitigve.
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 12-03-2008 më 16:41
"Carpe Diem"
Po,po shume banal te pyesesh per egoizmin....
Po te pyesja per seks do ta quaje banal????Se besoj!
Po te pyeja e vret largesia,do ta quaje te tille....?Se besoj!
Na sillni ca pyetje jo banale ju?!
Ja qe edhe keto dihen,ja qe cdo gje e jona dihet dhe ndeshemi me banalet perdite,por ja qe kemi dhe nevoje te ndajme opinionet dhe mendimet,pasi jo te gjitheve na duken gjerat si banalitete!
"Carpe Diem"
diana shikoje mire ckam thene !!! kam thene per shembullin qe mora vet banal !!! nuk kam thene per temen tende apo per pyetjen tende !!! te ishte se do ishte banale pyetja jote nuk do kisha marr mundimin te shkruaja tani !!! shikoje edhe njehere mire postimin tim !!! ok zogu!!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt